Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Necrophagist TR/GER
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Necrophagist TR/GER
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Autopsy_table

MesajTarih: Cum 18.06.2004 12:37    Mesaj konusu: Necrophagist TR/GER Alıntıyla Cevap Ver

Muhammed Suiçmez'in tek kişil projesiydi. İlk albümünde herşeyi kendi yapmıştı. Davul,Bass,Gitar, Vokal vs.. Neyse gel zaman git zaman gruba elemanlar dahil etti ve konserlere çıkmaya başladı.. Kimlerle sahne paylaşmadıki Smile Kendisi Almanya'da yaşayan bir gurbetçimiz. Tekniği ile çoğu yabancı Grind/Death gruplarına taş çıkartır.

Deneme amaçlı olarak şu parçaya bir göz atın kendi sitesinde yayınlanan bir parça..

http://www.necrophagist.de/necrophagist/stuff/fermented.mp3

Dinledikten sonra ne kadar övünülesi bir insn olduğunu anlayacaksınız. Bana kalırsa yabancı piyasada en iyi Türkler'den biri. (Müzikal olarak) Ardından ad Cenotaph felan gelir işte.

Muhammed Suiçmez Smile onu seviyoruz Very Happy O bizden biri o Deathçi biri.
daisuke_ishiwatari

MesajTarih: Cum 18.06.2004 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sana bisi soyliyim arkadasım bu forumda is yok neden mi millet merak etmiyo merak etmiyo gormuyormusun 3 kisi bakmıs sadece millet koyun koyun ...... koyun bana kalırsa sen daha adam gibi bi yere takıl buradaki adamlar odun uzgunum ama boyle bu durum ............merak diye bisi yok sen dunyanın en iyi grubunu tanıtsan bunlar anlamaz ozenti çoğunluğu bunların .........bura çocuk sitesi.......olmus yazzık ki.......
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
daisuke_ishiwatari

MesajTarih: Cum 18.06.2004 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada o kadar kotu değil umarım daha iyi olur...........ne kotu gruplar dinledik bu iyi hem turk iste destek verilceğine topiğe bakan yok........
Başa dön
sava

MesajTarih: Cum 18.06.2004 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dinlediğim tek death/grind grubu.
Yeni albüm Relapse Records'tan çıkacak.
Mıuhammed diğer gitaristin kendisinden kat kat iyi olduğunu söylüyor.
Ayrıca ilk albüm çıkmadan önce de grubun kadrosu varmış, ama tam kayıt aşamasında tek kalmış.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lost

MesajTarih: Cum 18.06.2004 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

daisuke_ishiwatari demiş ki:
sana bisi soyliyim arkadasım bu forumda is yok neden mi millet merak etmiyo merak etmiyo gormuyormusun 3 kisi bakmıs sadece millet koyun koyun ...... koyun bana kalırsa sen daha adam gibi bi yere takıl buradaki adamlar odun uzgunum ama boyle bu durum ............merak diye bisi yok sen dunyanın en iyi grubunu tanıtsan bunlar anlamaz ozenti çoğunluğu bunların .........bura çocuk sitesi.......olmus yazzık ki.......

Burda böyle. Ben de Into Eternity, Lacrimosa ve son olarak ta Terrorvision açtım (ki 7-8 sene önce MTV de dönüp dururdu klipleri) onlarda da aynen böyle oldu (8-10 kişi bakmış, cevap yazanları çıkartırsan 2-3 kişi kalır herhalde). Sanırım senin açtığın şu Japon elemanların başlığı da aynı muameleyi gördü ondan senin sigortalar attı.

Necrophagistle alakalı; daha önceden 2 şarkılarını indirmiştim iyiler fakat tarzları bana pek hitap etmiyor.
Autopsy_table

MesajTarih: Cum 18.06.2004 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

daisuke_ishiwatari Smile ne bu şiddet bu celal Very Happy Küçükler olabilir forumda.. Ama onlara doğru yolu göstermeliyiz bence.. Çocuk diye sie çekmemek lazım. Yani bende 21 yaşındayım.. Kimilerine göre bende çocuğum daha Very Happy
daisuke_ishiwatari

MesajTarih: Cmt 19.06.2004 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lost demiş ki:
daisuke_ishiwatari demiş ki:

Burda böyle. Ben de Into Eternity, Lacrimosa ve son olarak ta Terrorvision açtım (ki 7-8 sene önce MTV de dönüp dururdu klipleri) onlarda da aynen böyle oldu (8-10 kişi bakmış, cevap yazanları çıkartırsan 2-3 kişi kalır herhalde). Sanırım senin açtığın şu Japon elemanların başlığı da aynı muameleyi gördü ondan senin sigortalar attı.

Necrophagistle alakalı; daha önceden 2 şarkılarını indirmiştim iyiler fakat tarzları bana pek hitap etmiyor.

hem var hem yok 3 asyalı grup dinliyorum zaten o grup la pek ilgisi yok aslında sadce aynı grupları zaten biliyoruz eeee N.EX.T biricisi,ANİMETAL syu ikincisi A.S.H de uçuncusu.............diğer dinlediklerim senin ve basaksını diledikleri çoğunlukla ki bu grupların 3 de iyi gruplar............ diğer gruplara sans vermiyceksek niye çıksınlar bi grup tanınca dinlemek kolay tabi ki yapılan muhhabeti de goruyoruz Autopsy table kusura bakma ama gerçek bunlar..... tamam bir daha yapacğımı sanmıyorum zaten reklam gibi olacak ama zaten ben site açıyorum boyle goz onunude olmayan tum grupları koyacam da bu en iyi cevap olacak insanlara ki uyelik sistemide bana bağılı ozel olacak biraz kimse girmezsse 3 arkadas oturup sohbet ederiz arkadaslarla dolu dolu site yapıyoz iste.........
Başa dön
sava

MesajTarih: Pts 12.07.2004 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni albüm hayvan olmuş. Mutlaka alın dinleyin. Prodüksiyon da çok kaliteli. Sololar olayı bitiriyor. Cacophonyvari sololu, Watchtowervari teknik death/grind diye tanımladım ben bu albümü.
Bir tane yavaş şarkı var, o beni sarmadı ama gerisi süper!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lilith

MesajTarih: Pts 12.07.2004 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

autopsy solediklerinin aynen sabit durumda kalmis olduunu goruyorum..annamas ki bunnar!!ama avatara tekrar baktim harbi guzel olmus..sipa seni.. Tüttürr
_Slayerized_

MesajTarih: Pts 12.07.2004 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Autopsy_table demiş ki:
daisuke_ishiwatari Smile ne bu şiddet bu celal Very Happy Küçükler olabilir forumda.. Ama onlara doğru yolu göstermeliyiz bence.. Çocuk diye sie çekmemek lazım. Yani bende 21 yaşındayım.. Kimilerine göre bende çocuğum daha Very Happy

Yaşla alakasi yokki bunun...

15 yasinda hayvan gibi metalci cocuklar var, ve 30 yasinda slipknot dinleyen ördekler var.. yaşla, büyüklükle hic alakasi yok... hepsi kaninda haha Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rainbow

MesajTarih: Pts 12.07.2004 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu ne lan bütün tanıdıklar burda, topiği açan 21 yaşındaki gencin popülaritesi götürüyo galiba işi Smile
Başa dön
Autopsy_table

MesajTarih: Pts 12.07.2004 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tabi len ne sandın aşkım bi tanem Very Happy
songlessbird

MesajTarih: Pts 07.02.2005 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dehşetler ama o gitar soloları sample olarak mı yapılmış yoksa gerçekten çalınmış mı merak ediyorum. Konser performanslarını dinleyen var mı ?
Başa dön
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pts 07.02.2005 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende Extreme Unction'un canlı videosu var,adam gerçekten o gitarı çalarken vokal de yapabiliyo.Ha bu arada başlığa pek rağbet olmaması beni de şaşırttı,burası gerçekten death metal adına çok zayıf,ben de uzunca bi Suffocation biyografisi yazmıştım,msj yazan 2-3 kişi var Smile Yeni albüm de inanılmaz bence,o albümü 1,5 ay beklemiştim Zıd'a gelsin diye Smile
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cum 01.04.2005 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Birkaç ay önce Necrophagist'in ilk albümü olan 'Onset Of Putrefaction' Relapse Records tarafından tekrar piyasaya sürüldü.Death-grind sevenler hala dinlemedilerse mutlaka dinlesinler...
Suffocation

MesajTarih: Cum 01.04.2005 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Muhammed'in herşeyi kendi çalma, herşeyi kendi besteleme egosu ikidir kendini gösteriyor, potansiyel albümlere inorganik ve dijitalize bir hava katıyor. Albümlerden önceki iki demoyu dinleseydiniz, Necrophagist'in zamanında ne hayvan işler yaptığını görürdünüz...

İki albüm de çok "bilgisayar". Tertemiz pırıl pırıl, çok cilalı. Halbuki demolar çok daha deliydi. Garip bir pislik barındırıyordu.

Adamın müzikal tekniği ve yeteneği tartışılmaz, Chuck Schuldiner'dan bile daha yetenekli. Ama kahrolamayası egosu son albümde bir davulcu olmasına rağmen, davulları drum machine'e çaldırmaya zorlamış Muhammed'i. Death metal bu kadar cilalı olmamalı, tertemiz ışıl ışıl olmamalı.
spinyivy

MesajTarih: Pzr 03.04.2005 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Suffocation demiş ki:
İki albüm de çok "bilgisayar". Tertemiz pırıl pırıl, çok cilalı.

bunu bana bir arkadasım da soylemisti. gayet yetenekli muhammed suicmez ve teknigini de begeniyorum Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Frosty

MesajTarih: Pzr 03.04.2005 2:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşımda dinledim.Gerçekten süper çalış bakımından,şarkıları tam dinlemedim sadece göz gezdirdim biraz.Kalite olduğu bariz.Böyle adamlara sahip çıkmak lazım.Albümü almayı düşünüyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Anselmo

MesajTarih: Pts 22.08.2005 4:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ağzından g*tünden yetenek fışkıran Muhammed Suiçmez liderliğindeki Death/Grind grubu. Epitaph albümleri, dinlediğim en iyi 10 ekstrem albümden bir tanesi. Sürekli değişen ve müzik anlayışının sınırlarını zorlayan şarkılar, Progresif etkisinin köküne kadar hissedildiği sololar ve aksak davul ritmleriyle bir Teknik Death/Grind grubunda olması gereken her şey ve daha fazlası.. Yurt dışında grup ve albüm oldukça iyi tepkiler aldı. Hatta Atilla Çelik'in yazısında okuduğum bir efsaneyi de aktarayım: Müthiş Teknik Death grubu Suffocation'ın altında çıkan Necrophagist'in konser performansını, Suffocation elemanları şöyle karşılıyor:"Bu adamlar çok iyi, bir daha bizimle çalmasınlar." Doğru mu yanlış mı bilemeyiz tabii ama grubun konserlerinin oldukça iyi geçtiğini tahmin ediyorum. Sonuçta söylentiler öyle durduk yere çıkmaz.
Önümüzdeki aylarda ülkemizde İzmir'de görme, izleme, pogo yapma, pogo sonrası yorgunluktan sonra soluklanırken sahneye bakıp dumur olma, "asüktüüür" çekme gibi olasılıklarımız mevcut.

www.rockinside.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
psiXaos

MesajTarih: Pts 22.08.2005 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İnanılmaz bir teknik beceri var bu adamda. Sonradan gruba giren elemanlar da ondan aşağı değil. Epitaph'ın bestelenme ve kayıt sürecinde Muhammed'in her şeyi notaya döküp insanlara postayla göndermesi ve ayrı ayrı notadan çalışılması böylesine dehşet bir müzik için uçuk bir şey. İlk albümün remastered versiyonunu şiddetle tavsiye ederim, orjinaline göre 500%'lük bir prodüksiyon kalite artışı var. Bu arada ilk albümü ikincisine göre daha çok seviyorum, daha 'timeless' parçalar içeriyor bence.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız