Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Guns N' Roses
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Guns N' Roses
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 150, 151, 152  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 23.11.2008 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yalniz sondan ikinci fotodaki "Gun's And Roses" da feciymis, korsanmis, kopyaymis ahuahua
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 24.11.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KRM sağ olsun şu saatte Freddie'yi hatırlattı bana. Axl razı olsun. Onun yolunda giden Axl'ın This I Love'ını bu gece Freddie için çalıyorum.

Chinese Democracy'yi ilk kez dinledim bu gece,inanılmaz mutluyum,huzurluyum,birilerine buradan da cevap vermek gerekirdi belki ama onları umursamayacak kadar kutsanmış hissediyorum kendimi. İyi ki varsın GNR.
panik_431

MesajTarih: Pts 24.11.2008 9:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Resimde ki posterlere bittim. Özellikle Axl Rose posteri harika. Guns and Roses yazıyorlar, uyuz oluyorum. Evil or Very Mad

Albüm artık çıktı. İşin yoksa 28 Kasım'ı bekle. Very Happy
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 24.11.2008 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk gün Hollanda'da altın plak'a ulaşmış 30 000 satarak,bakalım nası gidecek satışlar bu muhteşem!! tanıtımla.

Ulan bi klip çekin bari de millet bilsin albüm çıktıını!
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 25.11.2008 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.bestbuy.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0926INGFSM2159251&catid=20994&test%5Fcookie=1

Budur.
db

MesajTarih: Sal 25.11.2008 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok beğendim çok

MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 25.11.2008 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.apple.com/euro/itunes/charts/top10albums.html

http://www.apple.com/euro/itunes/charts/top10rockalbums.html

Mükemmel tanıtım ve heryerde dönen kliplere rağmen iyi gidiyor albüm. Cuma günü tüm TÜRKİYE'DE!
childd

MesajTarih: Sal 25.11.2008 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu albümde yapılan yorumlar şu yönde açıkçası. Grup toplandı albümü çıkardı ama bir sebebi unutuyorlar,Bence grupta zamanında bilinmelidir ki ayrılıklar ve küskünlükler yaşandı. Elemanların elbette stüdyosunda değiliz. Adamlar belki de yüzlerine bile bakmamışlardır birbirlerine. Ne olduğunu tahmin edemeyiz.Ama bunu kim diyorsa elini öpmek gerek. Böyle birşeyin olması doğal karşılanması gerekir. Ayrıca Guns için bu doğal birşey,Guns Roses zaten yıllar önce paranın amk koymadı mı. Açıkçası o yukardaki söylemlere katılıyorum. Kısacası Guns paranın a. koymuş. Farkettiyseniz bu önceden de oldu,Metallica'da ilk haftalar bluejean veya diğer dergiler ve televizyonlarda birinci sıradaydı.

Arkadaşlar saldırmayın. Bi de albümü eskiye göre bir karşılaştırın. Heryerde birinci olduğuna göre artık birşeyler var bunda. Sizce albümler bu aralar nete neden düşer oldu. Grupların kolpalıkları mı bu
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 25.11.2008 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

childd demiş ki:
Arkadaşlar saldırmayın. Bi de albümü eskiye göre bir karşılaştırın. Heryerde birinci olduğuna göre artık birşeyler var bunda. Sizce albümler bu aralar nete neden düşer oldu. Grupların kolpalıkları mı bu

çok haklısın.
nasıl albümü eleştirebilirler ki? sansasyon, para, liste başları içerisinde bir guns'n roses işte... bu da demek ki başarı oluyormuşta haberimiz yokmuş, peki nerede müzikalite? ona da kimsenin diyeceği bir şey yok galiba... bir grubu çok seviyorsanız onu eleştirmeyi de bilmelisiniz. chinese democracy albümü altyapısı uyduruk, beste kalitesi açısından vasatı aşamayan, modern olmaya çalışan ama maalesef olamayan bir guns'n roses albümüdür. aksini düşünen varsa yazsın, olumlu eleştirsin!
ama şimdi eleştirmeyin, çünkü bu sarhoşluktan dolayı çok olumlu sözcükler yazabilirsiniz Wink , en az 5-6 defa dinleyin, eskilere bir göz gezdirin öyle eleştirin.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 25.11.2008 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
childd demiş ki:

çok haklısın.
nasıl albümü eleştirebilirler ki? sansasyon, para, liste başları içerisinde bir guns'n roses işte... bu da demek ki başarı oluyormuşta haberimiz yokmuş, peki nerede müzikalite? ona da kimsenin diyeceği bir şey yok galiba... bir grubu çok seviyorsanız onu eleştirmeyi de bilmelisiniz. chinese democracy albümü altyapısı uyduruk, beste kalitesi açısından vasatı aşamayan, modern olmaya çalışan ama maalesef olamayan bir guns'n roses albümüdür. aksini düşünen varsa yazsın, olumlu eleştirsin!
ama şimdi eleştirmeyin, çünkü bu sarhoşluktan dolayı çok olumlu sözcükler yazabilirsiniz Wink , en az 5-6 defa dinleyin, eskilere bir göz gezdirin öyle eleştirin.

Baboli sen eleştirio musun kusuo musun? Very Happy

Albümün muhteşem olacağını düşünüyordum, muhteşem ötesi çıktı, albümü detaylı eleştiririz yakında,millet kuduradursun.

Axl'ın AWOL olması da ilginç,tanıtım yok,MTV'yi VH1'ı sigi diip kovan bir frontman var,klip yok,Gunnerlar var.
Başa dön
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 26.11.2008 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel bir müzik yazısı istiyorum konuyla ilgili aslında.

1) albüm niye muhteşem?

2) chinese democracy sadece axl ile nasıl guns'n roses albümü olabilir?

3) hangi ülkelerde hani liste başarılarını elde etmiş? net bilgi...

4) ac/dc 8 yıl sonra çıkardığı albümle hem fanları memnun etti hem de 5 milyon sattı bir kaç haftada.. aynı durum guns'n roses için geçerli mi?

5) yıllar sonra bu albümden kaç parça hatırlanacak, kaç parça stadyumlarda azdıracak insanları? kaç parça get in the ring veya I think about you gibi hoplama zıplama hissi verecek insanlara?

6) sadece isim hakkına sahip olmak bir grubu devam ettirmeye yeterli mi? bruce dickinson tek basına iron maiden mıdır? rob halford tek basına judas priest eder mi? david lee roth tek basına van halen mıdır? robert plant led zeppelin adıyla piyasaya çıksa hayranlar hemen bağrına basar mı?
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Çrş 26.11.2008 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1) Albüm muhteşem çünkü Axl. Detayları kendimce yazarım yakında. Bu arada yorum yapan insanların %90'ı netteki demo ve fake kayıtlardan yapıyor, yakında gerçek yorumlar çoğunlukta olur.

2) GNR Axl tarafından kuruldu, GNR ruhuna hala tamamen sahip 2 kişi var ; Steven ve Axl. Albümün yapımcısı da bestecisi de (çoğu şarkıda ortaklaşa) , tamamının sözleri de, konsept sahibi de Axl. Gunnerlar için bu grup GNR, başkaları istediğini desin.

3) Daha 2 günde sahip olunabilecek datayı yukarıda verdim,tıklarsan görürsün,gerçi linkler güncellendi mi bilmiyorum. Itunes'da tüm ülkelerde 1. oldu. Billboard ve daha detaylı listeler Pazar günü filan çıkar en erken. Albüm çıkmadan 3 milyon adet satıldı peşin para ile. Bu bir dünya rekoru,hem de böyle bir dönemde. Sıfır tanıtım,sıfır klip,sıfır röportaj ile bunları yapacak grup ben bilmiyorum. Çıkış tarihi itibarı ile çok sağlam rakipleri var (müzikal olarak değil popülarite olarak) ,Kanye West,Britney,Killers.. , satışlarda bile bunları ekarte edebilecek bir albüm, göreceğiz.

4) ACDC fanları memnunsa ne güzel, ben ACDC seven biri olarak çocukluumdan beri aynı albümden sıkıldığım için albümü almadım aynı SUL albümü gibi. Satış grafiği çok güzel,fazlası da olur inşaxl. GNR fanları keyif içinde. Satışlar pek umrum değil ama tahminim albümün bir "grower" olacağı yönünde.

5) 14 parça.

6) İsim hakkına sahip olmak ayrı bir olay. Bu GNR, başkalarıyla karşılaştırmak abes. Axl isim hakkına sahip olduğu için değil GNR olduğu için hayranlar bağrına basıyor.
panik_431

MesajTarih: Çrş 26.11.2008 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konu dışı olacak ama, ben gnrturkey'in forumuna giremiyorum. Sorun mu var?
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Çrş 26.11.2008 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet. Ne ben de bilmiyorum, takip ediliyor ama.
DamnationGame

MesajTarih: Çrş 26.11.2008 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rock Hard
GUNS N' ROSES Top Global Rock Charts
Posted on Wednesday, November 26, 2008 at 08:21:15 EST

GUNS N' ROSES have topped the iTunes Rock Charts across the globe. Chinese Democracy took the lead on the charts in U.S., U.K., France, Germany, Australia, Austria, Belgium, Canada, Finland, Greece, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, and Switzerland. The only odd ball hold out was in Norway where GNR was No. 2 to TIM CHRISTENSEN's Superior.

GNR are currently on top of the overall iTunes album charts in Germany, France, Austria, Belgium, Finland, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, New Zealand, Sweden, and Switzerland. In the U.S. they are No. 4 behind releases from KANYE WEST, THE KILLERS, and COLDPLAY.

They have denied the No. 1 by The Killers in the UK, Australia, Norway, Portugal and Spain. In France they are No 2. behind SEAL's new album Soul. And it's a battle of egos in Canada where Kanye West is keeping GNR from topping the overall iTunes album chart.

(Thanks Antimusic.com)
---------------------

NEWS
Rock Hard
GUNS N' ROSES - Chinese Democracy Engineer Talks About Recording
Posted on Wednesday, November 26, 2008 at 09:56:25 EST

The LA Times got the chance to catch up with audio engineer Mark Gray, who recorded some of Axl Rose's vocals for GUNS N' ROSES' Chinese Democracy album during the Palms Studio sessions of 2006.

Next month will mark two years since audio engineer Mark Gray, 31, dropped by the studio at the Palms to say goodbye to his co-workers before departing for a vacation. His boss asked him if he would be willing to come back early to do some just-booked sessions. "I went from 'no way,' " he recalls, "to changing my plane ticket right away." All it took to change his mind is what the sessions were for recording. And, on Dec. 27, 2006, Gray found himself one of the many engineers to be connected to the legendary Guns N' Roses disc Chinese Democracy.

Axl Rose arrived at the Palms Studio inside the resort and worked for 13 days in 2006 on his vocals for the finally released disc. Gray recalls a list of 14 songs (the same number as on the released version) many with working titles. Among those Rose worked on at Palms Studio he is sure are on the disc are 'Chinese Democracy', 'Madagascar' and 'Prostitute'. Despite the years and controversies that accompanied over a decade-long (The Palms was years from being built when Rose started work on the album) process of creating Chinese Democracy, Gray found Rose focused in their sessions at the end of 2006. Gray recalls:

"He had a firm handshake and looked you straight in the eye. It was all vocal overdubs or vocal leads. He would move from song to song, working on different parts. He was jumping about, but he knew exactly what he wanted. The producers set everything so the workflow is catered to the artist for anyone, and that is how it went down here. From what I saw, it was first takes or at most two or three takes. Rose would say, 'I can get the part better' or 'I can tighten it up.' "
--------------

NEWS
Rock Hard
GUNS N' ROSES - 'Chinese Democracy' Official Theme Song For WWE's Armageddon Pay-Per-View
Posted on Tuesday, November 25, 2008 at 19:15:39 EST

According to Impactwrestling.com, the official theme song for WWE's Armageddon pay-per-view is 'Chinese Democracy' by GUNS N' ROSES. The song is off the too-long awaited Chinese Democracy album out now by GNR. The pay-per-view is being sponsored by the new Prince of Persia video game.
----------------

NEWS
Rock Hard
MÖTLEY CRÜE's Vince Neil - "The Thing About GUNS N' ROSES Is, It's Not Really Guns N' Roses"
Posted on Wednesday, November 26, 2008 at 07:55:48 EST

PA Entertainment is reporting:

KANYE WEST may win the battle of charts over GUNS N' ROSES, according to celebrities. The rapper released his fourth album, 808s And Heartbreak, on the same day as Guns N' Roses' long-awaited Chinese Democracy, and the battle is on to find out who will win the coveted top spot in the albums charts this weekend.

"It will probably be close, but Kanye will probably take it," MÖTLEY CRÜE singer Vince Neil told MTV News.
"The thing about Guns N' Roses is, it's not really Guns N' Roses. If Slash and Duff (McKagan, bassist) are still in it, I'd be a little more excited. Hopefully, it's a good album."

He added: "I hope it's worth it, because they spent a lot of money and a lot of time on it."
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alpina

MesajTarih: Çrş 26.11.2008 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albüm güzel
guns n roses müthiş zaten
benim tek takıldığım axl ın ismi alması yani bence guns n roses değilde tek tabanca yapsın ismi huehue
actarus

MesajTarih: Prş 27.11.2008 0:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam,

Şu bir kere kesinki...
izzy gitti gideli gunsnroses bitti...
zaten matt'i pek iyi bulmuyordu...
bu konu sorulduğunda terredütlü cevaplar vermiştir...
steven çok teknik çalmıyordu ..
ancak kendi stilini belli ediyordu..çan kullanmayı seviyordu...
Slash zaten efsane...
Şimdi bu axl yaptığı işler tam karın ağrısı...
kasıntılık...müzikle alakası yok...
zamanında Hetfield müziği savunurdu...pozcu ve sahtekarlara verir veriştirirdi...

Neyse hoşçakalın
alpina

MesajTarih: Prş 27.11.2008 1:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

actarus demiş ki:
Selam,

Şu bir kere kesinki...
izzy gitti gideli gunsnroses bitti...
zaten matt'i pek iyi bulmuyordu...
bu konu sorulduğunda terredütlü cevaplar vermiştir...
steven çok teknik çalmıyordu ..
ancak kendi stilini belli ediyordu..çan kullanmayı seviyordu...
Slash zaten efsane...
Şimdi bu axl yaptığı işler tam karın ağrısı...
kasıntılık...müzikle alakası yok...
zamanında Hetfield müziği savunurdu...pozcu ve sahtekarlara verir veriştirirdi...

Neyse hoşçakalın

dediklerinden bence axl yaptığı müziğe söylediklerin hariç gerisi doğru

izzy nin gitmesi bitirdi guns n roses ı aslında bence buna steven ı da katabilirz

ama axl ın şimdi yaptığı müzikte güzel sadece guns n roses benim muhabbeti saçma
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 27.11.2008 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

50 tane albümü bugün aldım,GNRTR üyeleri indirimli olarak sahip oluyorlar albüme Very Happy

Yarın Türkiye satışı başlayacak, ne afiş ne reklam ne tanıtım, bakalım nası olacak bu iş Sad

Bu arada yarın parti yapılıyor detaylar linkte:

http://www.gnrturkey.net/forum/index.php?showtopic=3648
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 28.11.2008 0:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Taze taze Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 150, 151, 152  Sonraki
146. sayfa (Toplam 152 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız