| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Autopsy_table

|
Tarih: Cum 18.06.2004 12:37 Mesaj konusu: Necrophagist TR/GER |
|
|
Muhammed Suiçmez'in tek kişil projesiydi. İlk albümünde herşeyi kendi yapmıştı. Davul,Bass,Gitar, Vokal vs.. Neyse gel zaman git zaman gruba elemanlar dahil etti ve konserlere çıkmaya başladı.. Kimlerle sahne paylaşmadıki Kendisi Almanya'da yaşayan bir gurbetçimiz. Tekniği ile çoğu yabancı Grind/Death gruplarına taş çıkartır.
Deneme amaçlı olarak şu parçaya bir göz atın kendi sitesinde yayınlanan bir parça..
http://www.necrophagist.de/necrophagist/stuff/fermented.mp3
Dinledikten sonra ne kadar övünülesi bir insn olduğunu anlayacaksınız. Bana kalırsa yabancı piyasada en iyi Türkler'den biri. (Müzikal olarak) Ardından ad Cenotaph felan gelir işte.
Muhammed Suiçmez onu seviyoruz O bizden biri o Deathçi biri. _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
daisuke_ishiwatari

|
Tarih: Cum 18.06.2004 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
| sana bisi soyliyim arkadasım bu forumda is yok neden mi millet merak etmiyo merak etmiyo gormuyormusun 3 kisi bakmıs sadece millet koyun koyun ...... koyun bana kalırsa sen daha adam gibi bi yere takıl buradaki adamlar odun uzgunum ama boyle bu durum ............merak diye bisi yok sen dunyanın en iyi grubunu tanıtsan bunlar anlamaz ozenti çoğunluğu bunların .........bura çocuk sitesi.......olmus yazzık ki....... |
|
| Başa dön |
|
 |
daisuke_ishiwatari

|
Tarih: Cum 18.06.2004 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
| bu arada o kadar kotu değil umarım daha iyi olur...........ne kotu gruplar dinledik bu iyi hem turk iste destek verilceğine topiğe bakan yok........ |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Cum 18.06.2004 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
Dinlediğim tek death/grind grubu.
Yeni albüm Relapse Records'tan çıkacak.
Mıuhammed diğer gitaristin kendisinden kat kat iyi olduğunu söylüyor.
Ayrıca ilk albüm çıkmadan önce de grubun kadrosu varmış, ama tam kayıt aşamasında tek kalmış. |
|
| Başa dön |
|
 |
Lost

|
Tarih: Cum 18.06.2004 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
| daisuke_ishiwatari demiş ki: | | sana bisi soyliyim arkadasım bu forumda is yok neden mi millet merak etmiyo merak etmiyo gormuyormusun 3 kisi bakmıs sadece millet koyun koyun ...... koyun bana kalırsa sen daha adam gibi bi yere takıl buradaki adamlar odun uzgunum ama boyle bu durum ............merak diye bisi yok sen dunyanın en iyi grubunu tanıtsan bunlar anlamaz ozenti çoğunluğu bunların .........bura çocuk sitesi.......olmus yazzık ki....... |
Burda böyle. Ben de Into Eternity, Lacrimosa ve son olarak ta Terrorvision açtım (ki 7-8 sene önce MTV de dönüp dururdu klipleri) onlarda da aynen böyle oldu (8-10 kişi bakmış, cevap yazanları çıkartırsan 2-3 kişi kalır herhalde). Sanırım senin açtığın şu Japon elemanların başlığı da aynı muameleyi gördü ondan senin sigortalar attı.
Necrophagistle alakalı; daha önceden 2 şarkılarını indirmiştim iyiler fakat tarzları bana pek hitap etmiyor. _________________ The lost return to solitude
To win inside themselves |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Cum 18.06.2004 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
daisuke_ishiwatari ne bu şiddet bu celal Küçükler olabilir forumda.. Ama onlara doğru yolu göstermeliyiz bence.. Çocuk diye sie çekmemek lazım. Yani bende 21 yaşındayım.. Kimilerine göre bende çocuğum daha  _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
daisuke_ishiwatari

|
Tarih: Cmt 19.06.2004 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Lost demiş ki: | | daisuke_ishiwatari demiş ki: | | sana bisi soyliyim arkadasım bu forumda is yok neden mi millet merak etmiyo merak etmiyo gormuyormusun 3 kisi bakmıs sadece millet koyun koyun ...... koyun bana kalırsa sen daha adam gibi bi yere takıl buradaki adamlar odun uzgunum ama boyle bu durum ............merak diye bisi yok sen dunyanın en iyi grubunu tanıtsan bunlar anlamaz ozenti çoğunluğu bunların .........bura çocuk sitesi.......olmus yazzık ki....... |
Burda böyle. Ben de Into Eternity, Lacrimosa ve son olarak ta Terrorvision açtım (ki 7-8 sene önce MTV de dönüp dururdu klipleri) onlarda da aynen böyle oldu (8-10 kişi bakmış, cevap yazanları çıkartırsan 2-3 kişi kalır herhalde). Sanırım senin açtığın şu Japon elemanların başlığı da aynı muameleyi gördü ondan senin sigortalar attı.
Necrophagistle alakalı; daha önceden 2 şarkılarını indirmiştim iyiler fakat tarzları bana pek hitap etmiyor. |
hem var hem yok 3 asyalı grup dinliyorum zaten o grup la pek ilgisi yok aslında sadce aynı grupları zaten biliyoruz eeee N.EX.T biricisi,ANİMETAL syu ikincisi A.S.H de uçuncusu.............diğer dinlediklerim senin ve basaksını diledikleri çoğunlukla ki bu grupların 3 de iyi gruplar............ diğer gruplara sans vermiyceksek niye çıksınlar bi grup tanınca dinlemek kolay tabi ki yapılan muhhabeti de goruyoruz Autopsy table kusura bakma ama gerçek bunlar..... tamam bir daha yapacğımı sanmıyorum zaten reklam gibi olacak ama zaten ben site açıyorum boyle goz onunude olmayan tum grupları koyacam da bu en iyi cevap olacak insanlara ki uyelik sistemide bana bağılı ozel olacak biraz kimse girmezsse 3 arkadas oturup sohbet ederiz arkadaslarla dolu dolu site yapıyoz iste......... |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Pts 12.07.2004 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albüm hayvan olmuş. Mutlaka alın dinleyin. Prodüksiyon da çok kaliteli. Sololar olayı bitiriyor. Cacophonyvari sololu, Watchtowervari teknik death/grind diye tanımladım ben bu albümü.
Bir tane yavaş şarkı var, o beni sarmadı ama gerisi süper! |
|
| Başa dön |
|
 |
lilith

|
Tarih: Pts 12.07.2004 11:21 Mesaj konusu: |
|
|
autopsy solediklerinin aynen sabit durumda kalmis olduunu goruyorum..annamas ki bunnar!!ama avatara tekrar baktim harbi guzel olmus..sipa seni..  _________________ life cannot be what u want it to be |
|
| Başa dön |
|
 |
_Slayerized_

Kayıt: May 26, 2004 Mesajlar: 102 Nerden: Ffm Almanya / 09 - AYDIN
|
Tarih: Pts 12.07.2004 12:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Autopsy_table demiş ki: | daisuke_ishiwatari ne bu şiddet bu celal Küçükler olabilir forumda.. Ama onlara doğru yolu göstermeliyiz bence.. Çocuk diye sie çekmemek lazım. Yani bende 21 yaşındayım.. Kimilerine göre bende çocuğum daha  |
Yaşla alakasi yokki bunun...
15 yasinda hayvan gibi metalci cocuklar var, ve 30 yasinda slipknot dinleyen ördekler var.. yaşla, büyüklükle hic alakasi yok... hepsi kaninda haha  |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Pts 12.07.2004 15:05 Mesaj konusu: |
|
|
Bu ne lan bütün tanıdıklar burda, topiği açan 21 yaşındaki gencin popülaritesi götürüyo galiba işi  |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Pts 12.07.2004 16:38 Mesaj konusu: |
|
|
Tabi len ne sandın aşkım bi tanem  _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
songlessbird

|
Tarih: Pts 07.02.2005 18:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Dehşetler ama o gitar soloları sample olarak mı yapılmış yoksa gerçekten çalınmış mı merak ediyorum. Konser performanslarını dinleyen var mı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
Bende Extreme Unction'un canlı videosu var,adam gerçekten o gitarı çalarken vokal de yapabiliyo.Ha bu arada başlığa pek rağbet olmaması beni de şaşırttı,burası gerçekten death metal adına çok zayıf,ben de uzunca bi Suffocation biyografisi yazmıştım,msj yazan 2-3 kişi var Yeni albüm de inanılmaz bence,o albümü 1,5 ay beklemiştim Zıd'a gelsin diye  _________________
Ekstrem Müziğe Yönelik Gitar Dersi - Ankara |
|
| Başa dön |
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Cum 01.04.2005 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
Birkaç ay önce Necrophagist'in ilk albümü olan 'Onset Of Putrefaction' Relapse Records tarafından tekrar piyasaya sürüldü.Death-grind sevenler hala dinlemedilerse mutlaka dinlesinler... _________________
Ekstrem Müziğe Yönelik Gitar Dersi - Ankara |
|
| Başa dön |
|
 |
Suffocation

|
Tarih: Cum 01.04.2005 22:05 Mesaj konusu: |
|
|
Muhammed'in herşeyi kendi çalma, herşeyi kendi besteleme egosu ikidir kendini gösteriyor, potansiyel albümlere inorganik ve dijitalize bir hava katıyor. Albümlerden önceki iki demoyu dinleseydiniz, Necrophagist'in zamanında ne hayvan işler yaptığını görürdünüz...
İki albüm de çok "bilgisayar". Tertemiz pırıl pırıl, çok cilalı. Halbuki demolar çok daha deliydi. Garip bir pislik barındırıyordu.
Adamın müzikal tekniği ve yeteneği tartışılmaz, Chuck Schuldiner'dan bile daha yetenekli. Ama kahrolamayası egosu son albümde bir davulcu olmasına rağmen, davulları drum machine'e çaldırmaya zorlamış Muhammed'i. Death metal bu kadar cilalı olmamalı, tertemiz ışıl ışıl olmamalı. _________________ They want me to be a part of this world they have created, I say "Fuck YOU!! Don't tell me how to live"
Suffocation - "Thrones of Blood" |
|
| Başa dön |
|
 |
spinyivy

|
Tarih: Pzr 03.04.2005 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Suffocation demiş ki: | | İki albüm de çok "bilgisayar". Tertemiz pırıl pırıl, çok cilalı. |
bunu bana bir arkadasım da soylemisti. gayet yetenekli muhammed suicmez ve teknigini de begeniyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Pzr 03.04.2005 2:00 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşımda dinledim.Gerçekten süper çalış bakımından,şarkıları tam dinlemedim sadece göz gezdirdim biraz.Kalite olduğu bariz.Böyle adamlara sahip çıkmak lazım.Albümü almayı düşünüyorum. _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |
Anselmo

Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 366 Nerden: Sarıyer/İstanbul
|
Tarih: Pts 22.08.2005 4:19 Mesaj konusu: |
|
|
Ağzından g*tünden yetenek fışkıran Muhammed Suiçmez liderliğindeki Death/Grind grubu. Epitaph albümleri, dinlediğim en iyi 10 ekstrem albümden bir tanesi. Sürekli değişen ve müzik anlayışının sınırlarını zorlayan şarkılar, Progresif etkisinin köküne kadar hissedildiği sololar ve aksak davul ritmleriyle bir Teknik Death/Grind grubunda olması gereken her şey ve daha fazlası.. Yurt dışında grup ve albüm oldukça iyi tepkiler aldı. Hatta Atilla Çelik'in yazısında okuduğum bir efsaneyi de aktarayım: Müthiş Teknik Death grubu Suffocation'ın altında çıkan Necrophagist'in konser performansını, Suffocation elemanları şöyle karşılıyor:"Bu adamlar çok iyi, bir daha bizimle çalmasınlar." Doğru mu yanlış mı bilemeyiz tabii ama grubun konserlerinin oldukça iyi geçtiğini tahmin ediyorum. Sonuçta söylentiler öyle durduk yere çıkmaz.
Önümüzdeki aylarda ülkemizde İzmir'de görme, izleme, pogo yapma, pogo sonrası yorgunluktan sonra soluklanırken sahneye bakıp dumur olma, "asüktüüür" çekme gibi olasılıklarımız mevcut. _________________ The trend is dead!
www.rockinside.com |
|
| Başa dön |
|
 |
psiXaos

|
Tarih: Pts 22.08.2005 10:52 Mesaj konusu: |
|
|
İnanılmaz bir teknik beceri var bu adamda. Sonradan gruba giren elemanlar da ondan aşağı değil. Epitaph'ın bestelenme ve kayıt sürecinde Muhammed'in her şeyi notaya döküp insanlara postayla göndermesi ve ayrı ayrı notadan çalışılması böylesine dehşet bir müzik için uçuk bir şey. İlk albümün remastered versiyonunu şiddetle tavsiye ederim, orjinaline göre 500%'lük bir prodüksiyon kalite artışı var. Bu arada ilk albümü ikincisine göre daha çok seviyorum, daha 'timeless' parçalar içeriyor bence. _________________ beauty is the ultimate defense against complexity... |
|
| Başa dön |
|
 |
|