Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar gitarı aldıkdan 1 2 hafta sonra yurt dışına çıkmak zorunda kaldıgım için gitar neredeyse hiç kullanılmadı bir kaç aydır yatıyor ve acil para lazım.. gitarda tek bir çizik bile bulamayacaksınız
ben 550 ytl istiyorum (bu fiyat 2 hafta için geçerlidir satılmazsa kıvılcım müzik 550 ytlden bırak 1 2 ayda satarız dedi) ancak acil para lazım.. gitarın 0dan farkı yoktur arkadaşlar..
Arkadaşlar 2. el gitar piyasasından hiç anlamam kıvılcım müzikteki arkadaş %30 aşağısından buraya bırak dedi bende kendisinin kar koyucağını düşündüğümden bu fiyatı normal olarak gördüm ancak gerçekten sıkışığım ve kimse cevap yazmıyor en az 10 forumda konu açtım sebebi sizce ne olabilir ?
tamam çok tercih edilen bir gitar değil ama her yerde ne kadar güzel bir tonu oldugundan bahsediliyor:S
fiyat normal en olmadı 500e çekersin o da aciliyetin olduğu için,bir de demek insanları cezbetmiyor ya da ihtiyaç olan bir gitar değil şansına biraz da. deseni falan güzel aslında tam punk gitarı gibi iş görür kanımca.
Biraz daha sabret bence , gitar görünüş olarak iyi gerçekten. _________________ -Gibson Explorer Custom (2006)
-Gibson Les Paul Classic (2007)
*Alınık EMG 81/60-85*
Tarih: Cmt 18.10.2008 2:06 Mesaj konusu:
firars demiş ki:
up
Moderatör uyarısı: Başlığı yukarı taşıma amaçlı içeriksiz bir mesaj ("up, hala satılıktır, günceldir, yok mu ........dan isteyen" gibi) atıldığı için başlığınız 1 hafta kilitlenmiştir.
http://www.turkrock.com/ftopic243.html (madde 9)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız