Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ANK: Squier OBEY Graphic Strat kullanılmamş gibi 550ytl
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ANK: Squier OBEY Graphic Strat kullanılmamş gibi 550ytl

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
firars

MesajTarih: Prş 16.10.2008 1:08    Mesaj konusu: ANK: Squier OBEY Graphic Strat kullanılmamş gibi 550ytl Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar gitarı aldıkdan 1 2 hafta sonra yurt dışına çıkmak zorunda kaldıgım için gitar neredeyse hiç kullanılmadı bir kaç aydır yatıyor ve acil para lazım.. gitarda tek bir çizik bile bulamayacaksınız

http://www.doremuzik.com/main/product_detail.asp?pro_ID=925&sub_cat_ID=368&cat_ID=69

dore müzik fiyatı 785 ytl

ben 550 ytl istiyorum (bu fiyat 2 hafta için geçerlidir satılmazsa kıvılcım müzik 550 ytlden bırak 1 2 ayda satarız dedi) ancak acil para lazım.. gitarın 0dan farkı yoktur arkadaşlar..

msn fare.firar@gmail.com

ankara odtü içine getirtebilirim gitarı veya kızılay vs vs .. msnden ulaşın çekinmeyin..

edit: yanında fender marka 3 ayaklı aparat hediye..

En son firars tarafından Cum 17.10.2008 1:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firars

MesajTarih: Prş 16.10.2008 1:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar 2. el gitar piyasasından hiç anlamam kıvılcım müzikteki arkadaş %30 aşağısından buraya bırak dedi bende kendisinin kar koyucağını düşündüğümden bu fiyatı normal olarak gördüm ancak gerçekten sıkışığım ve kimse cevap yazmıyor en az 10 forumda konu açtım sebebi sizce ne olabilir ?

tamam çok tercih edilen bir gitar değil ama her yerde ne kadar güzel bir tonu oldugundan bahsediliyor:S
Başa dön
Astroth

MesajTarih: Prş 16.10.2008 3:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyat normal en olmadı 500e çekersin o da aciliyetin olduğu için,bir de demek insanları cezbetmiyor ya da ihtiyaç olan bir gitar değil şansına biraz da. deseni falan güzel aslında tam punk gitarı gibi iş görür kanımca.
Başa dön
CihanExplorer

MesajTarih: Prş 16.10.2008 4:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biraz daha sabret bence , gitar görünüş olarak iyi gerçekten.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
firars

MesajTarih: Prş 16.10.2008 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hmmm bakalım 2 hafta var önümde sonra satılmasada olur...
Başa dön
firars

MesajTarih: Cum 17.10.2008 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

up
Başa dön
GokhanA
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cmt 18.10.2008 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

firars demiş ki:
up

Moderatör uyarısı: Başlığı yukarı taşıma amaçlı içeriksiz bir mesaj ("up, hala satılıktır, günceldir, yok mu ........dan isteyen" gibi) atıldığı için başlığınız 1 hafta kilitlenmiştir.
http://www.turkrock.com/ftopic243.html (madde 9)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız