| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dimeisgod

|
Tarih: Çrş 01.10.2008 12:13 Mesaj konusu: Gitar gövdeleri ustundeki sticker lar |
|
|
arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum da gitar gövdesin de ki sticker lar hakkında hiç bir bilgi yok . bunlar nerden bulunur yahu bende bilmiyorum umarın dogru bi konu açmısımdır
yngwie nin ferrarisi dime in kiss i veya metallica dan james'in poker kızı
james in poker kızı bu
bulabilecegimiz bi yer bilen varmı . varsa bizimle paylaşabilirmi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ediz

|
Tarih: Pts 06.10.2008 19:36 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba, bu sticker olayıyla bayaa bi ilgilendim bi ara, şöyle yaptım, hani bu reklam tabelaları baskı vs. yapan yerler var ya onlardan birine gittim (şans oturduğum öğrenci evinin altındaki dükkan <erzurum> ) anlattım olayı, ama gitmeden önce flash belleğe attım çıkartçaklarımı, boyutlarını da ayarladım, abi dedim sticker yapçaksın, diskteki boyutlarda olcak aynı falan dedim onlar dijital baskı yapiolar bissürü renkli kağıtları var zor bisey değil, toplasan 20 ytl tutmuyo.. Sıkıldım kaldırcam dersen de izi kalmio gitara zarar vermiyo.. Sadece yapıştırrken dikkatli yapıştırcanki hemen sökmek zorunda kalma, kabarmasın.. Bu kadar.. Gitarımın resmini de koyuyorm örnek olarak (elimde baska resim yoktu kusura bakmayın )
Kolay gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
dimeisgod

|
Tarih: Pts 06.10.2008 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
hmm supermiş ya saolasin .ben de buldum kadikoy de bi yer saolasin birader cok işime yaradı ya verdigin bilgi  |
|
| Başa dön |
|
 |
Ardre4m

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
| bu konuyla ilgili bilgisi olan agathis@windowslive.com eklesin bende dusunuorm böyle biseyler |
|
| Başa dön |
|
 |
janmoreye

|
|
| Başa dön |
|
 |
KoRnoManiac

|
Tarih: Prş 16.10.2008 1:04 Mesaj konusu: |
|
|
ben de ilgilenmiştim bi süre bu işle.ediz'in dediği gibi reklam tabelaları yapan yerlerden yapıştı kağıt alıp modeli kesmiştim.ortaya şöle bişey çıktı.
 _________________ Ibanez RG550 capon(pafpro+steve's special)+Cort KX1Q+BOSS BCB-60+Mühtelif miktarda pena,jack... |
|
| Başa dön |
|
 |
Royal_Flush

|
Tarih: Prş 16.10.2008 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
fazla gitmiş _________________ Ekipmanım: Vic Firth 5A Classic, Vic Firth Steel Jazz Brush, NOVA 7A, Papatya desenli havlu, 1.5L Su
SATILIK Poker Chip Set
Özgün
En son Royal_Flush tarafından Prş 16.10.2008 17:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Royal_Flush

|
Tarih: Prş 16.10.2008 17:35 Mesaj konusu: |
|
|
ben de cinslik yapıp prepereg karbon fiberden şekiller kesip yapıştırdım. en güzel yanıysa içinde kür olmamış reçine olması sebebiyle gitara sadece tutunuyor. normalde düşmeyip zorlayınca çıkıyor ve hiç iz bırakmıyor. piyasada bulunabilecek bir şey değil ama hoşuna gidip de el işçiliğine güvenen ufak tefek şekiller kesmek isteyen olursa malzeme konusunda sınırlı da olsa yardımcı olabilirim.
Bir sonraki hevesim tüm gövdeyi kaplamak.. Buyrun bu da öylesine yaptığım bir şey, bitmedi ama fikir verir. özellikle açık renkli gitarlarda çok tatlı duruyor.
  _________________ Ekipmanım: Vic Firth 5A Classic, Vic Firth Steel Jazz Brush, NOVA 7A, Papatya desenli havlu, 1.5L Su
SATILIK Poker Chip Set
Özgün |
|
| Başa dön |
|
 |
dimeisgod

|
Tarih: Prş 16.10.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
bu neymiş yahu golgesi bile gitarla aynı renk ..
gercekten cok guzel seyler var peki bir sorum olacak boyle bol yuvarlaklı seyleri nasıl kesicez
yahu super sticker lar var ben bi tane yngwie nin ferrari sinden koydurdum yeni gitarıma yapıstırcam  |
|
| Başa dön |
|
 |
reverse

|
Tarih: Cum 17.10.2008 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar 20ytl filan naptınız siz?
istediğiniz resmi internetten bulup, bir flash bellek yada cd gibi biyere kaydedip, bir copy center'a götürün,
bunun sticker çıktısını almak istiyorum deyin, a4 boyutundaki bir baskı için vereceğiniz tutar 50 kuruş
daha sonra resmi kesip çıkaracaksınız ve gitara uygulayacaksınız.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
groverjackson

|
|
| Başa dön |
|
 |
dimeisgod

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
iyide bizde oyle dedik zaten başka bişey demedikki yukarıdaki mesajları okusanıza :d |
|
| Başa dön |
|
 |
Dethron

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 3:14 Mesaj konusu: |
|
|
| ustalar ben bu copy centerdan çıkartcam. Bir problem çıkmaz değil mi? Emin olamadım da.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 11:15 Mesaj konusu: |
|
|
Sorun olmaz. Ancak normal stickerı yani yapışkanlı kağıdı yapıştırdıktan bir süre sonra çıkartmak istersen iz kalabiliyor ben o kalan izleri temizlemek için epey efor sarfetmiştim. Elime spatulayı alıp önce sticker'ı kazıyıp daha sonra kalan izi nemli bezle bastırarak silerek çıkartmıştım.. _________________ Satılık Pedallar ve gitarlar Digitech RP250, Boss MT2, Ibanez WD7, Cort X2 |
|
| Başa dön |
|
 |
reverse

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
| dimeisgod demiş ki: | iyide bizde oyle dedik zaten başka bişey demedikki yukarıdaki mesajları okusanıza :d |
Yukarda ''EDİZ'' arkadaşın postunu okursan, ''20ytl bile tutmuyor'' gibi bir ifadesi var, onun için belirtmek istedim, reklam tabelası yapan yerlerde fazla para bayılmaya gerek yok diye  |
|
| Başa dön |
|
 |
reverse

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 11:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Clickboy demiş ki: | | Sorun olmaz. Ancak normal stickerı yani yapışkanlı kağıdı yapıştırdıktan bir süre sonra çıkartmak istersen iz kalabiliyor ben o kalan izleri temizlemek için epey efor sarfetmiştim. Elime spatulayı alıp önce sticker'ı kazıyıp daha sonra kalan izi nemli bezle bastırarak silerek çıkartmıştım.. |
Hiç gerek yok, sticker'ı çıkartmak istediğinizde, gitarı düz bir yere yatırıp tam sticker'ın üzerine gelecek şekilde bir selpağı ıslatıp (çok fazla su olmasın üzerinde) koyarız, 10-15 dk. beklettikten sonra kolayca çıkartırız stickerı. Geri kalan ufak tefek yapışkanlı izleri de aynı ıslak selpakla silerek çıkartırız.
Gitarı spatulayla kazımaya gerek yok.
Not: İşlemi ıslak mendil diye tabir edilen, içinde kimyasal bulunduran mendillerle yapmanızı tavsiye etmem. Bildiğimiz selpağı suyla ıslatıp yapıcaz:) |
|
| Başa dön |
|
 |
morpena

|
|
| Başa dön |
|
 |
dimeisgod

|