| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
deathmetalman

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
Hiçbişey yapmasalar yaptıkları ömür boyu yeter,başka bir şey dinlemeye ihtiyacım yok [/quote]
sen zaten ilk önce kendinle çelişiyosun bizlerle değil,kii bu cümlende bunun en baba örneğidir bence.....çünkü,senin yeni guns hakkındaki sözlerin üzerine sana cevap veriliyor veya senin gibi düşünenlere geçmişteki guns a kimse bişey demiyorki zaten yani 85-94 arası olan guns a......söyledm genede söylerim herzaman,geçmişteki guns yapılacak herşeyi yapmıştır bu yeni guns(evet mylife böle bişey var sen hernekadar kabullenemesende!!)da sadece axl ın can sıkıntısından ve birazcıkta yeşil dolarcıklar için kurulan(evet bence yeni olan bu guns kurulmuştur!)bir eğlence grubudur, holywood rose gibi!....benim için gunsun durumu budur ve hiçde değişmeyecektir bana göre! _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Seventh_Son

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
Gunner ordusu hazır
23 kasımda milyonlarca insan karda, kışda marketlerin önünde bekleyecek
King Elvis'den sonra gelen en büyük Star Axl Rose sözünü tuttu. Yıllarca kusursuzu aradı. Şimdi rock müziği kurtarmanın tam zamanı. Coldplay inecek
Chinese Democracy Starts Now

En son Seventh_Son tarafından Çrş 15.10.2008 20:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 16:53 Mesaj konusu: |
|
|
bu o kadar kolay birşey değil. guns'n roses metallica -türkiye'de ve dünyada en popüler rock/metal grubu olduğu için bu örneği veriyorum- gibi etkin bir yol izlemedi. chinese democracy ha çıktı ha çıkacak denildi çıkmadı, insanlar bıktı bu durumdan ve yıllardır bekliyorlar ama şu gerçekte unutulmamalı, guns artık eski yetkinliğini yitirdi, use your illusion zamanlarındaki gibi mi olacak sanıyorsunuz, bu büyük bir yanılgı. o zamanlar insanlar orjinal kaset/cd alıyordu. coldplay inecek diyorsunuz, nereye inecek? bana göre insanlar sıralarda beklemeyecek, netten albümü indirecekler ve bakacaklar ki guns eski guns değil, orjinalini neden alayım ki diyecekler. guns metallica gibi popüler değil. burada da birkaç kişinin pohpohladığı bir grup sadece. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2150 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Çrş 15.10.2008 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
Bu sefer kesin geliyor sanırım. Çünkü Axl Rose'den her hangi bir yalanlama gelmedi. _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
her sene bu zamanlarda geliyor zaten o album , gelir gelir  |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | Hiçbişey yapmasalar yaptıkları ömür boyu yeter,başka bir şey dinlemeye ihtiyacım yok  |
sen zaten ilk önce kendinle çelişiyosun bizlerle değil,kii bu cümlende bunun en baba örneğidir bence.....çünkü,senin yeni guns hakkındaki sözlerin üzerine sana cevap veriliyor veya senin gibi düşünenlere geçmişteki guns a kimse bişey demiyorki zaten yani 85-94 arası olan guns a......söyledm genede söylerim herzaman,geçmişteki guns yapılacak herşeyi yapmıştır bu yeni guns(evet mylife böle bişey var sen hernekadar kabullenemesende!!)da sadece axl ın can sıkıntısından ve birazcıkta yeşil dolarcıklar için kurulan(evet bence yeni olan bu guns kurulmuştur!)bir eğlence grubudur, holywood rose gibi!....benim için gunsun durumu budur ve hiçde değişmeyecektir bana göre![/quote]
Çelişen nedir? Bugüne kadar yaptıkları bana yeter birşey çıkmasa da diyorum,çıkacak olanları da görecez diyorum devamlı,ayrıca yeni parçaların hepsini de çok sevdim ben,beğenmesem sırf GNR yaptı diye dinleyecek değilim,sen beğenmiosan dinleme,başka bi sürü grup var. Sayfalardır aynı geyik muhabbeti
Yeni GNR die bişi olduu da yok,değişik bir kadro var sadece,Axl tabii ki dikinin doğrultusunda gidecek,eğlence için yapacak,fanlar ne ister,ne özlemiştir ama die değil. "Para için" lafına ise çüş ve oha diyorum,GNR bilmeyen adam gibi konuşma bokluycam die ,Malibu Fire Marshall Axl Rose'dan bahsediyoruz,karıştırma başkaları ile.
Chin Dem çıkacak,beenen dinler beenmeyen UYI kapaklarındaki uyarılara göre hangi section'a gidecekse gider.
Eski GNR şarkıları bekleyenler var ise şimdiden geçmiş olsun onlara. AFD ve UYI'lara sıkıca sarılsınlar.
UYI'lara nasıl saldırıldıysa gece yarıları bence yine aynısı olabilir,yeter ki grup tanıtım yapılmasına izin versin. Amerika ovası Gunner yuvası.
GNR kaçınılmaz ise zevk almaya bakacak bence herkes,az kaldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Prş 16.10.2008 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
NEWS
Rock Hard
GUNS N' ROSES - Chinese Democracy Artwork, Tracklisting Revealed
Posted on Thursday, October 16, 2008 at 08:32:54 EST
Bestbuy.com has revealed the following tracklisting and cover art ("Cover A" pictured) of GUNS N' ROSES' forthcoming album Chinese Democracy: 'Chinese Democracy', 'Scraped', 'Shackler's Revenge', 'Street Of Dreams', 'If The World', 'Better', 'This I Love', 'There Was A Time', 'Riad N' The Bedovins', 'Sorry', 'I.R.S.', 'Catcher', 'Madagascar', 'Prostitute'.
BestBuy.com launched a Chinese Democracy pre-order page yesterday at this location.
The album will be released on CD and vinyl format. Fans have a choice between three different CD and LP covers.
Universal Music Canada has confirmed that Chinese Democracy, will see the light of day on November 23rd - a rare Sunday release date rather than the usual Tuesday in North America.
Universal Australia have scheduled Chinese Democracy for both physical and digital release on November 22nd.
http://www.bravewords.com/news/98956 _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cum 17.10.2008 11:16 Mesaj konusu: |
|
|
Shadow Of Your Love'i niye koymamis acaba albume? _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2150 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Cmt 18.10.2008 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
Wikipeida'dan Slash'in biyografisini okuyun. Kopma garanti.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Slash
İşte en can alıcı yeri:
| Alıntı: | | 80'lerin sonu ve 90'ların başlarında son derece popüler olan hard rock grubu Metallica'nın solo gitaristi, Marlboro, Gibson Les Paul, Dunlop Cry Baby, ve fötr şapkasıyla özdeşleşmiş bunlardan ayrı düşünülemez olmuştur. Başta Slash ve Cem Köksal olmak üzere aralarında sürekli bir iktidar mücadelesi oldugu söylenmiş ve Guns N' Roses grubunun da bu nedenle Izzy, Slash, Duff gibi bu grubunu temellerini oluşturan isimlerden şu anda yoksun olduğu fikri birçok insan tarafından benimsenmiştir. |
 _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen gün Taraf gazetesinin ekinde 4 sayfa yazı vardı GNR ile ilgili, yemin ederim bundan pek farkı yok,inanılmaz bir palavra sisi var GNR etrafında
Süleyman Demirel duymasın... _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 19:42 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | İşte en can alıcı yeri:
| Alıntı: | | 80'lerin sonu ve 90'ların başlarında son derece popüler olan hard rock grubu Metallica'nın solo gitaristi, Marlboro, Gibson Les Paul, Dunlop Cry Baby, ve fötr şapkasıyla özdeşleşmiş bunlardan ayrı düşünülemez olmuştur. Başta Slash ve Cem Köksal olmak üzere aralarında sürekli bir iktidar mücadelesi oldugu söylenmiş ve Guns N' Roses grubunun da bu nedenle Izzy, Slash, Duff gibi bu grubunu temellerini oluşturan isimlerden şu anda yoksun olduğu fikri birçok insan tarafından benimsenmiştir. |
 |
Ne demeye çalışmışlar uğraşmak lazım anlamak için. Metallica'dan bir anda Marlboro'ya ondan Cem Köksal'a falan ilginç bir yazı imiş cidden.  _________________ Kejura Last Fm
www.RockConn.com: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 20:55 Mesaj konusu: |
|
|
exclusive olarak alırız bizde
hayırlısı. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
Aboo..ben niye o kadar geride kalmisim
Neyse, I.R.S. Guns N' Roses'dan modern ogeli bir sound bekleyenler icin beklenen ilac. (Bu modern oge lafini Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child o' Mine, Paradise City ile karsilastirip soyluyorum) Parca Robert Plant vari olmus biraz, cok da guzel olmus. Ben bu kadar beklemiyordum. Tek parcayla album hakkinda konusulamaz ama digerleri de boyleyse eger bence Axl bombayi patlatacak  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
Parantez içinde yazdığın parçalar da modern idi,dudak bükülerek karşılanmıştı ilk çıktıklarında,alışacak herkes
Albümde nete sızan şarkılar dışında az şarkı olması çok büyük bir eksi bence,ama onları dinlememiş milyonlar da var,hayırlısı olsun.
Eğer dedikodular doğru ise,bu albüm bir üçlemenin ilki olacak,benim ömrüm yetmez sanırım üçlemenin sonuna yetişmeye bu hızla çıkarlarsa  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
Albume sizandan fazlasinin nette olmasi daha garip bi durum bence  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 22.10.2008 0:00 Mesaj konusu: |
|
|
İlk single yarın çıkıyor radyolarda:
CHINESE DEMOCRACY. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Çrş 22.10.2008 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
şükürler olsun!!! _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Çrş 22.10.2008 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
www.gunsnroses.com
an itibariyle 31 gün 22 saat 54 dakika var!
e hadi bakalım...  _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
|