Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Çrş 15.10.2008 12:44 Mesaj konusu: Amerika - Gibson - Les paul, Robot, Studio, GT
Arkadaslar merhaba,
Haftaya Amerikaya is icin seyahate gidecegim. Gelirken de yanimda Turkiyede satmak icin Gibson in Les paul Studio, Robot yada Gt modellerinden birinden getiriyim diyorum.
Internetten baktigim kadariyla 1600 $ - 2100 $ arasinda degisiyor. Fakat vaktim olursa, Gibson in fabrikasindan almak istiyorum gitari. Turkiye Satis fiyati olarakda, aldigim fatura fiyatinin ustune makul bir ticaret komisyonu ekleyerek satmak amacindayim .
Gitari getirdikten sonra elimde kalmamasi amaciyla, burdan bir market arastirmasi yapmak istedim. Sonucta bu gitara para baglayip satilmasini bekleyecegim.
Bu tarz bir ticaret ile gibson gitar almak isteyen arkadaslar olurmu? Sonucta Turkiyede bu gitarlar, cok pahaliya satiliyor ve Amerikada akrabasi olmayan arkadaslarda bu tarz bir imkandan yararlanamiyor.
evet simdi baktim guitarcenter da sg robotlar 1399+Tax
les paul robot lar 1699+Tax .
Ben les paul almayi planliyorum. Kesinlike internetten almayacagim. cunku fabrikadan cikan her gitar illaki kucukte olsa fark ediyor. deneyip incigine cicigina bakarak satin alicam.
sitelerde mail-in rebate fln diyor, ama hic bir zaman icin ne aldiysam mail-in rebate in alamadim. dolayisi ile o opsiyonuda gectik.
bakalim. artik klasik pazarlik yapariz. eger ciddi talip cikarsa iki tane alir getiririm. bir tanesini kendim tutucam gibi duruyor. 2 tane birden alinca turk indirimi yaptiririz.
Bir kac arkadas, silverburst renginde israrli. Sizce? Silverburst al getir kesin alirim diyorlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız