Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Amerika - Gibson - Les paul, Robot, Studio, GT
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Amerika - Gibson - Les paul, Robot, Studio, GT

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ass198206

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 12:44    Mesaj konusu: Amerika - Gibson - Les paul, Robot, Studio, GT Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar merhaba,

Haftaya Amerikaya is icin seyahate gidecegim. Gelirken de yanimda Turkiyede satmak icin Gibson in Les paul Studio, Robot yada Gt modellerinden birinden getiriyim diyorum.

Internetten baktigim kadariyla 1600 $ - 2100 $ arasinda degisiyor. Fakat vaktim olursa, Gibson in fabrikasindan almak istiyorum gitari. Turkiye Satis fiyati olarakda, aldigim fatura fiyatinin ustune makul bir ticaret komisyonu ekleyerek satmak amacindayim .

Gitari getirdikten sonra elimde kalmamasi amaciyla, burdan bir market arastirmasi yapmak istedim. Sonucta bu gitara para baglayip satilmasini bekleyecegim.

Bu tarz bir ticaret ile gibson gitar almak isteyen arkadaslar olurmu? Sonucta Turkiyede bu gitarlar, cok pahaliya satiliyor ve Amerikada akrabasi olmayan arkadaslarda bu tarz bir imkandan yararlanamiyor.

ass1982@windowslive.com

ilginiz icin tesekkur ederim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Requi_em

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en son baktığımda robot modellerde indirim vardı.
sg modeli 1300 dolara düşmüş.birde flying v ve explorer modelede yapmışlar sanırım robot.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
ass198206

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet simdi baktim guitarcenter da sg robotlar 1399+Tax
les paul robot lar 1699+Tax .

Ben les paul almayi planliyorum. Kesinlike internetten almayacagim. cunku fabrikadan cikan her gitar illaki kucukte olsa fark ediyor. deneyip incigine cicigina bakarak satin alicam.

sitelerde mail-in rebate fln diyor, ama hic bir zaman icin ne aldiysam mail-in rebate in alamadim. dolayisi ile o opsiyonuda gectik.

bakalim. artik klasik pazarlik yapariz. eger ciddi talip cikarsa iki tane alir getiririm. bir tanesini kendim tutucam gibi duruyor. 2 tane birden alinca turk indirimi yaptiririz. Smile

Bir kac arkadas, silverburst renginde israrli. Sizce? Silverburst al getir kesin alirim diyorlar
Başa dön
metallicamania

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bencede en güzel rengi silverburst mavide güzel ama ne bileyim biraz garip
Başa dön
kelenderis

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım fender "stratocaster vg" alıp gelirsen seni airport da karşılarım haberin olsun.
Başa dön
ass198206

MesajTarih: Prş 16.10.2008 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar ass1982@windowslive.com dan irtibata gecerseniz daha cok sevinirim.

ilginiz icin tesekkurler
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız