Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 18.10.2008 21:32 Mesaj konusu:
bu defans ve orta sahayla vallahi de billahi de bu sezon bitmez!
çok acil takviye lazım!
siz de artık hakem makem diye sızlanmayın be birader...
yıllardır yok hakem yok federasyon yok bilmem ne
sanki beşiktaş tıkır tıkır makine gibi top oynuyor da bir hakemler mani oluyor
el insaf! _________________ right now!
hakem falan değilde yılmaz vural artık takım çalıştırmasın.ikinci yarının başında serhat akın'ı çıkarttıp fransergio'yu alarak zaten maçı hediye etmiştir.
Tarih: Cmt 18.10.2008 21:39 Mesaj konusu:
gunsnroses demiş ki:
el insaf!
ne alakası var şimdi bu konunun Beşiktaşla, evet bu bülent yıldırım denilen şahıs geçen sene ve bu sene bizim de maçlarımızın içine etti, bugün de kocaelinin hakkını yedi, 5 dakka uzatma kaldırtıyo, 96'da gol geliyo, 98'de de maç bitiyo, bu nasıl hakemlik?
Baskette kızlar 30-40 sayı fark attı ama geçen seneden daha güçsüzüz
Cengaverler ise Green handikapına rağmen çok güzel oynuyor,3 eksiğimiz dönünce F4 şansımız çok yüksek.
Futbol maçını izlemedim,Arsenal'i yensinler,başka bişi istemiyorum. Semih geri geldi,dertler bitti olur umarım. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy...
bu bülent yıldırımın derhal hakemliği bırakması lazım, daha kaç can yakması beklenicek...
Josephking_1903 demiş ki:
gunsnroses demiş ki:
el insaf!
ne alakası var şimdi bu konunun Beşiktaşla, evet bu bülent yıldırım denilen şahıs geçen sene ve bu sene bizim de maçlarımızın içine etti, bugün de kocaelinin hakkını yedi, 5 dakka uzatma kaldırtıyo, 96'da gol geliyo, 98'de de maç bitiyo, bu nasıl hakemlik?
Böyle bir yorum gelmezse olmaz zaten.
Yahu arkadaş maç 5 dk uzatıldı (ki bu 6-7 de olabilirdi).Kocaeli bir oyuncu değişikliği yaptı ve üstüne Serdar'ın oyuna sokmadığı top ve duran pozisyon var uzatma dakikalarında.E bununla beraber maçın 1 dk daha uzaması normal.Kaldıki 5 dk üstüne 20 sn kadar geçtikten sonra golü attık sanırsam.
Bülent Yıldırım denilen şahsiyetin hakemliği bırakmasını biz de istiyoruz merak etme.Maç içinde o kadar saçma kararlar verdiki deli olursun.Bize rahatça kart çıkarırken rakibe es geçtiği çok pozisyon oldu.
Neyse buradaki tartışmayı bjk klübüne taşımayacağım ama biraz da önyargısız yaklaşın konulara.
Tarih: Pzr 19.10.2008 13:28 Mesaj konusu:
olay Beşiktaş,fenerbahçe,galatasaray olayı değil, ben yukarıda "hakem hata yaptı" derken, "fb maçlarını hep böyle alıyo, ulan yine son saniyede kurtardınız paçayı" demek için söylemedim onları, biz de çok gol attık son dakkalarda geçen sene filan maçlarda, niye hemen anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz, fb'ye bok falan attığım yok, ben direk o hakemin kendisindeyim, geçen sene bizim nizami golümüzü vermeyen yine aynı bülent yıldırımdı, bu adam direkt maçın sonucuna tesir edecek kararlara imza atıyo ve can yakmaya devam ediyor...
dün fb nin golü kaçta geldi biliyormusun, 95:52'de geldi, 5 dakkadan sonra maçın 50-55 saniye uzamasını gerektirecek birşey olmadı, bir sarı kart bu kadar oyunu uzatmaz, hadi bunu geçtim, maçın 98'de bitirilmesine ne diyeceksiniz, ben "eyyam" diyeceğim, hakemin boktan bi hakem olduğunu siz de iddia ediyorsanız, sadece size verilmeyen foullerle değil, haksız yere uzatılan maçta attığınız golü de eleştirceksiniz, inandırıcı olmak istiyosanız...
Josephciğim GS ile beraber kamuoyuna açıklama yapın yine hakem ile maçı aldıysak.
Ne maçı ne de golleri izledim,ama olan bitenin ne olduğundan son derece eminim bugün yazılanları okuyunca qtm'den
Arsehole maçını bekliyorum heyecanla,mort etmem gereken çok İngiliz var.
Formanın hakkını vererek oynayalım bu maçı alırız,Boral ve Gönül talan eder Arsehole defansını inşaxl. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
Ne demek istediğini anlıyorum joseph,sözlerini de çarpıtmadım.
Ben sana maçın neden 5 dk dan fazla uzatılmış olduğunu açıkladım zaten.
"niye hemen anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz" yahu olayı başka bir boyuta taşımadım ki ben,söylediklerine cevap verdim.
"haksız yere uzatılan maçta attığınız golü de eleştirceksiniz" diyorsun.Düşüncelerimizin hep aynı olması mümkün mü allahaşkına.Sen haksız olarak yorumlamışsın o durumu biz de haklı.Kimseyi de zorla inandırma gibi bi düşüncem yok fakat savunma yapmaya bi taraftar olarak hakkım vardır.
Arsenal maçı için bu oynanan futbolla umudum yok,aslında yine yeneriz diyorum fanatikçe tabi ama gerçekçi olup oynadığımız futbola bakınca galip gelme olayı bize uzak.Hele ki hala bir sistem oturtamayan,oyuncu değişikliklerini sürekli yanlış yapan bir hocanın salı günü ne yapacağını merak ediyorum.Bu sezonun en önemli maçına çıkıyoruz bence.Mağlup olursak zaten gruptan çıkamayacağız.Semih ve Güiza birlikte oynamalı gol gelmiyo yoksa.Deivid'in değneklerle bile sahaya çıkmasına razıyım.Defansın ve Volkan'ın akıllı olması lazım (ulan 7 maçta 11 gol yedik be ayıp).İnşallah Uğur'u oynatır,nedense gıcık olduğunu düşünüyorum Uğur'a karşı.Şu deniz,maldonado ve selçuk'u hiç oynatmasa da olur,ön liberoymuş,zarardan başka bi şey değil.Adam gibi,Fenerbahçe'li gibi oynayın yeter biz arkanızdayız.
Tarih: Pzr 19.10.2008 15:54 Mesaj konusu:
takımın halihazırdaki durumuna baktığımızda arsenal maçından puan çıkarmamız imkansız gibi görünüyor...
ama ne demişler, 'çıkmayan candan ümit kesilmez!'
mantığımı kenara bırakıp 'en asil duygularımla' ben de 'yeneriz!' diyorum
bu maçta uğur boral ve semih'ten çok şeyler bekliyorum
yürü be fener! _________________ right now!
Taraftarlar bu maçla ilgili bu kadar umutluyken takımın berbat bir durumda olması çok ilginç,demin maç özetini izledim,saçma bir gerginlik vardı takım üstünde,gollerimiz çok güzeldi bu arada,özellikle Guiza-Semih uyumu yakalanmaya başlanmış sanırım, 8 dakikadan ne kadar gördüm o ayrı.
Yarın TAU ile EL maceramız başlıyor,cengaverlere güvenim tam da,165 cm gard ile bu iş nası olacak anlamıyorum,sokakta oynarken bile almam o boyda adamı,biz Solomon'u kovup alıyoruz _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
Fenerbahçe maçında kuduranlar bu akşam ve yarın ne diyecek? TV'lere çıkıp şovlar yapacaklar mı?
Tısss..
Yıllardır söylüyorum,çekip gidelim bu pisligden diye,umarım şu EL futbolda da kurulur,geyiklerle uraşmayız.
Ömer Onan bu hafta sahalara dönüyormuş,iyi haber,Semih de aybaşında hazır,EL'de çok problem yaşamayız. TAU maçı çok önemli,Prigioni sakatmış,oynamazsa büyük avantaj. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
Euroleague`de 2008/09 sezonunun açılış mücadelesinde Fenerbahçemiz, "C" Grubunda İspanyol ekibi TAU Ceramica`ya deplasmanda 80-70`lik skorla kaybetti. Fenerbahçe`de sakatlıkları bulunan Gordan Giricek, Serhat Çetin, Semih Erden ve Ömer Onan forma giyemedi.
Karşılaşmaya Marques Green`in asistinde Gasper Vidmar`ın turnike basketiyle başlayan Fenerbahçemiz, oyunun ilk bölümlerinde özellikle pota altını iyi kullandı. Igor Rakocavic`in üç sayılık basketiyle maçtaki ilk sayısını bulan TAU Ceramica karşısında temsilcimiz, Rasim Başak ve Emir Preldzic`in de sayılarıyla 3.dakikada skoru 6-9`a getirdi. Green`in serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla etkili olan takımımız, buna karşın savunmada Rakocevic`i savunmakta zorluk yaşadı. Rasim Başak`ın üç sayılık basketiyle 6.dakikada 10-14`lük skorla üstünlüğü eline alan Fenerbahçemiz karşısında ev sahibi ekip, Pete Mickael`in devreye girmesiyle oyunda dengeyi yakaladı. 7.Dakikada skoru 14-14`e getiren İspanyol ekibi, Rakocevic`in turnikesiyle 17-14 öne geçti. Mirsad Türkcan`ın hücum ribaundu ve smaç basketiyle son bölüme giren Fenerbahçemiz, Damir Kaan Mrsic`in üç sayılık basketiyle periyodu 19-21 önde tamamladı.
Karşılıklı top kayıplarının yaşandığı ikinci periyotta TAU Ceramica, Fernando San Emeterio ile Igor Rakocevic, temsilcimiz Fenerbahçemizde Damir Kaan Mrsic ve Devin Smith ikilisiyle hücumları değerlendiremedi. 13.dakikada Stanko Barac ve Pete Mickeal ile sayılar bulan İspanyol ekibi, skoru da eşitledi (23-23). Marquis Green`in üç sayılık basketiyle periyottaki ilk basketini bulan takımımıza ev sahibi ekip, Pablo Prigioni ile karşılık verdi. Mirza Teletovic ile boyalı alanı ve Prigioni ile de dış atışları değerlendirmeye çalışan rakibi karşısında Fenerbahçemiz, Mirsad Türkcan`ın skorer oyunuyla 18.dakika sonunda 30-32`lik üstünlüğü yakaladı. Will McDonalds`ın turnikesine hemen Oğuz Savaş ile cevap veren takımımız, skor üstünlüğünü de korudu. Son dakika içerisinde Igor Rakocevic ile 8 sayı birden bulan TAU Ceramica, devre sonunda da soyunma odasına 42-34 önde gitti.
Üçüncü çeyreğe Fenerbahçemiz, Damir Kaan Mrsic`in isabetsiz turnike denemesiyle başlarken, TAU Ceramica da Mustafa Shakur ile Igor Rakocevic ikilisiyle atışlarında başarı kaydedemedi. Pete Mickeal`ın turnike basketiyle 22.dakikaya girilirken ilk sayısını bulan TAU Ceramica, farkı da 10 sayıya çıkarttı (44-34). Emir Preldzic, kaçan turnikesinde aldığı hücum ribaundu ve ardından da bulduğu smaç basketle, Fenerbahçemiz ikinci yarıdaki ilk sayılarını buldu. Mustafa Shakur`un serbest atışlarına Devin Smith ile karşılık veren ekibimiz, bu bölümde özellikle rakibini savunmada durdurmakta zorlandı. Pete Mickeal`ın devreye girmesiyle hücumda skor bulmakta zorlanmayan İspanyol ekibi, 24.dakikada skoru 50-39`a getirdi. Devin Smith`in hücumda daha fazla top kullanması ve Mirsad Türkcan`ın da serbest atışlarıyla takımımız, 26.dakikada durumu 52-42 yaptı. Savunmada iyi bir görüntü çizen temsilcimiz, Oğuz Savaş ve Damir Mrsic ikilisinin sayılarıyla yeniden oyuna ortak oldu. Bunun üzerine mola alan TAU Ceramica, boyalı alanda Will McDonald`ın basketleriyle kontrolü yeniden eline alırken, periyot 62-52 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.
Mücadelenin final periyoduna Emir Preldzic`in turnike basketiyle başlayan Fenerbahçemiz TAU Ceramica, Will McDonald`ın smaç basketiyle karşılık verdi. Oğuz Savaş ve Rasim Başak ikilisiyle hücumda iyi bir performans sergileyen Fenerbahçemiz, buna karşın pota altında özellikle McDonald`ı savunmakta çok zorlandı. İki takımında hücumda zorlandığı bölümlerde TAU Ceramica, Igor Rakocevic`in de devreye girmesiyle etkili oldu Temsilcimiz Fenerbahçemiz ise, Devin Smith`in oyuna ağırlığını koymasıyla 36.dakikada skoru 70-65`e getirdi. Damir Kaan Mrsic`in üç sayılık basketiyle 38.dakikaya girilirken farkı 2 sayıya kadar indiren takımımız, son bölümlerde Igor Rakocevic`i durduramayınca, salondan 80-70 yenilgiyle ayrıldı.
Devrim Arabaları filminden çıktım zaten canım sıkkın (film çok güzel bu arada) bir de bu haberi aldım yıkıldım,Giricek maçtan önce sakatlanmış,takımda 4 ilk 5 oyuncusu yok ve son 5 senenin F4 takımına ucu ucuna yenilmişiz,izleyenlere göre çok da iyi mücadele vermişiz,helal olsun,sakatlar düzelince F4 asla hayal değil. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız