Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Anemi (Rock) - İzmir
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Anemi (Rock) - İzmir
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zapin

MesajTarih: Pzr 21.09.2008 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hadi anemi yap şu albümü git artık izmirden de sıra bize gelsin ooze bana kalsın artık..o gitarı ben inleticem artık yankının yerine.. hadi gidin artık..lütfen!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
six_feet_under

MesajTarih: Cmt 27.09.2008 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anemi grubunu 2007 den beri dinliyorum.izmirli bi arkadaş vasıtası ile tanışmıştım bu grupla.iyiler bence.yolları açık olsun
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zapin

MesajTarih: Prş 02.10.2008 1:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynı yolun eri
çekemezmiş seni
gördüğünden beri
kırmış kalbini..

yolun ardına bakmadık
yorulmadık
bak hala burdayız
belki delirdik
te delirdik bak hala burdayız

biz neler içtik neler yedik
bak hala burdayız
sen hiç üzülme
hiç ağlama
bak hala burdayız..

dınının dını nını nın..
zapin

MesajTarih: Sal 14.10.2008 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ANEMİ BU CMT OOZE VENUE DE DEGİL Mİ? ONA GÖRE ÇIKICAM YOLA! ZİRA ANEMİ ÖLDÜ MÜ KALDI MI EMİN DEGİLİM.. HAYDİN.. İNŞALLAH SEE YA...YOUR NEW REPERTUARE..OF DELİ GİBİ ÖZLEDİM..........
zapin

MesajTarih: Sal 14.10.2008 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vokal çocuk hala maroon 5 vokali tipinde mi? ayrıca telaffuzunu hala düzeltmeyip şarkıları yanluş yunluş mu söylüyo?( yine de seviyorum keratayı).

yankı hala gitarı sırtında ters çalabiliyo mu?

merhamet adlı şarkı söyleniyo mu?

yeni repertuar nedir?

mehmet hala efendi mi?

ıssız acun kaldı mı?

ve madem foruma kimse cevap vermiycek, neden anemi dosyası burayı işgal etmekte? neden kendi kendime konusmaktayım?
explosives

MesajTarih: Sal 14.10.2008 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben açık konuşayım anemi hakkında olumlu yorum yapamayacağım... Kusura bakmayın moral bozukluğu olabilir ama sizi abeğenmiyorum ben pek fazla t.a.k adlı şarkınızada bayılıyorum bunu sölemeden gecemeyeceğim Smile bar grubu olarak t.a.k şarkısı ile ünlenen bir grup çok saçma piyasa artık böyle doldu abi ya adam çıkıp bir sarkı yapıyor ünlü oluyor bu akımda en çok rabet görende punk grupları bence düz mantıkta bunun bir örnegi neyse yorumu fazla uzatmayayım başarılar... şunuda ekleyeyim dumanın şarkılarını söylemeye çalışmayın bence olmuyor rüyanda görsen inan mada buna örnek ömür boyu çalıssanızda olmaz yapamazsınız vokal degişinceye kadar tabiki
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
zapin

MesajTarih: Sal 14.10.2008 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

explosives demiş ki:
ben açık konuşayım anemi hakkında olumlu yorum yapamayacağım... Kusura bakmayın moral bozukluğu olabilir ama sizi abeğenmiyorum ben pek fazla t.a.k adlı şarkınızada bayılıyorum bunu sölemeden gecemeyeceğim Smile bar grubu olarak t.a.k şarkısı ile ünlenen bir grup çok saçma piyasa artık böyle doldu abi ya adam çıkıp bir sarkı yapıyor ünlü oluyor bu akımda en çok rabet görende punk grupları bence düz mantıkta bunun bir örnegi neyse yorumu fazla uzatmayayım başarılar... şunuda ekleyeyim dumanın şarkılarını söylemeye çalışmayın bence olmuyor rüyanda görsen inan mada buna örnek ömür boyu çalıssanızda olmaz yapamazsınız vokal degişinceye kadar tabiki

oh be.. saçma da olsa birilerini buraya yazıyor görmek hoşnut etti beni Very Happy
kusura bakmaz anemi merak etme nitekim kimse umrunda degil onların Smile
tak adlı şarkıya ben de bayılıyorum ne yalan söyliyim Smile bayan halimle bagıra bagıra söylüyorum ama tabi ki a.q yi mecaz anlamda düşündügüm için.. Wink

duman ın şarkılarına gelince.. yıllar önceydi ve ah adlı şarkıyı öyle güzel, öyle gazel gibi okuyordu ki vokal çocuk,( ismini unuttum, dalga gecme niyetim asla yok) dinlemeye doyamaz olmuştum..

rüyanda görsen inanma yı ise sanırım yankı okuyordu, yanık yanık sesiyle ve öyle içten, öyle hissederek ve hissettirerek..

tabii ki düşüncelerin senin.. ben sadece sevindim birilerinin yazmış olmasına..

anemi yerine ben cevap vermiş gibi oldum, heyecanımı mazur gör kardeş Wink ama eminim ki sen de 7 yılını izmirde geçirmiş olsan ve ooze yüzünden derslerinden kalsaydın Very Happy ki hiç pişman degilim Smile aneminin sana göre kusurlarını göremezdin...

agız ishali olmadan anemiyi çok özledigimi ve bu cmt gelmeyi düşündügümü belirtir, ama bir cevap alamadan mektubuma son veririm Razz

anemi yapsa da afiyetle dinlesek şu albümü..yarabbi subaneke inşalla dinimiz amin Twisted Evil
Başa dön
explosives

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öncelikle bu guzel yorumun için anemi adına ben tesekkur edeyim... kisa yorum yazacağım bu sefer Smile aneminin ruyanda gorsen ininmayı su anm-ki vokal cocukla söylemesi imkansız çünkü o sarkıda 4 hokkamıydı adı neydi adını unuttum 4 çesit ses var... vokaldede bu yetenek yok bu yorumumda sadece ruyanda gorsen ininma açısından yorum yapıyorum ve bu bnm gorusum biraz prof. olarak dusunuyorum yapamadığın sarkıyı yapmadır benm dusuncem ama genel olarak ta iyi gibi bişey bnde bi aydınlı olarak grur duyuyorum ins daha iyi olurlar
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
zapin

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

explosives demiş ki:
öncelikle bu guzel yorumun için anemi adına ben tesekkur edeyim... kisa yorum yazacağım bu sefer Smile aneminin ruyanda gorsen ininmayı su anm-ki vokal cocukla söylemesi imkansız çünkü o sarkıda 4 hokkamıydı adı neydi adını unuttum 4 çesit ses var... vokaldede bu yetenek yok bu yorumumda sadece ruyanda gorsen ininma açısından yorum yapıyorum ve bu bnm gorusum biraz prof. olarak dusunuyorum yapamadığın sarkıyı yapmadır benm dusuncem ama genel olarak ta iyi gibi bişey bnde bi aydınlı olarak grur duyuyorum ins daha iyi olurlar

anemi adına teşekkür ettiğin için müteşekkirim Smile istersen uzun yorum da yapabilirsin ben izin verdim Smile yani bu anemi dosyasına nasıl olsa bakan, ilgilenen yok..

vokal çocuk diyip duruyoruz umarım darılmıyodur bi araştırayım adını Smile
vokalin rüyanda görsen inanma adlı şarkıyı söylemesi bence onların kural tanımamasından kaynaklanıyo. onlar duman da çalarlar, korn da, muse de ki supermassive black hole u öyle güzel çalmışlardır ki zamanında ve vokal öyle güzel alt ses çıkarıyodu ki ( ki ben de bilmem pek müzik bilgisi Smile )

yapamadıgın şarkıyı yapma dır senin düşüncen ama zaten bardaki insanların amacı eglenmek, kafa dagıtmak, dinlenmek, kendine gelmek degil mi sevdikleri şarkıları dinleyerek? sence kaçı ulan rüyanda görsen inanma adlı sarkıda detone oldu yok tiz geldi yok ses uymadı diye düşünüyo ki?!.. hadi albümlerine koysalar o şarkıyı, tamam diycem, ses iyi degilse albümde yer almasın ama eglenme amacı ki barın.. Wink

anemiyle kendi içimde çok kavga ettim ama uzak kaldıgım bir yıl boyunca sanırım biraz büyüdüm, attım her kırgınlıgı kavgayı bi kenara.. tek dilegim, en kısa zamanda albümlerini alıp zevkle ve gururla dinlemek şöyle son ses Surprised

bi anımı anlatmak istiyorum Confused Very Happy balıkesirde bizim mahallede sokak kavgası yapıyolardı bikaç genç. açtım tak ı son ses, dışarı baktım sürekli ve dagılmıştı kavga.. şarkıdan mıdır bilmem ama etkilenmiştim işte bu olaydan...

neyse, sana da kolay gelsin.. cevap için teşekkürler Smile
Başa dön
explosives

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öncelikle uzun yorum yapmama izin verdiğn için teşekkürler Very Happy ya aslında dediğin gibi barda kimse takmıyo bu olaylara o konuda haklısın ama ben bnm grubuma bar gruu denilmesini istemem sahsen bana çok kötü igrenc gelio bu söz bar grubu çok banel böyle belki bizde bize gelen bar tekliflerini düşünüp barda calsaydık bizde suanda Türkiyede duyulup iyi biyerlerde olabilirdik ama bnce anemi bardada calsa kendine bar grubu dedirtmemesini bilmeli Smile bu arada anında güzelmiş balıkesirde suan İzmirdesin sanırım ve bayansın ve anemi hastasısın Very Happy
zapin

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

explosives demiş ki:
öncelikle uzun yorum yapmama izin verdiğn için teşekkürler Very Happy ya aslında dediğin gibi barda kimse takmıyo bu olaylara o konuda haklısın ama ben bnm grubuma bar gruu denilmesini istemem sahsen bana çok kötü igrenc gelio bu söz bar grubu çok banel böyle belki bizde bize gelen bar tekliflerini düşünüp barda calsaydık bizde suanda Türkiyede duyulup iyi biyerlerde olabilirdik ama bnce anemi bardada calsa kendine bar grubu dedirtmemesini bilmeli Smile bu arada anında güzelmiş balıkesirde suan İzmirdesin sanırım ve bayansın ve anemi hastasısın Very Happy

evet, anemi var bende yani demir eksikliği Smile gercekten Exclamation Mad neyse konumuz bu degil. anemiyi evet seviyorum çünkü gelecegimi onlarda görüyorum yani ben de müzik yapıyo olsaydım aynen anemi gibi her telden çalar ve söyleyemedigim şarkıları bile söylerdim kimseyi takmazdım Very Happy

uzun yorum yapmana izin verdigimi söyledigim halde teşekkür ettigin için ben müteşekkirim azizim Smile

bar grubu konusuna gelince önemli olan hem barda eglendirebilmek, hem albüm yapabilip kaliteni gösterebilmek. sadece bar grubu olup kalınsa zaten sadece tak kalır ortada ama umuyorum ki anemi güzel albümler yapıcak.. neden umuyorum çünkü merhamet adlı şarkıları gelecek vaad ediyo en azından benim için böyle..

izmirde olsam bu kadar özlem duymazdım anemiye Smile bir yıldır felegimi şaşırdım, şaşırmaya devam ediyorum..

chat sayfası yapmadan burayı, bence sadece müzik konusmalıyız, hatta anemiyi eleştirmeliyiz falan hani senin yüksek engin derin bilgin var ya müzik konusunda Razz

neyse, sana da basarılar, anladıgım üzere grubun var, ünlü olmak, duyulmak istiyosun ve sen de anemiyi çekemiyosun Twisted Evil olsun, gecer diyerekten ölesine saçmalayarak konuyu kapatıyorum, dava düşmüştür Very Happy
Başa dön
explosives

MesajTarih: Prş 16.10.2008 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok agır konustun farkındaysan anemi kim ki cekemiyecegiz biz ya jetone u bile kıskanırım ama anemiyi kıskanmam daha dogrusu kıskanamam bünyüm izin vermez anemiyi kim takıyoki bnde takayım nese sen böle gruparı dinlemeye devam et arkadasım ilerdede böyle yaparsın aneminin özentisi olursun bütün sarkıları sölersin rmetal-rock-punk-pop-top neyse böle bi albüm yaparsın ben bu yorumuda niye yazıyorum acaba ya onu merak ediyorum 6 sayfa yorum olmus anemiye degmez bunlar için 6 sayfa ya 1 sayfa yeterdi zaten butun yorumlarıda biz doldurduk sana anemili günler arkadasım Arrow
zapin

MesajTarih: Pzr 19.10.2008 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

orbay anemi den ayrılmış :s ne alakadır ne iştir kimse de ilgienmiyo forumla. bi sitede cmt günleri çirkef artı anemi dedi geldik, abidik gubidik yeni gruplar türemiş bunu gördük :s ulan ne zaman mayalandı bu yeni gruplar :S ortalık grup dolmuş, anemi de fırsattan istifade yatıyo evde.. oh, yan gel yat osman..

bi halt olmaz sizden bu gidişle, dagılın ulen! Very Happy :S

neyse ki record sabahın 4 üne kadar egledi gönlümü.. iyi çalıyolar şerefsizler de format baya bi çökmüş hele ki rammstein den sonra sen git diskomsu ortama.. vayy anasını dedim, döndüm evime ne edeyim Very Happy
zapin

MesajTarih: Pzr 23.11.2008 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anemi hasretiyle yanıp tutuşurkene kapıdaki görevli adam dedikodunuzu yaptı, üzülmedim desem yalan. orbay gitmiş mi nolmuş arda mı gelmiş yok anemi artık ölmüş mü dirilmiş mi istanbulda mıymış napıyomuş falan filan..

ulan yapın şu lanet albümü artık da kapansın milletin torba olmayan agzı..!?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız