| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Rick

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 16:40 Mesaj konusu: ANK:Satılık İbanez SZ520Fm-Tks(ÇOK TEMİZ ÇOK GÜZEL) |
|
|
Arkadaşlar alalı 1 yıl bile olmadı tertemiz çiziği bile yok sayılır.Gerçekten güzel bir gitar ama artık daha sof tonlar aradığım için Fender alacağım o yüzden satıyorum.Param olsa satmam.Gitarın 0 ı 1.059 YTL dir müzik teknoda
http://www.muziktekno.com/vitrin/index.php?manufacturers_id=6&sort=3a&page=1
burdan bakabilirsiniz.Kendi gitarımın ayrıntılı resimlerini ekleyeceğim.Gitar yekparedir.2 adet humbucker orjinal İbanez Duncan Manyetik takılıdır.Gerçekten güzel bir gitar görmeye değer.İsterseniz gelip evimde deneyebilirsiniz ya da ben istediğiniz yere getirebilirim denemeniz için.Fiyat 750 YTL düşünüyorum.Meksika Fender Strat la takas düşünebilirim.Ankaradayım
ekleyin konuşalım:emreisinthehouse@hotmail.com
En son Rick tarafından Prş 23.10.2008 19:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Rick

|
Tarih: Pts 13.10.2008 19:56 Mesaj konusu: resimler |
|
|
Resimler burda.Gördüğünüz gibi emsalsiz temizlikte bi gitar
 |
|
| Başa dön |
|
 |
fender_mexico

|
Tarih: Pts 13.10.2008 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
yanlıs anlasılmaya sebebiyet vermek istemem de biraz fazla istememis misin yani almak istediğim,düsündüğüm modellerden birisi bana da öyle gelmis olabilir fiyat tabi  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rick

|
Tarih: Pts 13.10.2008 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
| istersen gel ve gör hemen hemen 0 gibi ve 150 ytl daha ucuza.çok az kullanılmış bir gitar.fiyat konusunu konuşabiliriz eklersen msn e |
|
| Başa dön |
|
 |
fender_mexico

|
Tarih: Pts 13.10.2008 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Rick demiş ki: | | fiyat konusunu konuşabiliriz eklersen msn e |
 |
|
| Başa dön |
|
 |
vilekrueger

Kayıt: May 06, 2004 Mesajlar: 387 Nerden: istanbul/şirinevler-avcılar
|
Tarih: Sal 14.10.2008 1:01 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Cort EVL-X4 + Digitech RP250
En son vilekrueger tarafından Sal 14.10.2008 1:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Sal 14.10.2008 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili vilekrueger, malesef ki verdiğin link ile arkadaşın gitarı arasında bir bağlantı yok kodlarındaki rakamların aynı olması dışında
Arkadaşın gitarı, gayet iyi bildiğim, SZ520FM modeli, kendisi Kore üretimi, set-neck bağlantılı, Ibanez/Duncan manyetikli bir gitardır ve fiyatına göre kalitesi oldukça tatmin edicidir.
Senin verdiğin linkteki model eğer yanlış bilmiyorsam Ibanez'in kendi INF tarzı manyetiklerine sahip ve Çin üretimi. Hatta kodları bile baya bir farklı, SZ520FM-SZR520DVS şeklinde. Yani senin verdiğin linkteki gitar, arkadaşın sattığından daha ucuz.
Ha arkadaşın fiyatı fazla mı, o konuda birşey diyemem, ama senin verdiğin linkteki gitarla satılan gitar aynı değil. _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Anlamsız post kasan arkadaşlar, siz de kendinizi yukarıdaki gruba dahil ediniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
huntam

|
Tarih: Sal 14.10.2008 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
| vilekrueger demiş ki: | http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=1385&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar
şimdi sıfır fiyatıyla ilgili bir link ve fiyat verilmiş, yukarıdaki ise Türkiyede sanırım ençok ibanez satışı yapan zuhal müziğin internetten beyan ettiği fiyattır ki bu mağazada biraz daha düşer, şimdi buraya bakmayı akıl eden tek cinfikirli benmiyim tabiki değil, niyetiniz ibanez ise ilk bakacağınız yer zuhal müzik oluyor gayrı ihtiyari olarak..
şimdi benim yapmak istediğim dediğim gibi aklı evvellik yapmak değil, sadece ilanına fiyat referansı göstermek için en fahiş fiyatı arayıp tarayıp bulan arkadaşlara göndermedir ve isteyen herkes üzerine alınabilir..
way efendim ilan baltalıyorlar diye feryat edecek arkadaşlara peşinen olayı özetleyebilirim..
-bu gitarın sıfır fiyatı şukadardır..
-hayır efendim okadar değildir..
kimseyi keyfii olarak yanlış bilgilendirmeyin.. |
Hocam sende yanlis link vermisin. Senin verdigin SZR520 nin linki. Arkadaş SZ520 olanı satıyor. Baktım SZ520 yok. Onun alt modeli olan SZ320 var.Onunda linkleri soyle;
http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=1323&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar
[/url]
http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=1387&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar
Herhalde SZ520 de bundan 100 lira kadar pahalı olur.
Neyse iyi satışlar. Kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
huntam

|
Tarih: Sal 14.10.2008 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
PeeeDeee bizden önce davranmış.  |
|
| Başa dön |
|
 |
vilekrueger

Kayıt: May 06, 2004 Mesajlar: 387 Nerden: istanbul/şirinevler-avcılar
|
Tarih: Sal 14.10.2008 1:32 Mesaj konusu: |
|
|
ben neden bahsettiğimi iyi biliyorum ama biyere varmicanıda biliyorum, en azından şimdiye kadar bunu anlamış olmam lazımdı.. _________________ Cort EVL-X4 + Digitech RP250 |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Sal 14.10.2008 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
Dostum neden bahsettiğini bilemeyeceğim, ama bir insanın verdiği fiyatı eleştirirken, başka bir ürün fiyatını örnek göstermek çok da sağlıklı değil, onu belirtmiştim ben, farkındaysan fiyatla da ilgili hiçbir şey söylemedim zaten. Ha gitarın piyasa fiyatını bilmiyor muyum, gayet iyi biliyorum, ama 4 yıldır bu sitede hiçbir ürünün fiyatına yorum yapadım, yapmam da, çok canımı sıkarsa Ö.M. ile satanı uyarırım.
Dolar kurunun da artışından sonra sıfırının piyasa fiyatı 900-950 YTL civarı oldu, ki az bulunan bir gitardır kendisi. _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Anlamsız post kasan arkadaşlar, siz de kendinizi yukarıdaki gruba dahil ediniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4147 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Sal 14.10.2008 3:39 Mesaj konusu: |
|
|
Sen 750 ytl istediğine göre o zaman sen bu gitarı o zamanki kurdan sıfır fiyatına satıyorsun.
Gitar neckthru olduğu için bir artısı var. Güzel gitar. Ancak ikinci el fiyatı belirlemen gekecek. BU şekilde fiyat biraz tuzlu kaçıyor. Keşke en baştan USD olarak fiyat koysaydın  _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Rick

|
Tarih: Sal 14.10.2008 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
| USD olarak da çeviririz farkeden bişey yok ki ama PeeeDeee arkadaşımın da söylediği gibi fiyatın 0 ı aşşağı yukarı heryerde 900-950 YTL civarındadır.inanmayan arkadaşlar da gidip istedikleri yere sorabilirler.Gitar gerçekten çok az kullanıldı ve 200 YTL ye varan bi indirim yapıyorum daha napıyım alan,ya da gerçek alıcı olan alır atla deve istemiyorum makul konuştuğumu sanıyorum fiyat konusunda |
|
| Başa dön |
|
 |
Rick

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
vilekrueger nickli arkadaşım.sen basbaya ilan baltalıyosun.Önce bi modele bak daha sonra varsa yanlış bişey öyle konuş.kusura bakma ama kasıtlı yaptığını düşünüyorum.senin hiç mi alışveriş işin olmuyo ayıptır yaptığın
SZ520FM-TKS ok? |
|
| Başa dön |
|
 |
burak35

|
Tarih: Cum 17.10.2008 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Rick demiş ki: | | USD olarak da çeviririz farkeden bişey yok ki ama PeeeDeee arkadaşımın da söylediği gibi fiyatın 0 ı aşşağı yukarı heryerde 900-950 YTL civarındadır.inanmayan arkadaşlar da gidip istedikleri yere sorabilirler.Gitar gerçekten çok az kullanıldı ve 200 YTL ye varan bi indirim yapıyorum daha napıyım alan,ya da gerçek alıcı olan alır atla deve istemiyorum makul konuştuğumu sanıyorum fiyat konusunda |
arkadasın dedigi gibi fiyat aralıgı o civarda zaten 1 yıl bile olmamıssa istedigi fiyat uygun bence |
|
| Başa dön |
|
 |
Rick

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 23:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Arkadaşlar bakıp da görebileceğiniz gibi gitarın 0 fiyatı bugün itibariyle müzikteknoda da heryerde de artmıştır.ben müziktekno yu baz alarak konuşuyorum ve 0 ın fiyatı 955 ytl oldu.ben halen 750 ytl lik fiyatımı değiştirmiş değilim almayı düşünen arkadaşlara duyrulur |
|
| Başa dön |
|
 |
Rick

|
Tarih: Prş 23.10.2008 4:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Arkadaşlar gitarın 0 fiyatı 987ytl oldu.fiyatta değişiklik yapmadım halen 750 ytl istiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
gossamer83

|
Tarih: Prş 23.10.2008 10:28 Mesaj konusu: |
|
|
dolar arttikca ilan da up'lanacak mi yani?  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rick

|
Tarih: Prş 23.10.2008 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
e yani ben fiyatıma dokunmuyorum gitarın 0 fiyatı artıyo manasında diyorum.yani daha da fazla inmiş oluyorum fiyat arttıkça otomatik  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rick

|
Tarih: Prş 23.10.2008 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
| ahanda şimdi baktım 1059 ytl olmuş ama bizde fiyat aynı 750 ytl hehehe |
|
| Başa dön |