| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
wizardsabbath

|
Tarih: Pts 31.05.2004 13:36 Mesaj konusu: Mistisizm |
|
|
insanlık tarihinin en eski uğraşları...
crowley, levi, levanah,solomon.....
yazılacak çok şey olmalı...
mesela:....................?
konuyla ilgilenenlerle tartışmayı ve bilgi alışverişlerini isytiyorum...
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DevilizeR

|
Tarih: Pts 31.05.2004 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
Deli Abdul Alhazred'in Necronomicon'u derim hala sallamamı gerçek mi bilinmiyor? Solomon sonuçta peygamberdi kitaplarda bu kadar bahsedildiğine göre gerçeklik payı vardır zaten...zenginliğide cabası. _________________ Look into my eyes and drown...
http://devilizer.deviantart.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
Raiden

|
Tarih: Pts 31.05.2004 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
Mistik şeyler hep ilgimi çekegelmiştir.Yukarıda sayılan kişilikleri pek tanımıorum.Crowley ve Solmonu biraz duydum.
Ben Akaşa yayınlarıyla haşır neşirim.Bu yayınlarla yaşamın gerçeklerini öğrendim.Bunun dışında eski bir dergi olan "Bilinmeyen" dergisini bir kaç sayısını okudum.
Mesela Robin hood filminde bir büyücü vardır.(Krallar büyücüleri ile resmedilme olayı kavramı)Diyebilirimki mistisizim hep değişik adlarla günümüze gelmiştir.
Bide buaralar merak konuma giren Büyük Londra Yangını 1666.(nigthmare creatures oyununun getirdiği bir merak oldu bana.Crowley'ide ilk burda duydum) |
|
| Başa dön |
|
 |
bilet

|
Tarih: Sal 01.06.2004 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
hiç ciddi ciddi büyü yapan biri görmedim.
inanmıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
fragile_d

|
Tarih: Cum 04.06.2004 18:36 Mesaj konusu: |
|
|
necroonomican kitabı şu anda ingiliz kraliyet ailesi müzesinde bulunuyor, ve kitabın şifresini doğru çözen kişi alieser crowley'dir. ozzy nin şarkısındaki namı değer mr.crowley veya jimmy page 'in şatosuna taşındığı büyücü... _________________ je ne suis pas l'ange |
|
| Başa dön |
|
 |
bilet

|
Tarih: Cum 04.06.2004 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
| eeee o zaman neden bütün lovecraft kitaplarının önsözünde bu kitabın gerçekten varolmadığı ve lovecraft ın bu kitabı uydurduğu yazıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
NWOBHM

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
Crowley'nin hayatı gerçekten ilginç. Şarkılara bile konu oldu ve Jimmy Page dünyadaki en büyük Crowley hayranı.
John Faust'da aynı durumda ama kimse bahsetmemiş galiba. Acaba Goethe bu hikayeyi uydurdumu yoksa bir efsane üstünemi bunları yazdı bilinmiyor.
Bide ünlü Salem Kasabası var tabi.
Mistizmin günümüze, şarkılara ve şiirlere taşınmasında Jim Morrison'unda büyük rolü var bence. (Tanrılar Yeni Yaratıklar) _________________ O belki de Dionysos. Hislerin, anlık kararların, müziğin ve dansın tanrısıydı O. Bazen bir şeytan, bazen bir iyilik perisiydi... |
|
| Başa dön |
|
 |
hashus

Kayıt: Feb 08, 2004 Mesajlar: 24 Nerden: istanbul-balıkesir
|
Tarih: Cmt 05.06.2004 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
| mistisimizm nedir? insanın kendi kendine yakışanı gıymesidir. Bak mesala benim amcamın oğlu vardı almanyaya gitti hippi olmuş hayvan amcamlan birlikte sabahtan akşama kadar islak odunla dövdük adam olmadı. Kısacası mistimisizm devletin çifçilerine yaptığı yardımdır. Hatta bir yönetim şeklidir. |
|
| Başa dön |
|
 |
fragile_d

|
Tarih: Sal 15.06.2004 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
ben de di aliester crowley hayranıyımdır, daha önce jimmy page 'in crowley hayranlığından Dış kaynaklı rock forumlarında yazmıştım hatta jimmy page crowley'nin şatosuna bile taşınmış... morissonda da mistisizm izleri fazlasıyla görünüyor, cadı usulü evlilik yapması, şamanlar....
bu forumun odunluk için açıldığını sanmıyorum lütfen biraz saygı, sana odun derken gösterdiğim kadar saygı sevgili hashus... _________________ je ne suis pas l'ange |
|
| Başa dön |
|
 |
RiveRwind Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Sep 12, 2003 Mesajlar: 375 Nerden: Sadrazamın sol kroşesinden (ist)
|
Tarih: Çrş 16.06.2004 1:43 Mesaj konusu: |
|
|
mistisizm... benim içinde bulunduğum durum.
Kendi mistisizmimi yaşıyorum ben. Yeterli mi? _________________ Dikkatli bakarsan kolayca göreceksin.
Rockalive \m/
nîn o chithaeglir lasto beth daer; rim o nîn bruinen dan in-ulaer |
|
| Başa dön |
|
 |
AUTLAW Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 16.06.2004 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
moonspeell dinlerken mistik bi hal sarar benii şimdide dinliyorum...wampiraaa... _________________ içmişim başım dönüyor votka koladan bıktım ama başka bişey yok gece gece
www.antu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Madcow_Prion

|
Tarih: Prş 17.06.2004 3:30 Mesaj konusu: |
|
|
| tamamen safsata. Kitleleri etkileyip onlara bişeyler yaptırıp onlardan çıkar eldet etmek için çıkmış uyrdurmacalar topluluğu ... |
|
| Başa dön |
|
 |
ShahIsmail

|
Tarih: Prş 17.06.2004 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Valla bende bu tür topluluklara sinir oluyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
iCe

|
|
| Başa dön |
|
 |
dark_gipsy

|
Tarih: Çrş 07.07.2004 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de somut boyutta tıkılıp kalmanın mutlak doğru olduğunu düşünenlere sinir oluyorum... _________________ In the land of the lost horizon Where the queen lies dark & cold When the stars won't shine, then the story's told |
|
| Başa dön |
|
 |
KabakTadi

|
Tarih: Prş 08.07.2004 15:19 Mesaj konusu: |
|
|
Sana astral boyutta başarılar. _________________ Izeru! |
|
| Başa dön |
|
 |
fragile_d

|
Tarih: Prş 08.07.2004 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
| iCe demiş ki: | | Bir nevi gerzeklik. |
gerizekalılığın öğretilenden bağımsız düşünememe ve kavramlara tek açıdan bakmak lduğunu düşünüyorum ve bu durumda gerizekalı tanımım sana çıkıyor...biraz saygı |
|
| Başa dön |
|
 |
KabakTadi

|
Tarih: Prş 08.07.2004 22:22 Mesaj konusu: |
|
|
Beğenmediysen iki büyü atarsın sakatlarsın. Hüee! _________________ Izeru! |
|
| Başa dön |
|
 |
iCe

|
Tarih: Cum 09.07.2004 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
| fragile_d demiş ki: | | iCe demiş ki: | | Bir nevi gerzeklik. |
gerizekalılığın öğretilenden bağımsız düşünememe ve kavramlara tek açıdan bakmak lduğunu düşünüyorum ve bu durumda gerizekalı tanımım sana çıkıyor...biraz saygı |
Ben de asıl gerizekalıların sen olduğunu düşünüyorum ve bu durumda gerizekalı tanımı sana çıkıyor.  _________________ http://www.dark-abyss.org |
|
| Başa dön |
|
 |
Odren

Kayıt: Apr 25, 2004 Mesajlar: 214 Nerden: Ankara - Kuşadası
|
Tarih: Cum 16.07.2004 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
ooooh uranyum ayna.
bu arada crowley hakkında ne kadar çok alakasız yazı var aklım almıyo. Biri diyo eleman yaşıyo biri diyo tee 14. yy de yaşamış bir büyücü biri diyo Avalonla alakalı biri dio G.D ile. Kafa karıştırıcı yani ama genede mistisizmi kanımın son damlasına kadar savunurum o da apayrı. Sadece crowley konusundaki tutarsızlık cansıkıcı.
Büyü konusuna gelince iradeler savaşı derim başka bişi demem.
O deil şahane yağmur yağıyo ben bi çıkiim. _________________ Templi omnium homimum pacis abbas |
|
| Başa dön |
|
 |
|