| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Fade-to-Black

|
Tarih: Sal 17.04.2007 23:13 Mesaj konusu: Azam Ali |
|
|
| http://azamalimusic.com/ . bu kadar harika ve bu kadar etkileyici bir ses bilmiyorum ben.sitesindeki sarkilari okadar ii degil ama kesinlkle bulun ve dinleyin diger sarkilarini.sitede ki sarkilara sakın aldanmayin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
copadam

|
Tarih: Çrş 25.04.2007 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten etkileyici bir sese sahip Azam Ali... Arap kültüründe yetişen ve o topraklardan dünyaya açılan nadir kadın sanatçılardan. _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
lamb

|
Tarih: Prş 12.07.2007 1:18 Mesaj konusu: |
|
|
| copadam demiş ki: | | Gerçekten etkileyici bir sese sahip Azam Ali... Arap kültüründe yetişen ve o topraklardan dünyaya açılan nadir kadın sanatçılardan. | Hindistan asıllı ve İran'da yetişti diye biliyorum ben.
Sanatçı hakkında bilgi alıp şarkılaırnı dinleyebileceğiniz site:- http://www.myspace.com/azamali _________________ www.britrocktr.com > Brit, Indie, Alternative, Post Punk, Punk Rock, Synthpop, Krautrock, New Wave, Progressive, Industrial, Psychedelic, Trip Hop, Drum&Bass, Electronic, Lo-Fi, Downtempo, Ambient, Chill Out, Psychill, World, New Age, Ethnic, Jazz |
|
| Başa dön |
|
 |
triad

|
Tarih: Pts 30.07.2007 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
iranda doğup hindistanda yetişen, gençlik yıllarında da ailesiyle amerikaya göç eden ve amerikadan çıkmıştır hatunumuz. inanılmaz bi sesi var gerçekten. şarkıları genellikle farsça ama ne dediğini anlamaya bile gerek yok.
ben dredg el cielodaki elephant in the delta waves ile tanışmıştım. en güzel ürünlerini niyaz grubuyla verdiğini düşünüyorum. bu arada nette bulmakta zorlandığım vas isimli grubunu bugün kadıköy naitulusda gördüm. hem de 2 albümünü birden. hayret yani. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Sal 23.09.2008 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
Muhteşem bir sesi ve çok güzel besteleri vardır.Solo albümü Elysium for the Brave müthiştir insanı başka alemlere götürüyor sanki..Niyaz isimli grupta ise daha türküvari işler var ve onlarda çok güzel..Mutlaka dinlenilmesi gerek bence. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1820 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Çrş 24.09.2008 2:19 Mesaj konusu: |
|
|
Keşiflerim esnasında karşılaştığım bir kişi; muhteşem bir müzik yapıyor. Doğu müziğinin esaslarını kavramış ve müziğine aktarmış - billur ve kulakta alışkanlık yapan bir sese sahip Azam Ali. Sadece doğu müziği ile uğraşmıyor olması da ayrı bir artı... mutlaka bir bakılmalı diyorum. _________________ But who pulls the strings that you are attached to?
Who pours the gas that you are a match to? |
|
| Başa dön |
|
 |
Jellybon

|
Tarih: Pts 13.10.2008 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
Etkileyici bir ses tonuna sahip, youtubeda güzel videoları vardı, canlı performansları mutlaka izlenilmeli _________________ www.jellybon.com ; ) |
|
| Başa dön |
|
 |
hummingbird

|
Tarih: Sal 14.10.2008 16:53 Mesaj konusu: |
|
|
| myspacede dinlediğim kadarıyla mükemmel gerçekten. ve hala bu tarın prim yaptığını görmek çok iyi. plak şirketide amerikada sanırım. çok iyi çok... |
|
| Başa dön |
|
 |
|