Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - shnicx ADLI ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER SİLİNEBİLİR
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

shnicx ADLI ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER SİLİNEBİLİR
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Pts 13.10.2008 0:54    Mesaj konusu: shnicx ADLI ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER SİLİNEBİLİR Alıntıyla Cevap Ver

Elimizden gelen yardımı yaptık arkadaşlar Formdan 1 klasik gitar geldi sadece napalım Very Happy 3 klasik gitar mandolin ve melodika verdik okula inşallah gelecekte güzel yerlerde görürüz o çocukları herkese herşey için çok teşekkür ederiz....

EmrE

En son Maniaq_ElectrO tarafından Cmt 01.11.2008 12:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
schecter_boy

MesajTarih: Pts 13.10.2008 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende yok oyle bi sey ama konu -up 'lansin... cok guzel bir dusunce olmus. mutlaka cikar 2-3 tane akustik gitar bu forumlardan Wink Smile eger varsa oyle bir arkadas , kargo parasida benden olsun .. Wink hesabina gecerim ben kargo parasini...

hadi kolay gelsin....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pts 13.10.2008 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok güzel düşünülmüş.Katılımın daha fazla olabilmesi için bir süre sabit.
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Pts 13.10.2008 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederiz hell kardeşim arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz simdiden 1 adet klasik gitar flüt melodika ve mandolinimiz var arkadaşlar güzel bir müzik odası kurmayı planlıyoruz inşallah sizlerinde desteği ile

Ayrıca Scheter_boy kardeşim çok teşekkür ederiz düşüncelerin için inşallah çıkar 1 adet gönderen kargosunu karşılarsın ben 1 adet klasik gitar aldım bugün kendim verdim parasını elmden geldiği kadar ben ve arkadaşlarımda yardım etmeye çalışıyoruz
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Pts 13.10.2008 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

shnicx Adlı arkadaşa teşekkür ediyoruz 2 klasik gitarımız oldu arkadaşlar
Başa dön
Ze_uS

MesajTarih: Sal 14.10.2008 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Emrecim cok ince cok iyi bir düşünce...
Bende ve bir bakayım. Bişiler cıkma ihtimali olabilir ama evde eleckro gitardan başka birşeyde yok açıkcaası:S

Herhangi bir yardımım dokunabilcek bir konu olursa evimide telefonumuda biliyorsun zaten...

Kolay gelsin...

Can...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ardre4m

MesajTarih: Sal 14.10.2008 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende bi klasik gitar vardı birisne hediye etmiştim calmıyor atmış köşeye onu geri alırsam hemen irtibata geçeriz;)
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Sal 14.10.2008 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederim can kardeşim Wink geçen ünv de gördüm seni orada oturuyordun yanımda oturuyormuşsun tam kalkınca farkettim k.bakma Smile görmedim

Ardream Kardeşim eğer olursa iyi olur artık olmazsada sağlık olsun kardeşim herşey için herkese çok teşekkür ederiz arkadaşlar Wink
Başa dön
meancha

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Emre helal olsun, sen böyle bir şeye giriştiysen gözüm kapalı desteklerim; İstanbul dışındayım, döndüğümde sağa sola haber salacağım bakalım neler toparlayabileceğiz.

Kolaylıklar kardeşim. Smile
Coxx SG Custom[S.Duncan SH-2/SH-4], Coxx LP Custom[Bill Lawrence L-500XL Set], K.Yairi Classic '81, CoffinCase BloodDrive, H&K WarpFactor, Digitech DigiVerb/BadMonkey, Ibanez de7, Danelectro CoolCat[18V], Marshall avt20x, Shure Beta57A/Beta58A
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Prş 16.10.2008 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkürler kardeşim hatta yazı bile çıkardım çerçevelettim turkrock.com a teşekkürler diye resmini çeker atarım Smile yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar
Başa dön
CaRPi_Em

MesajTarih: Prş 16.10.2008 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende eski bi klasik gitar var bi yeri kırık onu yaptırabilirsem hemen yollucam yaptıramassamda alıcam bitane yollucam hocam
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Prş 16.10.2008 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkürler hocam önümüzdeki hafta içine kadar ne toplayabilirsek götürücez bakalım 2-3 klasik gitar sözü gelmiştide daha kendileri gelmedi Smile birkaç şey toparlayalımda o şekilde götürelim diye düşündük
Başa dön
TheAftermath

MesajTarih: Cmt 18.10.2008 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elimde kullanmadığım enstrümanım olsa bir dakika durmazdım.. Çok güzel bir düşünce, helal olsun..
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Pzr 19.10.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederim arkadaşım birazda katılım olsa tam süper olucakta Smile
Başa dön
TuberMan

MesajTarih: Pts 20.10.2008 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar,ben de 1 adet cok az kullanılmış klasik gitar verebilirim ama kılıf yok ve köprüdeki ince beyaz yükseklik ayarlayıcı parçası değişcek,izmirdeyim buralardaysanız elden verebilirim.gitar iyi durumda..
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Çrş 22.10.2008 9:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

shnicx adlı arkadaşa çok teşekkür ederim formdan gelen ilk klasik gitarı aldık ünv den dolayı şehir dışında olduğumdan ve dersler başladığından pek giremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın

Tuberman şehiir olarak sivastayım kardeşim 05546297711 tel numaram eğer buradan ulaşamazsan msjlaşırız göndermek istersen tabi Wink
Başa dön
The_Scorpions

MesajTarih: Cum 24.10.2008 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla çıtayı aşıp elektroya başlamak isterlerse bi distortion pedalı verebilirim ben de Smile keşke daha işe yarar bişe olsa da versem...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Cum 24.10.2008 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy Saol kardeşim pek talep yok ya elimizdede pek 1 şey yok su an zaten yoksa gidicektik okulada mecbur birkaç gün daha uzatıcaz artık 3-4 klasik gitar vs sözü geldide kendi gelmedi Smile 1 tane klasik gitarımız oldu formdan 1 de bizden var 2 klasik var 1 mandolin 1 melodikamız var sadece Smile

Mesela The_Scorpion kardeşim dist pedalı ile klasik takaslayıp gönderebilirsin Smile
Başa dön
The_Scorpions

MesajTarih: Pzr 26.10.2008 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maniaq_ElectrO demiş ki:

Mesela The_Scorpion kardeşim dist pedalı ile klasik takaslayıp gönderebilirsin Smile

Yav yolliym sana sen değerlendir he Very Happy olmaz mı Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GK_86

MesajTarih: Pts 27.10.2008 2:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben yeni bir klasik alınca eski emektar'ımı veririm..Ama söz vermiyim ne zaman alacağım belli olmaz mahçup olmak istemem...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız