| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
FateX

Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: Ankara/Deep Inside Bass
|
Tarih: Cmt 20.09.2008 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
| alpago demiş ki: | | FateX demiş ki: | Myspace hesabı ve myspace hesabının kayıtlı olduğu mail adresi çalınmıştır ..
bunu yapan annesi sevişgen onun bunun çocuğu ve burdan daha fazlasını yazamayacağım bunu yapan insanın biraz arkası yiyosa bana ulaşsın .. mail adresine telefon numaramı yazdım ..
www.myspace.com/deepinsidetr adresinden 20 eylül 2008 cumartesi günü itibari ile yollanan hiçbi mesajdan sorumlu değiliz ..
hayatta bi skme yaramayn böyle işlerle ilgilenen ve bi şeklde bizle uğraşan km varsa gelsin beni bulsun hayat dersi vericem .. önemle rica ediyorum ve bilgilerine arz ediyorum ..
tüm saygılarımla .. kadircan / deep inside bass .. |
|
_________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
zen

|
Tarih: Cmt 20.09.2008 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
| bu işi hakkıyla icra eden insanların bu tür pislik durumlarla uğraşması kadar talihsiz bi durum olamaz bunu yapan ucuz ve kolpa zihniyet neyi amaçlıyor bilmiyorum ama bu türlü şahsiyetsiz oyunlara girdiğine göre ne yazsak boş bu insanlara. |
|
| Başa dön |
|
 |
alpago

Kayıt: Jul 04, 2004 Mesajlar: 1880 Nerden: ANKARA/DEEP INSIDE gitar/vokal
|
|
| Başa dön |
|
 |
SinceYourDeath

|
Tarih: Cmt 20.09.2008 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
Vay anasını skm...abi bu akdarda çekemezlik kıskançlık olmaz ya..bu nedir abi ak yahu...nasıl zihniyet bu ya..adamlar Türkiye gibi biyerde bu müziği yapmaya çalışsınalr gel sen böyle bi piç kuruluğu yap bu piyasadan bi sikim olmaz... _________________ please ease my burden,please ease my pain.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cihanbahar

|
Tarih: Cmt 20.09.2008 10:41 Mesaj konusu: |
|
|
| süper dostum |
|
| Başa dön |
|
 |
Borlach

|
Tarih: Sal 23.09.2008 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Böyle adice birşeyi yapmak,kimin eline ne geçirir?
Küfretmek de boşuna,bunu yapan adam nekadar küfrü hakeden biri olduğunu kendisi de biliyordur muhakkak..
Yazık olmuş,müzik piyasası değil dava sadece,insanlığa aykırı bu yapılan.
Geçmiş olsun arkadaşlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Prş 25.09.2008 2:07 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten size hakettiğiniz değer ve saygı verilmiyor, bide üstüne üstlük bunlar...Bırakın bu oyunları,bu kadar kıskanç olmayın..Deep Inside gibi gruplar lazım bu ülkeye, uğraşmayın artık...
Destek yok anladık bari köstek olmayın...
Yanındayız Deep Inside..bunu yapanları kınıyoruz
Yazıklar olsun... _________________ Mügeee
My Photography==> www.myspace.com/ogunfanmuge |
|
| Başa dön |
|
 |
FateX

Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: Ankara/Deep Inside Bass
|
Tarih: Prş 25.09.2008 2:09 Mesaj konusu: |
|
|
myspace adresi alınmıştır .. tüm metaltr ailesine ilgileri ve yardımları için teşekkür ederiz ..
elbet bulucaz kimin yaptığını ..
sizlerede duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar ...
albümde geliyor en güzel cevap olucak .. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
alpago

|
|
| Başa dön |
|
 |
mermaidelfdil

|
Tarih: Sal 14.10.2008 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
bi süre uzak kaldık neler olmuş
geçmişler olsun kardeşlerim
yapanın/yapanların da allah bin türlü belasını  _________________ MERMAID, sing&smile forever... |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4147 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Sal 14.10.2008 2:41 Mesaj konusu: |
|
|
Ne kadar kıskanılır olmuşsunuz da myspace adresiniz bile çalınıyor... güler misin ağlar mısın... neyse geçmiş olsun. Yakında görüşcez, adamlarım benim! _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
alpago

|
Tarih: Sal 14.10.2008 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler arkadaşlar ve Atalay abi..ama adres geri alındı şükür..
bu arada albüm yayını hakkında beklemekten bıktınız biliyorum ama emin olun biz daha çok bıktık yurt dışından çıkartmak istememiz biraz zorluyor işi ama en kötü ihtimalle internetten paylaşıcaz albümü..dinlemek isteyen arkadaşlar bir şekilde dinleyecektir bunu bilin yeter ancak zaman konusunda üzgümün ki birşey söyleyemiyorum..
ayrıca bir müjde verebilirim dinleyenlere ikinci albüm çalışmalarına başlanmıştır..beste oluşumları devam etmektedir;) _________________ 'DARK AGAIN' ALBÜMÜNDEN 3 PARÇA ONLINE!!!
http://www.myspace.com/deepinsidetr DEEP INSIDE http://deepinside.anatolianrock.com http://www.deepinsideband.com
 |
|
| Başa dön |
|
 |
alpago

|
|
| Başa dön |
|
 |
alpago

|
|
| Başa dön |
|
 |
SinceYourDeath

|
Tarih: Prş 23.10.2008 3:28 Mesaj konusu: |
|
|
Hacettepe röportajınızı kaçırdım ancak arkadaşlardan duyduğumu göre gayet klas bir röp. olmuş..bir şekilde kayıt varsa dinlemek isterim baya merak ettim?? _________________ please ease my burden,please ease my pain.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Cum 07.11.2008 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun kardeşim.halledilmesine sevindim...
ee gerek alpay gerek arkadaşları grubun kalitesini ,aranırlığını o kadar çok önemsemişlerki ,bazı kesimlerce kıskanılmış bir iş bence...
başarınız ve istikrarınız için tekrar tebrikler. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
blindingme

|
Tarih: Cum 07.11.2008 3:47 Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun abiler. Üzüldüm böyle bir durumla karşı karşıya kalmanıza.
Her zaman arkadanızdayız Deep Inside. Başarılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
SinceYourDeath

|
Tarih: Pts 10.11.2008 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
albüm ????hiç yoktan yeni bi parça koyulsa space e???? _________________ please ease my burden,please ease my pain.. |
|
| Başa dön |
|
 |
alpago

|
|
| Başa dön |
|
 |
alpago