Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 13.10.2008 0:11 Mesaj konusu: Midi Klavye sorunu
Merhaba arkadaşlar, dün arkadaşımdan bir adet M-AUDIO 61es aldım yanında sadece usb kablosu vardı. Klavyeyi bilgisayara bağladım alete elektrik geldi3, çalıştı fakat pc bunu algılamadı. Cubase ve fl studio'dan da ses alamadım ses kartım onboard, Soundmax. Ne yapmam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler, fakat ben bunu kurmuştum ona rağmen görmedi. Bugun usb mause aldım taktım ondada aynı şey başıma geldi mauseun ışıkları yanıyor fakat yeni donanım algılandı yazmıyor , sanırım usb girişlerimde bir problem var. Şimdi format atmayı deniyicem umarım olur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız