Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ist: Satilik Nokia N73 (Garantili) 270 YTL son fiyat!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ist: Satilik Nokia N73 (Garantili) 270 YTL son fiyat!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gossamer83

MesajTarih: Prş 17.07.2008 14:19    Mesaj konusu: Ist: Satilik Nokia N73 (Garantili) 270 YTL son fiyat! Alıntıyla Cevap Ver

merhaba.halen kullanmakta oldugum 9 ay once alinmis tertemiz nokia n73'ümü satmak durumundayim.takas kabul edemiyorum cok acil para gerektiginden dolayi.Yeni kapak ve tu$ takimi takilarak verilecek telefon.ayrica 1 gb hafiza karti da mevcut.kutusu yok fakat garanti belgesi,kitapciklari,cd'si ve kulakligi duruyor hatta kulakligini hic kullanmadim sifirdir kendisi.piyasa fiyatlarini az bucuk biliyorum,gittigidiyor.com'dan da arastirabilirsiniz verdigim fiyat bu ayarda bir telefon icin uygun gibi.$u an fotograf makinam olmadigi icin webcamle cektim,isteyene ayrintili olarak gosterebilirim tekrardan.fiyat da baslikta belirttigim gibi 270 YTL.

En son gossamer83 tarafından Cum 21.11.2008 23:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gossamer83

MesajTarih: Prş 24.07.2008 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edit

En son gossamer83 tarafından Cum 21.11.2008 23:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GHOST87666

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam sansamp gt2 ile takas düşünürmüsün kafakafaya ama iyi satışlar kolay gelsin
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gossamer83

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gt2 mi? $aka misin sen Smile
Başa dön
gossamer83

MesajTarih: Cmt 13.09.2008 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

330 ytl olmustur fiyat.
Başa dön
gossamer83

MesajTarih: Pts 13.10.2008 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

300 ytl ve son indirim.
Başa dön
alperensonad

MesajTarih: Pts 13.10.2008 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

satışını baltalamak değil niyetim ancak o telefonun sıfırını 430ytl ye satıyorlar.

yanlış anlama bilgilendirme için söyledim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gossamer83

MesajTarih: Pts 13.10.2008 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

e tamam sifiri 430 ytl ise kasasi yenilenmis garantili bir telefon neden 300 ytl olmasin? ayrica 450'den assagi bulamadim ben sen nerden aliyorsun 430 ytlye adres gorebilir miyim?
Başa dön
gossamer83

MesajTarih: Cum 21.11.2008 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

270 ytl oldu,temiz ve kullanilir durumda,garantili ve daha ucuz telefonlarla ustune para alacak sekilde takas opsiyonunu da ekledim.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız