Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Corey Taylor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Corey Taylor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DU_HAST

MesajTarih: Cum 11.11.2005 1:16    Mesaj konusu: Corey Taylor Alıntıyla Cevap Ver

#4334570 !?

Slipknot vokalisti ve diğer grubu stonesour da slipknot gitaristlerinden james'le birlikte takılan bu manyak adam.Bana göre corey şarkılarında içindeki nefreti ortaya çıkarıyor. Bir keresinde slipknot daki maskesinin anlamini soran mazlum bi spikere "o Corey in gercek yuzu sen su an maskeme bakiyorsun" demiş ve adamı garip bir hale sokmuştur.
Slipknot'ta sözlerin neredeyse tamamını bu arkadaş yazıyor ve kendine göre bi mana katıyor şarkılarına.Birçok insan hala sesinin kötü olduğunu söylüyor ve yaptığı işin sadece bağırmaktan ibaret olduğunu sanıyor. Ama bunun böyle olmadığını ve bu adamın sesinin mükemmel olduğunu birçoğumuz biliyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sharlathan

Nerden: manisa deyip geçmeyin çok süper biryer burası!İnanın bak gerçekten :(

MesajTarih: Cum 11.11.2005 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Corey Taylor'ın bother adlı şarkısını dinlemeli ona sesinin kötü olduğunu söyleyen insanlar...
öbür yandan çok bağırıyor be hakikaten!ben dinleyemiyorum kafam kaldırmıyor...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
S_COREY_S

MesajTarih: Cum 11.11.2005 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayıp sana ya:D corey taylor benim için bi idoldür o kadar. ilk slipknot albümünde gerek wait and bleed gerek me inside de ufak ufak clean vokallerini duymuştum ve gerek brutal gerekse cleande ne kadar başarılı olduğunu görmüştük
bu arada bazı arkadaşlar bu adamın sesinin bozulduğun söylerler. bence onlar slipknot libon performansını izlemeliler.
hakkaden bother güzel parçadır. stone sourdan get inside de iyidir
cihan_7

MesajTarih: Cum 11.11.2005 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haykeli dikilecek adam albumlerdeki tum şarkıları kendisinin yazmasıda her yönden bi rock adamı oldugunu gösterio...

(yeni Dozy)

www.dorianweb.com
www.athenasite.net
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maggot_515
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 13.11.2005 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

parçaların çoğunu joey yazıyor....
DU_HAST

MesajTarih: Pts 14.11.2005 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pardon anlayamadım parçaların çoğunu joey mi yazıyo. Evet bazı şarkılarda corey'le birlikte çalışıyolar ama bu 3,4 taneyi geçmez yani grupta sözlerin nerdeyse tamamını corey taylor yazıyo adam röpörtajında açıkladı be sayısını tam olarak hatırlayamıyorum ama yüxexes dergisinde gürültüde çıkmıştı
NDA-2

MesajTarih: Cum 25.11.2005 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sesine hayran olduğum bir insan.
Slipknot'ı bilmeyen bir insana önce
People=Shit ardındanda Vermillon pt2 parçalarını dinletin.Vokal'i kesinlikle farklı der.Ama ikisinide Corey Taylor söylüyor.Sagı duymak lazım sesine.
yaxy

MesajTarih: Cum 25.11.2005 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

böyle hayvan gibi böğürebilen bi adam stonesour da nası öyle söylüyor anlamadım Very Happy galiba oda corey in psikopatlığı
DU_HAST

MesajTarih: Cum 25.11.2005 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Corey 'nin piskopatlığı değil .Adamın sesi süper
chop-SUEY

MesajTarih: Cum 25.11.2005 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

psikopat süper işte Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
childd

MesajTarih: Prş 09.10.2008 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben sevmiyorum,dinleyenlere sorduğumda farklı cevaplar alıyorum. Bu adam ne söylüyor diyorum arkadaşa bir gün arkadaşda bana kafa sallasana olum dedi tamam sen salla dedim bende.

Benim görüşüm bu adamdan birşey anlamadığımdır. People Shit falan diyorsunuzda Bende dinledim neden bir bok anlamadım peki. Şarkı sözleri içeriği neyle ilgili belli aslında. Sliknot'un çıkmadığı dergi varmı ki. Ben kafamdaki önyargıyı kırmak için bir albümünü dinlemiştim sonra afedersiniz ama bir bok anlamadığımı farzettim. Gerçekten anlamıyordum ,bu adama süper vokal demek dünyanın en büyük hatasıdır. Arkadaşlar emin olun onun çıkardığı sesi sizde çıkarırsınız. Benim kendi görüşüm bu.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
illnino

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili childd, hem slipknottan nefret ediyorsun hem de tüm slipknotla ilgili konularda bir sürü şey yazmaktan geri durmuyorsun. Anladık sevmiyorsun slipknot!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız