| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DU_HAST

|
Tarih: Cum 11.11.2005 1:16 Mesaj konusu: Corey Taylor |
|
|
#4334570 !?
Slipknot vokalisti ve diğer grubu stonesour da slipknot gitaristlerinden james'le birlikte takılan bu manyak adam.Bana göre corey şarkılarında içindeki nefreti ortaya çıkarıyor. Bir keresinde slipknot daki maskesinin anlamini soran mazlum bi spikere "o Corey in gercek yuzu sen su an maskeme bakiyorsun" demiş ve adamı garip bir hale sokmuştur.
Slipknot'ta sözlerin neredeyse tamamını bu arkadaş yazıyor ve kendine göre bi mana katıyor şarkılarına.Birçok insan hala sesinin kötü olduğunu söylüyor ve yaptığı işin sadece bağırmaktan ibaret olduğunu sanıyor. Ama bunun böyle olmadığını ve bu adamın sesinin mükemmel olduğunu birçoğumuz biliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
sharlathan

Kayıt: Mar 19, 2004 Mesajlar: 134 Nerden: manisa deyip geçmeyin çok süper biryer burası!İnanın bak gerçekten :(
|
Tarih: Cum 11.11.2005 18:04 Mesaj konusu: |
|
|
Corey Taylor'ın bother adlı şarkısını dinlemeli ona sesinin kötü olduğunu söyleyen insanlar...
öbür yandan çok bağırıyor be hakikaten!ben dinleyemiyorum kafam kaldırmıyor... _________________ Kimi çalar-kimi bakar,kıyamet gitar bendeyken kopar
(Ukala oldum ama müzisyen olamadım hala...) |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Cum 11.11.2005 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
ayıp sana ya:D corey taylor benim için bi idoldür o kadar. ilk slipknot albümünde gerek wait and bleed gerek me inside de ufak ufak clean vokallerini duymuştum ve gerek brutal gerekse cleande ne kadar başarılı olduğunu görmüştük
bu arada bazı arkadaşlar bu adamın sesinin bozulduğun söylerler. bence onlar slipknot libon performansını izlemeliler.
hakkaden bother güzel parçadır. stone sourdan get inside de iyidir _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan_7

|
Tarih: Cum 11.11.2005 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
haykeli dikilecek adam albumlerdeki tum şarkıları kendisinin yazmasıda her yönden bi rock adamı oldugunu gösterio... _________________ You Cannot Kill What You Did Not Create
(yeni Dozy)
www.dorianweb.com
www.athenasite.net |
|
| Başa dön |
|
 |
maggot_515 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 13.11.2005 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
parçaların çoğunu joey yazıyor.... _________________ ehehe... |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Pts 14.11.2005 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
Pardon anlayamadım parçaların çoğunu joey mi yazıyo. Evet bazı şarkılarda corey'le birlikte çalışıyolar ama bu 3,4 taneyi geçmez yani grupta sözlerin nerdeyse tamamını corey taylor yazıyo adam röpörtajında açıkladı be sayısını tam olarak hatırlayamıyorum ama yüxexes dergisinde gürültüde çıkmıştı _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
NDA-2

Kayıt: May 08, 2005 Mesajlar: 771 Nerden: Hatay / İskenderun
|
Tarih: Cum 25.11.2005 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
Sesine hayran olduğum bir insan.
Slipknot'ı bilmeyen bir insana önce
People=Shit ardındanda Vermillon pt2 parçalarını dinletin.Vokal'i kesinlikle farklı der.Ama ikisinide Corey Taylor söylüyor.Sagı duymak lazım sesine. _________________ www.DogusAka.tr.cx |
|
| Başa dön |
|
 |
yaxy

|
Tarih: Cum 25.11.2005 22:35 Mesaj konusu: |
|
|
böyle hayvan gibi böğürebilen bi adam stonesour da nası öyle söylüyor anlamadım galiba oda corey in psikopatlığı _________________ too late to change my mind/nothing remains/I've silenced the pain-Chimaira |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Cum 25.11.2005 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
Corey 'nin piskopatlığı değil .Adamın sesi süper _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
chop-SUEY

|
Tarih: Cum 25.11.2005 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
psikopat süper işte  |
|
| Başa dön |
|
 |
childd

|
Tarih: Prş 09.10.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
Ben sevmiyorum,dinleyenlere sorduğumda farklı cevaplar alıyorum. Bu adam ne söylüyor diyorum arkadaşa bir gün arkadaşda bana kafa sallasana olum dedi tamam sen salla dedim bende.
Benim görüşüm bu adamdan birşey anlamadığımdır. People Shit falan diyorsunuzda Bende dinledim neden bir bok anlamadım peki. Şarkı sözleri içeriği neyle ilgili belli aslında. Sliknot'un çıkmadığı dergi varmı ki. Ben kafamdaki önyargıyı kırmak için bir albümünü dinlemiştim sonra afedersiniz ama bir bok anlamadığımı farzettim. Gerçekten anlamıyordum ,bu adama süper vokal demek dünyanın en büyük hatasıdır. Arkadaşlar emin olun onun çıkardığı sesi sizde çıkarırsınız. Benim kendi görüşüm bu. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili childd, hem slipknottan nefret ediyorsun hem de tüm slipknotla ilgili konularda bir sürü şey yazmaktan geri durmuyorsun. Anladık sevmiyorsun slipknot! _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
|