| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ginoobili

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 13:33 Mesaj konusu: Takaslık / Satılık Cort Evl K4 (manyetiksiz) [ist] |
|
|
arkadaşlar elime takas yoluyla geçmiş olan bu gitarı diğer gitarımı adam ettirdiğim ve elimde buna manyetik alıcak maliyet kalmadığı için takasa (satışa) sunuyorum.
gitardan bahsetmek gerekirse gövdesinde iki ufak çaplı vuruktan başka hiçbir sorunu yok. elektrik donanımına kadar en ufak vidasına kadar tüm parçalarımevcut gitarın.. klavyesini sile sile parlattım sapı oldukça rahat jackson kullanıcısı olmama rağmen bu gitarın çalınabilirlikte jacksondan hiçde aşağı kalmaz:) birde gitarın floyd rose u jackson dk2 den çıkmadır ve yakın zamanda bakım görmüştür iyidir..
gövde: maun
sap: maple
klavye: rosewood (güzel bişeye benziyor)(pentagram inlayli)
şimdi gelelim fasulyenin maddi yönlerine.. arkadaşlar takasta 250 ytl ve civarı düzeyde;
*prosesör
*amfi (10wattdan büyük olmasın arkadaşlar evim uygun değil)
*manyetik (humbucker olmalı ve floydlu gitara takılıcak)
*para
gibi tekliflerde bulunabilirsiniz. özellikle prosesör + amfi tekliflerini çok severek değerlendiricem:)
nakit almak isteyen olursa bana ulaşsın arkadaşlar olabildiği kadar indirim yapabilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere..
msn: onur@gs05.com
mail: onuruzun89@yahoo.com
tel: 0506 745 27 89 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
expers

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 13:36 Mesaj konusu: Re: Takaslık / Satılık Cort Evl K4 (manyetiksiz) [ist] |
|
|
onur gitarı benden almıştı gitar gerçekten 2manyetik takılınca canavar gibi olur iyi satışlar onurcum _________________ --REFERANSLAR--
silenoz,enngin,vcann,01,sercann,ginoobili,evilchild,CARPİ_EM,saygınözdemir,hüseyinyeten,tweehytimes,buzz,rammstein26,,schecter_boy,joesmoe,alexilaiho,cihanncoskun,skck,Goreshredder, realdream_23 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler birkan abi bende zamanım ve maddi gücüm kalmadığı için satışa çıkardım satılmazsa hiç üzülmiycem ilk fırsatta floydu sabitleyip ikinci gitar olarak kullanıcam. alışveriş içinde teşekkürler bana bi floydu temizletmek kaldı onun dışında iyiydi parçaları zaten. iyi günler abicim.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
takas tekliflerinizi burdan yaparsanız takip etmesi daha kolay olur arkadaşlar.. ayrıca hardcase de ihtiyaçlarım arasında. gitarın resimleri akşam gelicek.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
wahshe

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
neden floyd rose u sabitlemek istiyosun bir sorunu mu var?(satılmazsa sabitleyip kullanırım demişsin ya)
bir de ipod nano 4gb 3g + para şeklinde takas düşünür müsün?
ayrıca nakitte fiyatı nedir gitarın.
eyw. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
diğer gitarımda floydlu ya hocam o yüzden sabitliyim dedim yoksa floyd tam teçhizat hazır bekliyo dive bomb lara:)
nakitte 240 230a doğru ineriz öğrencilere daha bi imkan tanırız..
ipod teklifini kabul edemiycem kusura bakmayın elimde 2 adet mp3 player var çünkü.. iyi akşamlar.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
morpena

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
hocam f.rose'u ayrı satmayı düşünürmüsün acaba? _________________ Smells Like Teen Tears |
|
| Başa dön |
|
 |
Baran_Ismen

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 16:05 Mesaj konusu: |
|
|
hocam 35W amfim var,ilgilenirmisin? _________________ TURKROCK İMZAMDAN NE İSTİYORSUN YAHO!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
morpena: floydu şu anda ayrı satamam çünkü aletin geri kalanı satılmazsa kullanmayı düşünüyorum.. geri kalanına müşteri çıkarsa satarım ancak. sapa gövdeye filan..
Baran_Ismen: hocam malesef ev durumundan o amfiyi kabul edememek durumundayım.. edebilsem bile kargosu iyi bi fiyat tutucak.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
nakit satışta kargo benden arkadaşlar.. ayrıca analog drive pedalları + para takaslarıylada ilgileniyorum.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
CaRPi_Em

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 17:16 Mesaj konusu: |
|
|
| ayrı ayrı satarsan bende sapı alabilrim uygun olursa |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Sal 07.10.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
sap gövde ve floyd roseu ayrı ayrı satabilirim fiyatlar:
gövde: 50 ytl (knoblar, manyetik çerçeveleri)
sap: 125 ytl (burgular dahil)
floyd rose: 100 ytl (üst eşik kilit dahil) _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Quetzatcoatl

|
Tarih: Sal 07.10.2008 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
| nakitte en son kaça bırakabilirsin? |
|
| Başa dön |
|
 |
Quetzatcoatl

|
|
| Başa dön |
|
 |
Quetzatcoatl

|
|
| Başa dön |
|
 |
Ardre4m

|
Tarih: Sal 07.10.2008 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| sap özelliklerini açıklayabilirmisin |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Sal 07.10.2008 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
ardream 25.5" scale i var daha teknik özelliklerini daha sonra açıklarım çünkü alet ayırtıldı büyük ihtimalle satılmıştır.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|