Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Hiç okumama rağmen dergi herhalde çok iyi işler çıkartıyor. Zamanında Eskilerden bi ağrı kesici okumuştum. Onda da sağlam yazılar vardı. Kazım Koyuncu,Manowar röportajları vardı. Headbang genellikle günümüz popüler gençliğine yöneliyor biraz galiba.Ama Venom,Iron Maiden gibi gruplarla ilgili haberlerin olması çok güzel olsa gerek. Benim istediğim şey Eski grupları tanıtması gibi,Popüler grupları tanıtmaması.Ama Popüler grupları tanıtmassa da para kazanamaz,ora da ayrı bir konu zaten. Magnum,Foreigner ,Thunder daha da nice gruplar için yazılarınızı beklerim. Anlayamadığım bir nokta var Heavy metal dünyasından son haberler yazmışşınız da Slikpnot yazmışşınız o da nedir sorabilir miyim . Slikpnot ve Heavy metal,Heavy metal'in yanından bile geçemez. Neyse tercihim benim Zor dergisidir,ama size de bu yolda başarılar.
Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2150 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
Tarih: Pts 06.10.2008 11:02 Mesaj konusu:
Eskiden dergide "Geçmiş Metal Mimozaları" diye bi bölüm vardı... Neden kaldırıldı? Lütfen, tekrar yayına girsin. Eski günlerde ki olayları okumak cidden çok güzel oluyordu. _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.
enchant; yazının yazarı utku rica ettiğini söyler.
childd; eski gruplara da yer vermeye çalışıyoruz, black sabbath, thin lizzy, rush, europe ve nicesi dergimizde yer aldı. bu gruplara yer verirken onları en iyi şekilde ağırlamayı boynumuzun borcu görüyoruz. onları en iyi, en doğru şekilde yazmak, mümkünse röportajla sayfalarımıza taşımak en doğrusu olacaktır. yoksa biyografisini yaz, geç, o işin kolay kısmı. bu ara mesela bob catley (magnum) röportajı için uğraşıyoruz . olursa gelecek sayıda okursun. slipknot polemiğine girmeyeceğim:)
2. VİKİNG KUŞATMASINA GERİ SAYIM!!!
Headbang olarak insanlık ve bilim tarihinde bir ilke imza atıyor ve depremi önceden haber veriyoruz! 6 Aralık 2008 tarihinde Kandilli rasathanesi, merkezi İstanbul'un kuzeyi olan bir deprem ölçecek! İsveçli death metal fenomeni Amon Amarth İstanbul'u sallamadan önce, kendileri ile özel bir röportaj gerçekleştirdik. Odin bizi korusun!
PAIN
Hypocrisy ile death metal liginde nefesleri kesen, Pain ile endüstriyel tonlarda ortamları coşturan İsveçli metal profesörü Peter Tagtgren geçtiğimiz ay İstanbul'daydı! Neden mi? Cevabı tüm ayrıntılarıyla bu yazıda...
JORN
Yeni müzisyen jenerasyonunun Dio'su olma yolunda adım adım ilerleyen Jorn Lande kimdir, nedir? Niye deli dürtmüş gibi habire albüm yapar? Buyurun irdeleyelim.
EDGUY
Edguy 8.albümü "Tinnitus Sanctus" ile pozitif metalciliğe devam ediyor. Grubun kurucularından gitarist Jens Ludwig'le konuştuk.
ALMORA
Son albümü "Kıyamet Senfonisi" ile övgü toplayan Almora, uzun süredir merakla beklenen konserlerinin startını geçtiğimiz ay verdi. Grubun 'Tılsım' adlı şarkısına çekilen klibi de TV'lerde sık sık izlerken Soner Canözer'le olup biten hakkında konuşmamak olmazdı.
SATYRICON
Tüm zamanların en karizmatik black metal gruplarından Satyricon, yeni albümleri "The Age Of Nero" ile antik ve orta çağ kıvılcımlarını alıp, modern dünyada alevler yaymaya devam ediyor!
SONIC SYNDICATE
İsveç'in ihracat politikasının ahşap ve sert metaller üstüne kurulmasına hayranım!
BLOODBATH
Opeth veya Katatonia sever misiniz? Sevin ya da sevmeyin, konuyla hiç alakası yok aslında. Fakat eğer death metal seviyorsanız, Bloodbath'in sizinle çok alakası var ya da olacak.
CRADLE OF FILTH
Cradle Of Filth varın siz şaklaban diye adlandırın, varsınlar "piyasa" olsunlar, gerekirse "davayı" da satsınlar, bizim kabulümüz!
MUDVAYNE
Bazı gruplar, içinde doğup büyüdükleri müzikal akımdan bağımsız olarak da kariyerine devam edebilir.
BRING ME THE HORIZON
Malzeme listesi falan yapmayın, İsveç ürünü ahşap grosmarketlerine koşturmayın, bu pazar sizinle grotesk minimalizm üzerine çılgın bir dekorasyon turu yapacağız. Bring Me The Horizon albümümüz hazır mı?
UNEARTH
Çıktık açık alınla... Biz yine bir pogodan!
GOJIRA
Fransız grup Gojira, death metal'e kattıkları progresif, derin ve atmosferik etkiyle dikkat çekiyor. Yeni albümleri şerefine, grubun beyni Joe Duplantier Headbang'i aradı.
UNLEASHED
İsveç death metalinin en kıdemli gruplarından Unleashed, dokuzuncu stüdyo albümleri "Hammer Battalion"ın yayınlanmasının hemen ardından yanlarına Obituary ve Krisiun'u da alarak dünya turnesine çıktı. Biz de, ömür biter yol bitmez deyip emektar basçı/solist Johnny'yi turne otobüsünde, üstelik tam da seyir halindeyken lafa tuttuk.
GOREFEST
Bu kış Türkiye'ye kriz gelebilir. Bu kış Türkiye'ye demokrasi de gelebilir belli mi olur... Belli olan şey, bu kış Türkiye'ye bir de Hollanda yöresinden haysiyet ve death metal rüzgarları eseceği. Konserin yeri ve günü için maksimum teyakkuz halinde bulunduğumuz şu günlerde ufak çaplı bir Gorefest methiyesi düzmenin hoş olacağını düşündüm. Ve evet, söz konusu Gorefest olunca Tuna Kiremitçi kadar hisli yazabiliyorum.
ALL SHALL PERISH
All Shall Perish haberdar her şeyden. Ve kusuyor kinini notalarca, haykırışlara karıştırıyor, kendi kaosu o kadar süt liman ki şaşırıveriyorsunuz gezegenimizi düşününce ve halimizle karşılaştırınca bu dinginliği ister istemez katatonik bir hale geçiş yapıyoruz.
INSISTENCE
Insistence, 2006 yılında kurulduğundan beri hızlı yol almış gruplarımızdan. Bu üç yıldan az süreye Exodus ve Caliban'ın ön grubu olarak çıktıkları dört konseri, İnternet'ten yayınlanan "bir buçuk" demoyu, bir klibi ve ben bu satırları yazarken Atlantis Müzik tarafından son hazırlıkları yapılmakta olan ilk albümlerini sığdırdılar. Gruptan Murat Kaan Özövez (bas), Mert Papik (vokal) ve Aytuğ Şeker (gitar) ile konuştuk.
DARKTHRONE
Darkthrone, 20 yıllık kariyerinde şu an olgunluk dönemini yaşıyor ve yeni albümleri "Dark Thrones & Black Flags" tam da soğuyan iklimde ihtiyacımız olan şey!
BLUE JEAN DE ŞU ŞEKİLDE:
Headbang, Blue Jean'le birlikte gazete bayilerinde, marketlerde, orda burda...
BLUE JEAN’DEN HERKESE “BİR METALCİNİN YOLCULUĞU” DVD’Sİ
Blue Jean’den okuyucularına büyük sürpriz. Aralık sayısında herkese “METAL: BİR METALCİNİN YOLCULUĞU” DVD’si! Iron Maiden, Slipknot, Motörhead, Black Sabbath, Slayer, Alice Cooper, Rush, Dio, Twisted Sister, Doro, Mayhem, Emperor, Voivod, Rob Zombie, Cannibal Corpse, Gorgoroth, Arch Enemy, Lamb of God ve Korn gibi grupların konser ve röportaj görüntülerini içeren “Bir Metalcinin Yolculuğu” sert müzik hakkında yapılan en çarpıcı belgesel olarak anılıyor. 2006’da İstanbul Film Festivali ve yabancı festivallerde büyük beğeni toplayan filmin iki Gemini ödülü mevcut. Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Slayer, Rush, Van Halen, Accept, Mötley Crüe, Rage Against the Machine gibi grupların şarkılarının çaldığı belgesel boyunca heavy metal kültürü bir Antropoloji öğrencisinin gözüyle değerlendiriliyor, ünlü müzisyenler heavy metal’in doğuşunu ve gelişimini anlatıyorlar. Hiçbir yerde bulamayacağınız konser görüntülerinin ve ses getiren sahnelerin yer aldığı “Bir Metalcinin Yolculuğu” her müzikseverin arşivinde bulunması gereken bir eser.
“Bir Metalcinin Yolculuğu” Mazhar Bilgiç tarafından tasarlanan yeni kapağıyla Blue Jean’in Aralık sayısında.
Blue Jean’in Aralık sayısı 27 Kasım’da gazete bayilerinde ve marketlerde…
Headbang ve Blue Jean kapaklarını aşağıda görebilirsiniz. İçerikle ilgili metni yakında ekleriz.
Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2150 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
Tarih: Sal 25.11.2008 11:47 Mesaj konusu:
O kadar düşmüşmü fiyatı? İlk çıktığında 20 YTL'ye satılıyordu. Yanımda para kalmadığı için alamamıştım. Sonrada unuttum gitti. _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.
2.disc ne? bende avrupada çıkan orijinali de var ama 2.disc yok. norveç black metal belgeselini diyorsan, o yok maalesef. olmasını isterdim ama kısa bi şeydi zaten o.
Tarih: Çrş 26.11.2008 15:03 Mesaj konusu:
2.bir disc'te olduğunu duymuştum sanki kamera arkası görüntülerden oluşan.Neyse önemli değil. Bendeki dvd'de black metal bölümü var. Birde bu dvd hediyesini sanırım 1-2 sayı öncesi bir okuyucu soru bölümünde istemişti.Ordan aklınıza geldi sanırım. _________________ Ultraslan
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 20, 21, 22
22. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız