Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - cort x-11 mi yoksa washburn wr-154 -ibanez grg170dx
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

cort x-11 mi yoksa washburn wr-154 -ibanez grg170dx

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

hangi elektro gitarı tercih ederdiniz
cort x-11
41%
 41%  [ 12 ]
washburn wr-154
37%
 37%  [ 11 ]
cort x-11
20%
 20%  [ 6 ]
Toplam Oylar : 29

Yazar Mesaj
rock_27

MesajTarih: Pts 09.06.2008 8:51    Mesaj konusu: cort x-11 mi yoksa washburn wr-154 -ibanez grg170dx Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar elektro gitar alacagim ama ikisi arasında kararsız kaldım bazı arklarım cort tavsiye etmiyor bazılarıda washburn ni o yüzden birde sizlerin görüşünü almak istedim şimdiden tşk

ibanez grg170dx
washburn wr-154
cort x-11
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
togarma

MesajTarih: Pts 09.06.2008 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaş Washburn wr-154 6-7 sene önce sahip olduğum gitar diğer ikisinden emin ol daha kullanışlı ve iyi bir gitardır.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
togarma

MesajTarih: Pts 09.06.2008 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaş Washburn wr-154 6-7 sene önce sahip olduğum gitar diğer ikisinden emin ol daha kullanışlı ve iyi bir gitardır.
ssxI

MesajTarih: Pts 09.06.2008 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bunların arasında %100 washburn derim diğerlerine bakmam bile
nadiras

MesajTarih: Pts 09.06.2008 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi gitar insanın eline oturanı almasıdır! !!
Başa dön
disturbed_one

MesajTarih: Sal 10.06.2008 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

GRG170 şu an kullandığım gitar,emin ol ki bu gitarın işçiliği berbat.Durmadan bakım yaptırıyorum.İsminin Ibanez olmasına aldanma,uzun süre kullanılabilcek bir gitar değil.WR 154 kuzenimde var,birkaç kez kullandım fiyatına göre harika bir gitardır.Her yönüyle GRG170'e on basar.Cort X11 biraz daha pahalıdır,WR154'e göre paran varsa Cort al derim.Ama yoksa da dert etme WR154'te çok iyi bir gitar.
burock54

MesajTarih: Sal 10.06.2008 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nedense washburn lere hiçmi hiç ısınamadım ama bu gitarı ilk defa görüyorum biraz araştırdımda cok cezbedici duruyo...kesinlikle alınası bi gitar ama x11 ide yabana atma derim ben.yada ist da falansan git ikisinide enine boyuna dene hangisi rahatına geliyosa onu al kesinlikle marka takıntılığı yapma derim
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lionheart_lw

MesajTarih: Sal 10.06.2008 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cort x11 derim ben tek geçerim x11 ben x6 alcam arkadaşta vardı kullanma imkanım oldu x6'yı oldukça iyiydi yani:) x11 daha da süper klavyesi fln acayip rahat x6ya göre...washburn-rg170(x6'nın sabit köprülüsü diyebiliriz) ikisini de salla en iyisi x11 aralarında
Başa dön
midnite_trilogy

MesajTarih: Sal 10.06.2008 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben aşağıdaki cort diyorum...
Başa dön
avenger

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 4:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burock54 demiş ki:
...yada ist da falansan git ikisinide enine boyuna dene hangisi rahatına geliyosa onu al kesinlikle marka takıntılığı yapma derim

Kesinlikle dostum %100 katılıyorum burock54'e. Git dene hangisi sana yatkınsa onu al

Revolution begins...
Jackson SLSMG, Boss MT-2...
Başa dön
rock_27

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

avenger demiş ki:
burock54 demiş ki:
...yada ist da falansan git ikisinide enine boyuna dene hangisi rahatına geliyosa onu al kesinlikle marka takıntılığı yapma derim

Kesinlikle dostum %100 katılıyorum burock54'e. Git dene hangisi sana yatkınsa onu al

k.maraştayım
Başa dön
xbarisx

MesajTarih: Prş 12.06.2008 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim gitarım washburn wr 154 ... Ben çok memnundum ilk aldığım zamanlarda ancak zamanla tabi sorun çıkarmaya başladı bana özellikle floyd rose ile uraşmak ... Sad tabi verdiğin paraya göre değer bi gitar ... birde benimki çin malıydı tabi... gerçi bilmiyorum başka yerde üretiliyormu bu model ? ama konuyu dağıtmayayım Bnce washburn alınabilinir... Cort x11 hakkında pek fzla bilgim Yok ancak tonlarının sert olduğunu duymuştum... burdan washburn ile sert çalınmaz anlamını çıkarmayın washburn wr 154 daha tarzını belirlemimiş biri için ideal bence .. bende öyle olduğum için almıştım daha ilk gitarımdı.. halada kullanıyorum zaten ...
Başa dön
sambora01

MesajTarih: Cmt 14.06.2008 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostum bende var washburn manyetik taktırarak çok deli bir hale gelir emin ol...klavyesi süper çok rahat çalıyorsun.washburn derim.
Başa dön
rocker7502

MesajTarih: Prş 02.10.2008 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla arkadaşım washburn derim benim ilk aldığım gitar halada kullanıyorum
Başa dön
mersinden_ersin

MesajTarih: Prş 02.10.2008 1:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sıfır alacaksın sanırım, o paraya ikinci el kore ibanez rg 350/370 bakın bence
Başa dön
mFeCi

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

washburn ün çok rahat klavyesi vardı, ama floydunu kurcalamadım, problem çıkartabilir mi bilemem

grg170dxl (solak) var arkadaşımda, gayet güzel gitar, klavyesi de washburn kadar olmasa da ince ve rahat. ayrıca gayet de sağlamdı benim denediğim

x11'i denemedim yorum yapamayacağım ama ben bir cort kullanıcısı olarak sana şuınu söyleyebilirim,marka bilmemne bunlar boş işler, gitar hoşuna gittiyse rahatsa çalımı al gitsin Smile

ben olsam bunların arasında washburn'ü alırdım galiba
Başa dön
dimeisgod

MesajTarih: Sal 07.10.2008 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gercekten x11 biraz daha iyi gibi gorunuyor tabi ama biraz tuzlu degilmi yani sonucta grg 170 le arasında cok fark oldugunu biliyorum washburn u de daha once deneme fırsatım olmadı onun hakkında bi şey diyemiyecegim ama x-11 daha cezbedici duruyo sanki

ama mfeci dogruyu solemiş git çal . ama şimdi adamlar sana kocaman kocaman amfilerde caldıracaklar ... o da var
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız