Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 07.10.2008 15:56 Mesaj konusu: Satılık Solak Cort G250 Elektro Gitar Gövdesi - Ankara
Satılık Solak Cort G250 Strat Tipi Gövde
Elimdeki "Made in Korea" Solak Cort G250 Gövdeyi satıyorum.
Tertemiz ve hiç bir sorunu yoktur. Resimdende görüldüğü gibi köprüsü yoktur.
Sap vidaları durmaktadır. Sap takmanız için neck plate'e ihtiyacınız yoktur. Sapı Fender Delux'lerdeki gibi Cutaway'dir. Vidalama sistemi ise ibanez'lerdeki gibi neck plate'sizdir. Manyetikler Push Pull Sisteme sahiptir.
Gövde birebir Fender Strat sapı veya benzerleri ile uyumludur.
Büyük heyecanla açtım açıkcası ilanı ancak gövdenin kalbini, Wilkinson VS50 II'yi sökmüşsünüz; her solağın hayali, şahane köprüdür, hevesim kursağımda kaldı.
Ancak kalanı için iyi fiyat gerçekten, güzel kasa, sağlam manyetikler; dilerim bir solağın işini görür; iyi satışlar _________________ Coxx SG Custom[S.Duncan SH-2/SH-4], Coxx LP Custom[Bill Lawrence L-500XL Set], K.Yairi Classic '81, CoffinCase BloodDrive, H&K WarpFactor, Digitech DigiVerb/BadMonkey, Ibanez de7, Danelectro CoolCat[18V], Marshall avt20x, Shure Beta57A/Beta58A
Meancha hocam ilginiz için teşekkür ederim. Biz solaklar için bulunmaz ve çok kıymetli bir köprüdür haklısınız. Köprü lazım olduğu için kullandım köprüğü. Zaten Gövdeler genelede köprüsüz satılıyor biliyorsunuz hatta manyetikleri ve pickguard'ı bile olmaz ancak ben sadece köprüyü kullandığım için geri kalanını satıyorum.
Gövde çok güzel bir gövde ve Ürün tamamen strat saplara uygun umarım solak bir arkadaşın işine güzel projelerde yarar.
Sağlıcakla kalın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız