Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
damien fr i satistan cekiyorum. c-1 in fiyatinida 525 ytl ye indiriyorum. cok guzel orjinal kilifi da yaninda. uzerinede simd iyeni teller takiyorum.. _________________ daha once yaptigim satislar:
-esp eclipse II (cocktaill) ,
-morley bad horsie 2 (den_nes) ,- boss mt-2 (be4iforget) ,- boss ds-1 (aimlessmentality) ,- boss cs-3 (a_lee) , -monster kablo (ozgur) , -dadario tel (celil),hardcase(expers)
arkadaslar bi sorundan dolayi schecter c-1 fr gitari belli sureligine satistan cekiyorum... _________________ daha once yaptigim satislar:
-esp eclipse II (cocktaill) ,
-morley bad horsie 2 (den_nes) ,- boss mt-2 (be4iforget) ,- boss ds-1 (aimlessmentality) ,- boss cs-3 (a_lee) , -monster kablo (ozgur) , -dadario tel (celil),hardcase(expers)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız