Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 07.10.2008 12:35 Mesaj konusu: İST Satılık : Tonepad FuzzFace için Baskılı Devre Kartı
Jimi Hendrix abimizin ayağının altından eksik etmediği Fuzz Pedalının şeması ve komponentleri www.tonepad.com'da bulunabilir. bir çift germanyum transistör ve bir kaç filmli kondansatör bularak orjinalinin aynısını, hatta piyasadaki silikon transistör kullananların daha iyisini yapabilirsiniz.
öncelikle fuzzface pedalının kart siparişini verdim 50 adet yaptırıyorum. fiyat 5 ytl kargo sizden. kartlar tamamen serigrafi yöntemi ile profosyönel olarak imal ediliyor. (tonepad.com da fuzzface devresinin baskılı kartı 11$ kalite ve imalat yöntemi tamamen aynı olacak).
talip olanlar sıraya girsin, talep olursa tonepadtaki tüm kartları yaptırıp yine 5 bilemedin 10 ytlye satacağım.
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1141 Nerden: İstanbul
Tarih: Sal 07.10.2008 16:32 Mesaj konusu:
Başlığı okuyunca açıkçası pek iyi bakmamıştım olaya ama 5ytlye sattığını görünce şaşırdım. Evde eritip 20-30YTL'ye satmaya çalışan birisini bekliyordum çünkü
Bu arada kartlar sanırım delinmiş olmiycak dimi? Alıcak arkadaşlar kendilerini ona göre ayarlasınlar.
oha süper reverb yapabilir misin ?
http://www.tonepad.com/getFile.asp?id=122
kaç paraya mâl olur kutu fln istemiyorum _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
sat-tak: keman,tenis raketi,switch(hub),yazıcı,neck ve middle pozisyonları için fender mim den çıkma manyetik
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız