Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İST Satılık : Tonepad FuzzFace için Baskılı Devre Kartı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İST Satılık : Tonepad FuzzFace için Baskılı Devre Kartı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
j_hendrix

MesajTarih: Sal 07.10.2008 12:35    Mesaj konusu: İST Satılık : Tonepad FuzzFace için Baskılı Devre Kartı Alıntıyla Cevap Ver

Jimi Hendrix abimizin ayağının altından eksik etmediği Fuzz Pedalının şeması ve komponentleri www.tonepad.com'da bulunabilir. bir çift germanyum transistör ve bir kaç filmli kondansatör bularak orjinalinin aynısını, hatta piyasadaki silikon transistör kullananların daha iyisini yapabilirsiniz.

öncelikle fuzzface pedalının kart siparişini verdim 50 adet yaptırıyorum. fiyat 5 ytl kargo sizden. kartlar tamamen serigrafi yöntemi ile profosyönel olarak imal ediliyor. (tonepad.com da fuzzface devresinin baskılı kartı 11$ kalite ve imalat yöntemi tamamen aynı olacak).
talip olanlar sıraya girsin, talep olursa tonepadtaki tüm kartları yaptırıp yine 5 bilemedin 10 ytlye satacağım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eimer

MesajTarih: Sal 07.10.2008 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bana 2 adet Smile ö.m. attım.
Başa dön
KeReMmM

MesajTarih: Sal 07.10.2008 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başlığı okuyunca açıkçası pek iyi bakmamıştım olaya ama 5ytlye sattığını görünce şaşırdım. Evde eritip 20-30YTL'ye satmaya çalışan birisini bekliyordum çünkü Smile

Bu arada kartlar sanırım delinmiş olmiycak dimi? Alıcak arkadaşlar kendilerini ona göre ayarlasınlar.

Umarım elindeki tüm kartları satabilirsin...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
j_hendrix

MesajTarih: Sal 07.10.2008 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

delinmiş zaten maksadım para kazanmak değil minimum 50 adet sipariş verilebiliyor güzel bir baskılı kart için. herkes yararlansın. 5ytl sigara parası Smile
Başa dön
j_hendrix

MesajTarih: Sal 07.10.2008 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

birde kolay devreler bunlar piyasadan en kötü parçaları bile bulsan çoğu kişinin olmuş diyeceği sonuçlar elde edebiliyorsun.

kutu, switch ve germanyum transistör içinde ilgilenen arkadaşlar mail atabilir yol gösterebilirim.

"örneğin weid müller 98mm x 64mm x 32mm aleminyum döküm kutu 14 yuro tabi çalıştığım şirkete uygulanan fiyat bu"
Başa dön
reddiye

MesajTarih: Sal 07.10.2008 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oha süper reverb yapabilir misin ?
http://www.tonepad.com/getFile.asp?id=122
kaç paraya mâl olur kutu fln istemiyorum Smile
j_hendrix

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

malesef dostum overdrive tarzı pedallar yapıyorum.. ama forumda yapan çıkar...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız