Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Ayrıca bu da gitarlarda pek kullanılmayan bir olay değil. Genelde gitarların görünümü için kullanılan asıl malzeme haricinde dışında bir kaplama olabiliyor. Özellikle gitarın üstünde flame ya da quilted deseni olsun diye maple kaplanabiliyor. Mesela Jem7vwh'ler de alder'dir, ancak alder boya tutmadığı için (stratların beyazlarının sararmasının, başka bir deyişle "vintage"laşmasının sebebi de budur) üzerinde çok ince bir basswood kaplama vardır. Bu sebepten alder olmasına rağmen boyası atmaz.
Resimde görülen gitar akçaağaç neck thru, kanat kısımları ne olursa olsun, gitarın tellerinin üzerinden geçtiği ağaç tamamen akçaağaç, haliyle gitarın dominant tonu akçaağaç. Aşşağı yukarı tahmin de edilebileceği gibi gitarın tonu parlak ve tiz olmalı.
cunku bu gitar hard maple . ve sadece ustu ak agac. içi maun . gitarlar hakkında iyi blgin olsn ve ben ak ağaç yerinde kullanılırsa cok guzel olur diyorum . ama bir metal gitarına yakışmaz diyorum . bilmyrm belki yanlıs dusunuyorumdur .
İçi maun derken?
hmm ustundeki şekili cıkartmak için florida daki özel bir akagaç atolyesinde yapılmış bir gitar serisidir. ayrıntılı bilgi için syranna muzik tunel e sorun orada bi adam var ismi eray dı onun da dc400 u var cok daha ayrıntılı biliyo . ama iç kısmı maun sadece ustu şekili yğzğnden akağaç.
cunku bu gitar hard maple . ve sadece ustu ak agac. içi maun . gitarlar hakkında iyi blgin olsn ve ben ak ağaç yerinde kullanılırsa cok guzel olur diyorum . ama bir metal gitarına yakışmaz diyorum . bilmyrm belki yanlıs dusunuyorumdur .
İçi maun derken?
hmm ustundeki şekili cıkartmak için florida daki özel bir akagaç atolyesinde yapılmış bir gitar serisidir. ayrıntılı bilgi için syranna muzik tunel e sorun orada bi adam var ismi eray dı onun da dc400 u var cok daha ayrıntılı biliyo . ama iç kısmı maun sadece ustu şekili yğzğnden akağaç.
Amacım kırıcı olmak veya insanları hayal kırıklığına uğratmak değil. Feleğin çarkından geçtik veya geçiyoruz veya yolun başındayız. Olay mümkün mertebe hata yapmayıp paramızı çöpe atmamak. İşin bir gerçeği var, Carvin dünyanın en özel firması değil, olmayacak da. İş ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi, ben sana işin gerçeğini söylüyorum. İşin rantını düşünen adama bakma, bunu Carvinler kötü diye de söylemiyorum. İş çok paran varsa neyi alırsın ise hayallerini yüksek tut mantığında. Yani gitar için ayrılacak 100.000 liran varsa daha iyi alternatifler var mantığında. Al sana gitarın arkadan resmi. Gitar bir noktada Jackson Soloist mantığıyla üretilmiş bir gitar. Onu söylemek istiyorum. Ha akçaağaç tonu seversin o ayrı tabii. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Ben olsam ve sınırsız param olsa parayı amfiye yatırırım açıkçası.
Tarih: Sal 07.10.2008 1:48 Mesaj konusu:
dimeisgod demiş ki:
janmoreye demiş ki:
dimeisgod demiş ki:
İçi maun derken?
Eray denen herife ve syrenna müziğe hiç bi şey sormayın . laylaylom'un devamıdır. malları satılsın diye her türlü dalavere ve üçkağıdı yaparlar. Eray denen zat-ı muhteremin'de tehdit telefonu hala kayıtlardadır. Kısaca ne bilgi aldıysan oradan doğruluğu şüphelidir. _________________ Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50
http://www.inube.com/
olabilir belki dogrudur ama kendisi gercekten iyi calan bir insan . cok muhabbetim olmadı ve laylaylom un devamı muhabbetinide duydum bilgi için saol ...
ama carvin in sitesindede bu gitarın bu şekilde oldugu soyleniyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız