| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
LuciferioN Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 04.09.2008 1:37 Mesaj konusu: IST:Satılık Gibson Les Paul Vintage Mahogany Worn Brown |
|
|
Arkadaşlar geçen sene yurtdışıdan sıfır olarak getirttiğim gitarımı gibson broşürleriyle garanti belgesi ile satmak istiyorum.Gitarın kozmetik olarak hiçbir çiziği vuruğu,kusuru yoktur... Klavyesi,fretleri ve elektronik aksamı kusursuz işlemektedir potanslarında oksitlenme falan yoktur.. Üzerinde burstbucker V manyetikler vardır.. Satmayı düşünüyorum fakat çeşitli takas opsiyonlarım da mevcut....
Takasta öncelikli olarak gitar amfisi ve para düşünüyorum,Marshall Valvestate VS serisi en az vs65r olmak üzere,Peavey in en az 12'' speaker bulunduran comboları ve bunlar gibi high gain transistörlü amfilerle ilgileniyorum,tekliflere açığım...
Ayrıca amfi haricinde gitarlarla da takas düşünüyorum, ibanez rg serisi fenderler ve cort'lar hariç olmak üzere,tercihen EMG setli sert karaktere sahip H-H düzen bir gitar düşünüyorum... Sabit köprülü olması tercihimdir,yine tekliflerinize açığım...
Kısacası bu yukarıda bahsettiğim 2 takas teklifini değerlendirmek dışında gitar ekipmanları ile takasa açığım, ö .m. atmaktan çekinmeyiniz
Şimdi gelelim gitarın fiyatına gitara 1450 YTL istiyorum pazarlık yapılabilir, şartlar koşullar ayarlanır...
Buyrun birde video koyayım ;
http://filecoast.com/?file=snxkMAWW_gibson_sweep.mp4
Gitarın entonasyon,sap,aksiyon ayarları tekrardan yaptırılacak ve sahibine yeni bir takım tellerle masrafsız olarak verilecektir... _________________ Epiphone Les Paul Custom w/EMG 81-85 (Coming Soon... ) / Marshall JCM2000 TSL100 Head / Home Made 2x12'' Cab / Digitech RP100 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
_trivium_

Kayıt: Dec 09, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: fildisi sahilleri
|
Tarih: Prş 04.09.2008 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
aga bu setup ne böyle ya.biz birini bulamıyoruz.sen sürüsyle kapatmışsın vallahi.bi jackson bi gibson adamda beyin meyin bırakmadın. neyse iyi satışlar... _________________ imza bulamayınca bende bunu yazdım |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 04.09.2008 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
Ya bir zamanlar bir heves aldık öyle şimdi dağıldı gitti hey gidi günler hey... Yurt odasında benim yatağıma gitarlar yatardı ben yere taradım bir zamanlar  _________________ Epiphone Les Paul Custom w/EMG 81-85 (Coming Soon... ) / Marshall JCM2000 TSL100 Head / Home Made 2x12'' Cab / Digitech RP100 |
|
| Başa dön |
|
 |
cac

|
Tarih: Prş 04.09.2008 2:40 Mesaj konusu: |
|
|
| k-7 yi satmayı düşünürmüsün hala elindeyse |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 04.09.2008 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
Gitti O K7 Gitti. Ah Abi Alacaktım Varya.Nostalji Yaptım Biraz.
Neyse Hayırlı Satışlar.  _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
SchismetaL

|
Tarih: Prş 04.09.2008 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu gitarı istiyorum ama sadece istemekle olmuyo.. _________________ ALINIK BOSS DD-6 ve Marshall Ed-1
ALINIK BOSS DD-6 ve Marshall Ed-1
Cort KX1QTE, Boss MT-2, Boss CE-5, Boss GE-7 |
|
| Başa dön |
|
 |
Flareos

Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 592 Nerden: İstanbul / Yalova
|
|
| Başa dön |
|
 |
epiphone

|
Tarih: Prş 04.09.2008 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
avt275 ile takas düşünürsen detayını öm ile görüşebiliriz
Aykut |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 05.09.2008 0:22 Mesaj konusu: |
|
|
@aykut
ö.m. attım,konuşalım amfi ilgimi çekiyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
papirus Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
tuseadam

|
Tarih: Pts 08.09.2008 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
| fender american stratocaster ile takas düşünürsen görüşelim hocam |
|
| Başa dön |
|
 |
kanyon

|
Tarih: Sal 09.09.2008 0:00 Mesaj konusu: |
|
|
yaw arkadaşlar, bu gitarın sahibinden.com'daki ilanını gördüm ve dikkatimi çeken bişey oldu. gitar USA üretimi ama gitarın headstock kısmında seri numarasının altında made in USA yazıyo ? normalde gibson'larda üretim yeri yazmıyor diye biliyorum çünkü Gibsonlar sadece USA üretim değilmi? yanlışım biliyorsam doğrusunu öğrenmekten memnun kalırım,
ayrıca diğer ilanında İHTİYACTAN DOLAYI SATILIKTIR demiş ama bu ilanda maşşallah bir sürü takas tekliflerine açık bir ilan ve işin ilginç yanı ihtiyactan dolayı ucuz satılan gitarın fiyatı bu ilanda takasla birlikte de aynı. ben açıkçası biraz uyuz oldum. ama gerçekten doğrusunu öğrenmekten de memnun olurum.
teşekürler.
http://www.sahibinden.com/gibson_les_paul_studio_vintage_mahagony_-ihtiyactan-WQQaXQQ10591896WQQpXQQdisplayitem&keyword=10591896 _________________ Alınık Elektro Zılgıt   tilililililili... |
|
| Başa dön |
|
 |
raistlin17

|
Tarih: Sal 09.09.2008 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gitarin sahibinden.com'daki gitar oldugunu nereden biliyorsun?
Gibson'larin headstock arkasinda uretim yeri yaziyor diye biliyorum ben,hatta bir ornek:
http://www.chrisguitars.com/gib07lespaul-gt-daytonablue3.jpg
Ucuncusu,eger bu gitar sahibinden.com ilanindaki gitarsa bile(bence degil) satici ordaki ilani onceden acmis olabilir,su an ihtiyaci kalmamis da olabilir...Bir anda fikrini degistirmis olabilir takas konusunda,bunlari dusunurken hicbirimize danismasi gerekmiyor Dolayisiyla da uyuz olunacak bir durum yok.
Saygilar,sevgiler.. _________________ Jackson SL1 |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

Kayıt: Jul 01, 2008 Mesajlar: 164 Nerden: İstanbul / Tekirdağ
|
|
| Başa dön |
|
 |
QusmuQ

|
Tarih: Sal 09.09.2008 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Arkadaşlar bu gitar luciferion yani Mert Yılmaz'ın sattığı gitardır bu gitarın sahibindende ilanı yoktur sadece burdadır |
|
| Başa dön |
|
 |
QusmuQ

|
Tarih: Sal 09.09.2008 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben luciferion,neden olduğunu anlamamış olmakla birlikte bu sabah forumdan atıldığıma dair bir mesaj aldım.. Bundan sonra oda arkadaşımın hesabından iletişim kurabileceğim sanırım.. Bütün ilanlarım,post larım geçerliliğini korumaktadır.
Teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
Maboula

|
Tarih: Sal 09.09.2008 10:16 Mesaj konusu: |
|
|
ah ah acaba benimde olacakmı bu gitardann alana hayırlı olsun _________________ ADANA // Satlık & Takaslık Tertemiz Cort x6 ''2007''
http://www.turkrock.com/ftopic92360.html |
|
| Başa dön |
|
 |
zetiman

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 3:24 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de sanırım 6 ay oluyordur yanlışım olmasın kullanıyordum. Çok güzel bir gibsondır kendileri. Gitar pedal forumunda Dr.B bu gitar hakkında uzunca bir yazı yazmıştır orayı da okuyabilir almayı düşünen.
Benim kullanıcı olarak yorumum ise gerçekten güzel bir gibson modelidir. El yakan gibson modellerine yaklaşamayan bütçeler için gerçekten en ideal seçim. Ben çok güzel tonlar almıştım VS100R ile, hatta zamanında youtube a tanıtım videosu koymuştum amfi ve gibson ı satarken. Hala duruyor mu bir bilgim yok giremediğimden Youtube a.
Neden sattığıma gelince ise o zamanlar kredi kartıdır vs uçan kuşa borçluydum ve gene bu forumdan Fender highway + para şeklinde satmıştım.
Biraz uzunca da olsa alacak kişilere biraz yol gösterir diye yazdım, ilan sahibi arkadaşım umarım anlayışla karşılar Son zamanlarda her türlü yorum mesajına ani ve fevri tepkiler geldiğinden temkinli olmak gerek
İyi satışlar...
Kolay gelsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
TheExtremist

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 4:09 Mesaj konusu: |
|
|
@zetiman
Dostum,yorumların için çok teşekkür ederim.Bahsettiğin videoyu hatırlıyorum marshall vs100r ile çektiğin.Senin de dediğin gibi bütçeyi zorlamadan gibson tadına bakmak için ideal bir gitardır kendileri... Naçizane yorumların için sağolasın tekrardan.
LuciferioN / Mert Yılmaz _________________ 04' Epiphone Les Paul Custom /Tech 21 Sansamp GT-2 / Boss BF-3 / Ibanez DE-7 / Jim Dunlop ZW-45 Wah / MXR M108 Ten Band EQ / Marshall MG15CDR /ADD+ 1800 mA Power Supply |
|
| Başa dön |
|
 |
TheExtremist

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
Fiyat 1075 dolar olarak sabitlenmiştir,yanında hardcase i aratmaycak bir gig bag ise hediyesidir.. _________________ 04' Epiphone Les Paul Custom /Tech 21 Sansamp GT-2 / Boss BF-3 / Ibanez DE-7 / Jim Dunlop ZW-45 Wah / MXR M108 Ten Band EQ / Marshall MG15CDR /ADD+ 1800 mA Power Supply |
|
| Başa dön |
|
 |
|