Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İstanbul- Anadolu Yakası Buluşmaları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İstanbul- Anadolu Yakası Buluşmaları

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> TurkRock.Com Buluşmaları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 14.05.2007 18:28    Mesaj konusu: İstanbul- Anadolu Yakası Buluşmaları Alıntıyla Cevap Ver

Başlık, sayfalarca mesajla temizlenmesi mümkün olmadığından dolayı sıfırlanmıştır. Lütfen yeni başlığa yazmadan önce aşağıdaki maddeleri gözden geçirelim:

1- Buluşmalar bölümünün forumun içinde bir bölüm olduğunu unutmayınız. Genel Forum Kurallarında geçerli olan kurallar neyse, bu bölüm için de geçerlidir. Yazım kurallarına lütfen dikkat ediniz. Kasıtlı olarak yanlış yazılmış ve Türkçe ihlali yapılmış mesajlar silinecektir.

2- Buluşmalar bölümünün havası gereği karşılıklı yazmamak pek mümkün olmasa da mesajlarda daha dikkatli olunuz ve mümkün olduğu kadar irc ortamına çevirmemeye çalışınız. Genel itibariyle burası sohbet için değil buluşmalardan haberdar etmek ve haberdar olmak için vardır. Kendi aranızdaki sohbetleri buraya taşımamaya özen gösteriniz.

Anadolu Yakası buluşmaları için bu başlıktan sıfırdan başlıyoruz.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rocknsebo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi buluşma yapalım ya.Fena olmaz.Tanışmışta oluruz hem.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ayssu

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet iyi olur bende yeniyim , daha doğrusu yeni giriyorum siteye bende katılabilirim eğer yaparsanız yakın zamanda okul başlayınca çünkü daha zor olur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serhat306

MesajTarih: Prş 04.09.2008 9:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tarıh uyarsa bend egelebılırım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MorningGrey

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy höynnkk serhat.. =) ilk forum tıklamamda seni gördüm.. sen gelirsen ben de gelirim.. =)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> TurkRock.Com Buluşmaları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız