| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aksuvar

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 16:20 Mesaj konusu: |
|
|
türk askeri kültürü ile batı askeri kültürü arasında dünyalar kadar fark var...eğer türk ordusu bir savaşta 200-300 uçak düşüremiyorsa bence şimdiden terhis edilsin... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kosovian

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
200-300 uçak düşürülür düşürülmesine ama o arada ne kadar kayıp veririz bilinmez _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
o kadar kayıptan sonra abd bizim üzerimizde uçabilir mi uçamaz mı o da bilinmez...askeri kültürden kastettiğim bu benim... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
Irak Amerikaya 5 Trilyon Dolara Patladı.
Kolay Kolay Bir Savaş Yükünün Altına Daha Girmez Bence. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 692 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Pzr 31.08.2008 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
abd savaş gemilerinin yardım adı altında karadenize girmeleri ve rusların daha önce üstünden geçtiği limanlara demir atması savaşın gerçek amacını ortaya koymaktadır.
bu savaş kuvvetle muhtemeldir ki adb'nin karadeniz ve kafkaslarda askeri güç bulundurma isteğinin sonucudur.ve belli ki çok uzun zamandır planlanmaktadır.
ırak savaşı gibi,önce terör ve saddama karşı olduğu söylenen savaşın asıl amacının petrolü ele geçirmek olduğu belli olmuştur.dünya kamuoyunu inandırmak için yapılan stratejik hamlelerdir bunlar.
adb ıraka girerek bize komşu olmuştur ve aynı şekilde şimdi de kafkaslarda rusyanın ensesine yapışmıştır.bunlar ciddi bir durumun işaretleri. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
Doğru Diyorsun Dostum.
Ancak Amerika Unutmasınki Moskova Bağdat Değil.Yeni Bir Savaş Olursa Amerika Bu Sefer Çok Daha Ağır Kayıp Verir.Rusyanın Hidrojen Bombasını Hepimiz Gördük.. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
elbette,rusya ıraktan kat kat daha güçlü ama unutmayalım ki abd ırak savaşında,askeri gücünün çok ama çok az bir kısmını harcadı.abd'nin ırakta başarısız olduğunu zannedenler ve rusyaya karşı da aynı sonucun doğacağını düşünenler büyük sürprize hazır olsun çünkü abd ırakta tam da istediği sonuca vardı.savaş sonunda bütün petrolü ele geçirdiler ve artık halk birbirini kurşuna diziyor.bundan sonra amerikanın kurşun sıkmasına bile gerek yok.yani ''abd ıraktan çıkamadı,irana girmeye cesaret edemez,rusyayı karşısına alamaz'' gibisinden söylemler tamamen boş fikirlerdir.ayrıca abd için para da sorun olmayacak çünkü zaten dünyadaki para trafiğini abd merkez bankası belirliyor. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
Para Trafiği Tabiki Amerikanın Elinde Ancak 5 Trilyon Dolar dan Bahsediyoruz.
O Para Amerika İçin Bile Büyük Para.
Amerika Zaten Rusya İle Oluşacak Yeni Bir Savaşın Ne Kadar Maliyetli Olacağını Bilip Bu İşe Çekingen Bir Biçimde Bakar.Sonuçta Amerikanın Karadeniz'e Savaş Gemisiyle Girmesi Bence Gövde Gösterisinden Başka Birşey Değil..En Ufak Bir Hareketlilik Bile Savaş Sebebidir.. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
hele şu demokrat başkan barack rüyasından bir uyanılsın cumhuriyetçiler abd'de 3. kez kazansın, esas film ondan sonra başlayacak _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
lokoniyazi

|
Tarih: Pts 01.09.2008 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
| gunsnroses demiş ki: | | hele şu demokrat başkan barack rüyasından bir uyanılsın cumhuriyetçiler abd'de 3. kez kazansın, esas film ondan sonra başlayacak |
o rüya benim de dikkatimi çekti
barack gelecek, tarack gelecek, güzel olacak falan...
esas obama gelse de farketmez. amerikan devletinin tarihinde demokratların çıkardığı savaş sayısı cumhuriyetçilerden fazladır. ayrıca son olarak yugoslavya'yı bölme projesini hayata geçirenler amerikan demokratlarıydı.
aynı b.kun mavisiyle kırmızısından bahsediyoruz aslında  |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Pts 01.09.2008 12:38 Mesaj konusu: |
|
|
abd mi rusyaya saldırabilecek güce sahip...bok saldırır...g.tü hayatta yemez... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pts 01.09.2008 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
Güce Sahip..Hemde Fazlasıyla.Ama Amerika , Karşısında Rusya Olduğunu Biliyor.Yeni Bir Savaşın Soğuk Savaşa Benzemiyeceğinide Biliyor. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 1:41 Mesaj konusu: |
|
|
rusları sevmem ama ruslardan yanayım.gürcüleride amerikanlarıda istediği gibi yapsın tabi amerikaya baş kaldırmaz amerikadan bir tehtit gelmediği sürece ama nedense basında gürcüler değilde rusya bu savaşda suçlu olan taraf gibi gösterildi.halbuki öle değil.neyse hayırlı neyse o olsun(bi savaştan ne gibi hayır gelir ya oda var)
savaş ne olursa olsun amerikaya yarayacak ama orası bir gerçek.yinede istediğini öyle yada böyle elde etmiş oldu.. _________________ Referanslar :
sbd983 - holzeminster - cocorii - sinan123 |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
Gürcistan Lideri Atatürk'ü Örnek Alıyormuş.  _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 15:35 Mesaj konusu: |
|
|
bence örnek alma işini pek beceremiyor. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Prş 04.09.2008 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Head2KoRn demiş ki: | Gürcistan Lideri Atatürk'ü Örnek Alıyormuş.  |
Atatürkü örnek almayıpta ne yapacak  |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cum 05.09.2008 0:23 Mesaj konusu: |
|
|
Atatürkçüyüm Derse Kapısına Dayanırım.  _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Cum 05.09.2008 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
o herif örnek olarak alsa alsa tayyeap'i alır... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cum 05.09.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
| aksuvar demiş ki: | o herif örnek olarak alsa alsa tayyeap'i alır... |
 _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Cum 05.09.2008 17:24 Mesaj konusu: |
|
|
| aksuvar demiş ki: | | abd mi rusyaya saldırabilecek güce sahip...bok saldırır...g.tü hayatta yemez... |
abd ile rusya ancak 3. bir dünya savaşında karşılaşabilirler çünkü her iki devletin de gücü ortada.bir savaş halinde tarafların olası kaybı çok ama çok fazla olacaktır bu yüzden bu olasılık sadece dünya savaşında gerçekleşebilir bence. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
|