| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
öf.. 6 ay var daha  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 25.08.2008 12:19 Mesaj konusu: |
|
|
deathmetalman hani beenmemiştin demoları
nikine kurban olduğum kardeşim, o yazdığın tarih de bence palavra çıkacak,bu albüm bu sene kasım'a kadar çıkar benden söölemesi  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pts 25.08.2008 15:08 Mesaj konusu: |
|
|
mylife arkadaşım konu guns un yeni halini beğenmemek değilde eski guns a özlem benimkisi... _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 25.08.2008 16:34 Mesaj konusu: |
|
|
Eski guns'ı geç,oldu bitti o adamlar asla yapılamaz karşılaştırılamaz işler yaptılar,önümüze bakalım,ben Chin Dem'den çok umutluyum şahsen. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
ben de umutluyum evet  _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
gel 29 şubat gel = _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
grubun eski use your illusion günlerindeki rock'n'roll havasını yakalayamayacağını düşünenlerdenim ama tabii ki yeni rock soundlarına kendilerini kaptırmazlarsa belki birşeyler yapabilirler. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
Axl arkasına dönüp bakan bir adam değil,yeni birşeyler yapmak istiyor ve yapacak.
Rock Band 2 oyununa verdiği parça yapacaklarının işareti ise ben çok memnunum. AFD ve UYI'lar o tarzlarda yapılabilecek en iyi albümler ve elimizde,bence onlardan bir tane dahaya ihtiyaç yok,uçur bizi Axl diyorum  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
adamlar o şarkıları lavoboya işeyen, birbirlerinin kız arkadaşıyla yatan bir hayat tarzıyla yapmış. şimdi değişti tabi, yine de güzel olur belki. operation mindcrime 2 gibi olmasın da _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
| 1000mirrors demiş ki: | | adamlar o şarkıları lavoboya işeyen, birbirlerinin kız arkadaşıyla yatan bir hayat tarzıyla yapmış. şimdi değişti tabi, yine de güzel olur belki. operation mindcrime 2 gibi olmasın da |
Aman Allah korusun. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:51 Mesaj konusu: |
|
|
Guns N' Roses'ın yeni şarkılarını nete düşüren Blogger yakalanmış FBI tarafından. İlginç vallahi FBI falan girmiş işin işine.  _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 1:07 Mesaj konusu: |
|
|
Sabbath is heavy priest, judas is black metal _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 3:52 Mesaj konusu: |
|
|
Sabbath gelsin ulan yeter artik! _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 13:40 Mesaj konusu: |
|
|
Axl Priest'cidir,not düşeyim dedim  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
axl peşini bırakmaz valla anında yakalatır adamı  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 4:24 Mesaj konusu: |
|
|
Priest geldi abi sira Sabbath'da. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 5:07 Mesaj konusu: |
|
|
GNR gelsin dertler bitsin yeter artık
Bu arada Slash çıkacak olan albümü yorumlamış;
VF.DE:
What do you think “Chinese democracy” - the album your former colleague Axl Rose has been working on for ten years now - will sound like?
Slash:
To tell you the truth: I already listened to it. At first I thought that I would never listen to it until it’s released, but someone handed it to me and I was in my car and I was like “Okay, let’s give it a try.” So I listened to it: It’s a really good record. It’s very different from what the original Guns’n’Roses sounded like, but [b]it’s a great statement by Axl. Now you understand where he was heading all this time. It’s a record that the original Guns N’Roses could never possibly make. And at the same time it just shows you how brilliant Axl is. So it was a relief for me to actually hear it.
http://www.vanityfair.de/articles/kultur/m.../07/21/1/11196/
VF.DE:
Sizce CHin Dem nası bişi olcak?
SLASH KANKA:
Valla bacım doğrusunu söölemek gerekirse ben çoktan dinledim bunu. Önceleri albüm çıkmadan asla dinlemeyeceğimi düşünüyordum ama biri albümü bana ulaştırdı,arabamdaydım hadi bi bakiim oldum. Dinledim; albüm gerçekten iyi bir albüm. Orjinal GNR'dan çok daha farklı fakat Axl durumu net komuş ortaya. Şimdi bu kadar zamandır ne bokun peşinde olduğunu anlıosun. Bu albümü çok büyük ihtimalle orjinal GNR asla yapamazdı,ve aynı zamanda Axl'ın nasıl bir deha ve insanıkamil olduğunu albüm kabak gibi koyuo ortaya. Bu yüzden albümü dinlemek harbiden çok rahatlattı beni,Axl bir kez daha muhteşem olduğunu kafamıza kafamıza sokacak hayırlısınan. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | GNR gelsin dertler bitsin yeter artık
Bu arada Slash çıkacak olan albümü yorumlamış;
VF.DE:
What do you think “Chinese democracy” - the album your former colleague Axl Rose has been working on for ten years now - will sound like?
Slash:
To tell you the truth: I already listened to it. At first I thought that I would never listen to it until it’s released, but someone handed it to me and I was in my car and I was like “Okay, let’s give it a try.” So I listened to it: It’s a really good record. It’s very different from what the original Guns’n’Roses sounded like, but [b]it’s a great statement by Axl. Now you understand where he was heading all this time. It’s a record that the original Guns N’Roses could never possibly make. And at the same time it just shows you how brilliant Axl is. So it was a relief for me to actually hear it.
http://www.vanityfair.de/articles/kultur/m.../07/21/1/11196/
VF.DE:
Sizce CHin Dem nası bişi olcak?
SLASH KANKA:
Valla bacım doğrusunu söölemek gerekirse ben çoktan dinledim bunu. Önceleri albüm çıkmadan asla dinlemeyeceğimi düşünüyordum ama biri albümü bana ulaştırdı,arabamdaydım hadi bi bakiim oldum. Dinledim; albüm gerçekten iyi bir albüm. Orjinal GNR'dan çok daha farklı fakat Axl durumu net komuş ortaya. Şimdi bu kadar zamandır ne bokun peşinde olduğunu anlıosun. Bu albümü çok büyük ihtimalle orjinal GNR asla yapamazdı,ve aynı zamanda Axl'ın nasıl bir deha ve insanıkamil olduğunu albüm kabak gibi koyuo ortaya. Bu yüzden albümü dinlemek harbiden çok rahatlattı beni,Axl bir kez daha muhteşem olduğunu kafamıza kafamıza sokacak hayırlısınan. |
deha ve insanıkamil mi?
ahahaha kopi peyst değil alınteri çeviri diye işte buna derim ben!  _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
sondaki "so it was a relief to me actually to hear it"
cümlesini de
"valla ne iyi etmişim de dinlemişim"
olarak ben çevireyim. ama sen apayrı bir ekol yaratmışsın, yarışmak mümkün değil. _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
Rahatlama fiilini ve harbiden'i kullanma nedenim, Slash'in albümün dandik olup da bu kadar yılın heba olduunu görmekten tırsması  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
|