| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 19:02 Mesaj konusu: HERKESTEN Özür Dilerim! |
|
|
ben Zorbey.eski nickimle LostHeaven The-DeathleSs.Bu postu atmaya karar vermemde birçok neden var.Neyse yazacaklarım uzun anlatmayaya başlayayım.
söyleyeceklerim obican,huntam,rifflesi,Fatih Yılmaz ve ismini saymadığım bir kaç kişi hakkındadır.
Bu yazacaklarım artık başımın ağrımasını istemediğimdendir.Herşey yanlış anlaşılmalar benim ve karşımdaki insanların hataları yüzünden meydana geldi.bunun son olması dileğiyle
İlk anlatacaklarım Riffles yeni nickiyle yanılmıyorsam penawan01 gibi birşey gerçek adıyla Eren abi.
riffless dolandırıcılık olayı adıyla açtığım başlıkta aslında bir dolandırıcılık olayı yoktur.dediğim gibi benim hatam eren abinin hatası yanlış konuşmalar yanlış yönlendirmeler karşısında çıkan bir durum oldu.olayı baştan özetlemek istiyorum.bu yazacaklarım sadece olayların bitmesi için yazılan şeylerdir kesinlikle yine olayın başına dönüp tartışma ortamı yaratmak için değildir.
eren abinin ilanı görmüştüm.bende les paul kasa gitar istiyordum.baktım eren abinin gitarı şekil olarak çok hoşuma gitti.FATİH YILMAZ yapımını gördüğümde ben Fatih ustayı tanımıyordum ne görmüşlüğüm ne bilmişliğim vardı o zamanlar.Araştırdım yaptığı gitarlar memlun kalınan gitarlar olmuştu hep.Bende ereni ekledim ve gitarı hakkında konuşmaya başladık.herşey tamamdı.eren nakit 490 istiyordu gitarına ama bende nakit olmadığından şu teklifi yapmıştım. s470 + 150 ytl.
tamam dedi yanlzı bi sorun vardı bende 100 milyon vardı dedimki 1hafta dayanabilirsen maaş alıyorum 50de oradan cıkarıcam.tamam dedi kabul etti.1hafta muhabbet ettik.ve ben bir hafta olmadan 2-3gün sonra parayı tamamladım.sonra düşündüm s470 in piyasası 450 - 550 arasında değişiyor 150 milyon fazla vermeyeyim hem 1 hafta sürem var.ayrıca satılırsa direk nakit veririm onun işini daha çok görür diye düşündüm.gitarım o hafta satılmadı nakit veren olmadı düşük gitarlar + nakit teklifleri geliyordu ve ben eren abinin gitarını alacağımdan dolayı kbul etmedim.neyse o bir hafta geldi çattı.Erenle konuşmaya başladık tekrar.Dedimki Eren alış verişi Fatih ustanın dükkanında yapalım hem ben gerekli bilgiyi ondan almış olurum.sonuçta bu ahmet mehmetin el yapımı değil fatih ustanın yaptığı bi gitar.ondan daha iyi kim bilebilirki bu gitarı.eren hemen sert ve argo bir şekilde itiraZ etti. ERENİN ZATEN BU OLAYDAKİ TEK HATASI BUDUR.KÜFÜR ETMESİ VE ARGO KONUŞMASI ONUN DIŞINDA ONUN HİÇBİR SUÇU YOK.bende tabi şüphelendim.neden fatihe götürmek istemesinki?bir işmi var acaba dedim.neyse sonuçta gitar güzele benziyordu ve bence yinede denemek istedim.
Bu forumda takılan bilinen saygı duyulan bir insan vardır.nick yada isim açıklamayacağım.ondan rica ettim dedimki abi.gitar alacağım lütfen denemeye benle gelirmisin.olur dedi cumartesi boşum tamam dedim.dedi hangi gitarı alacaksın bende forumdan erenin gitarın linkini attım.bana aynen dediği şudur yalan yanlış araya birşey katmadan :
-Bu gitarı sakın alma alacaksanda para verme üstüne ya kafa kafaya deiş yada para al s470 bu gitardan daha iyi..
-ben bu gitarın başından sonuna kadar yapılışını biliyorum ayos denen dandik bir ağaç kullandı MAUN DEĞİL!
-bi gitarı fatih usta les paul maketi olarak yapmaya başlamıştı.bu eleman isteyince kırmadı ona yaptı.
ben hem Erenin fatih ustaya gitmemek istemesiyle hemde bu adamın böyle demesiyle gerçekten çok kıllandım.sonuçta ben öyle
profesyonel bi malı 10km öteden anlayabilen bir insan değilim.bu yuzden kıllandım toyluğum yüzünden..ve acemilik.
EREN ile FATİH YILMAZ ın arasında ailevi bir sorun olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim keşke EREN bana o zaman deseydiki böyle böyle sorun var ona gitmek istemiyorum.ben anlayışlıkla karşılardım ama yok ona gitmeyeceğiz demesi beni kıllandırdı..Keşke Böyle olmasaydı.
Gerisi malum benim yüzümden mahkemeye gidecek olaylar oldu eren ile fatih yılmazın arası gerildi.boşu boşuna böyle olaylar gelişti.hiç gerek yoktu.ERENİN HATASI - BENİM HATAM ve TOYLUĞUM - ve yanlış anlaşılmalar yüzünden böyle olaylar oldu.
Herkesden özür dilerim.bu arada ayosun maun türü olduğu doğruymuş.
obican a gelirsek : evet obicanla sattığı jacksondan cıkma manyetik seti hakkında pazarlık ettim.100e kadar düşmüştü sanırsam ama kesin alıyorum hiçbirzaman demedim.hatta x2n satılıyor forumda o nasıldır dedim.neyse ben birazdaha araştırayım manyetikleri sana haber ederim dedim.oda beni yanlış anladı heralde.gerçekten üzüldüm böyle bi olayın olmasına.obicana manyetik aldığımda haber vericektim ama msnde rast gelemedim.
- Ayrıca kendiside biliyorki benim gitarı sahte mahte yada çakma ibanez değil.bu olaydan kaynaklanan yanlış anlaşılmadan dolayı üstüme geldi.bi yerde haklı bi yerde haksız.ben ondan özürümü diledim.inşallah oda yaptığı bu iftira için benden özür diler.
huntam a gelince : huntamı be nfatih e ilk gittiğim zaman gördüm.hiçbir muhabbetim yok.obicanla beraber gitarımı karalamaya çalıştılar.huntama diyecek bir sözüm yok.ilahi ADALEt denen birşey var.herşey yerini bulur.canını sıkma.
Diyeceklerim bu kadar.Evet tekrar dediğim gibi benim hatalı olduğum kadar bazı insanlarda hata yaptı.çok yanlış anlaşılmalar oldu.Gerçekten ne ben böyle olmasını istedim nede insanlarla kötü düşmek.dik kafalalıklarımda oldu kabul ediyorum.kime yanlış yaptıysam herkezden özür dilerim.
Teşekkürler
En son reLasH tarafından Cum 29.08.2008 19:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
expers

|
Tarih: Cum 29.08.2008 19:05 Mesaj konusu: Re: HERKESTEN Özür Dilerim! |
|
|
hatanı kabul etmişsen problem yok.sanada bu yakışır abi _________________ --REFERANSLAR--
silenoz,enngin,vcann,01,sercann,ginoobili,evilchild,CARPİ_EM,saygınözdemir,hüseyinyeten,tweehytimes,buzz,rammstein26,,schecter_boy,joesmoe,alexilaiho,cihanncoskun,skck ve nickini bilmediim bir sürü arkadaş... |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca huntam ve obican.ailem de sıkıntı var bu aralar ne yazıkki dershaneye başlayamadım.öss var okul başlıyor bir sürü masraf var şuan bunları bu gitara bağlamıştım.ama siz gitara çamur atarak işimi bozdunuz.konuştuğum bir kaç kişide lamaktan geri çekildi sırf bu yuzden.
bende hatalar yaptım.ama sizde suçlusunuz.duygu sömürüsü yapmak için söylemiyorum.ama anlayın halimi bir insanı ne kadar zor durumda bıraktınız _________________ Referanslar :
sbd983 - holzeminster - cocorii - sinan123 |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 19:08 Mesaj konusu: Re: HERKESTEN Özür Dilerim! |
|
|
| expers demiş ki: | | hatanı kabul etmişsen problem yok.sanada bu yakışır abi |
teşekkür ederim abi.hatamı kabul ettim evet herkes suçluysa ben 10 katı suçluyum olan oldu daha elimden fazlası gelmiyor abi. |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Cum 29.08.2008 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
iyi etmişsin hatalarını kabul ederek, ben de takip etmiştim o les paul ile ilgili yazılanları, baştan demiştik zaten ortada bir dolandırıcılık yok diye. olgun bir davranış olmuş bravo. _________________
| Roth-Azad demiş ki: | | I love hot content. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

Kayıt: Jul 01, 2008 Mesajlar: 164 Nerden: İstanbul / Tekirdağ
|
Tarih: Cum 29.08.2008 19:56 Mesaj konusu: |
|
|
zamanında beni messenger a ekleyip küfür ettiğin zaman, kendi tabirinle "toy" olduğun belliydi, bişey demedim çünkü senin gibiler çok var, ardından yine takip ettiğim kadarıyla birşeyler yaptın, en son olarakta karşıdaki insanları "gerizekalı" yerine koyup ben o değilim şu değilim demen sana baya bir puan kazandırdı sanıyorum.
sonuç olarak ne yapılmış olursa olsun hata anlamak güzel ve farklı bişeydir, umuyorum sende bunu sadece 1 ilanlık değil de, herzaman için farkına varırsın.
not: obican senin gitarına çakma ibanez derken, sadece headstock taki yazının düzgün yazılmadığını ima etti. Bu da gayet açıktı, kimse gitara sahte demedi, diyemez zaten. _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Cum 29.08.2008 20:04 Mesaj konusu: |
|
|
özrünü kabul falan etmiyorum çünkü halen olayları eksik anlatıyorsun!!!!
benim jacksonlar yerine super distortion al diyen bendim sana zaten, bundan dolayı da asla birşey söylemedim. ama bir diğer nickle gelip 35 lira veririm onlara demenden ve hakaretlerinden sonra ipler koptu. o diğer nickini neden saymıyorsun?
hala olayları kıvırıp kendini kurtarmak çabasındasın ama bu kadar kolay kurtulamazsın, önce olan biten diğer olayları da yaz şuralara da görsün millet.
bu dosya henüz kapanmadı! |
|
| Başa dön |
|
 |
DeePShaDow

|
Tarih: Cum 29.08.2008 20:49 Mesaj konusu: |
|
|
Evet benimde bu başlığın sahibi hakkında düşüncelerim ve yaşanmışlığım vardır ; Özlü sözlü bir kelime dahi değiştirmeden farklı yansıtmadan gerçeklerden bahsedeyim :
- Forumda anımsanıyordur Line 6 spider 2 30 watt amfi satıyordum, direk arkadaş ekledi beni hemen alıyorum abi ! ayın 1'nde maaş alıcam ama bişeyler yap 385 olurmu 15 bulsam gene veririm ama bulamazsam sende kırma beni diyerek pazarlığa daha bir güç katmak istedi buraya kadar sorun yok tamam , sonra bunu ben başka bir arkadaşa anlattım msn den o da benima amfiye talipliydi çünkü , direk çocuk bana dediki '' o zorbey dimi ohaa o benim amfiyi alıcaktı kesin ayın 1 nde diyodu bana, olaya bak '' falan demesiyle ben zorbeyi ve bu arkadaşı msn de odaya aldım, bu sefer sordum karar ver kimin amfisini alıcaksın diye. Sonrada bana abi bari benle dalga geçme gibi konuyla ilgisiz bir cümle kullandı, artık ne alakaysa...
- Daha sonra o olaydan 1 - 2 gün öncede ''Uyus '' nickli arkadaşa ö.m atmış amfi almak için, ki ''Uyus'' nickli arkadaşta buna cevap vermiş. Ordanda anlaşılacağı üzere daldan dala zıplama konusunda hiç fire vermiyor kendisi !
- Benim bu alım satımda en tahammül edemediğim şeydir, abi kesin alıyorum diyip bu tarz işlere girmek, bunu tabi birkaç kez daha yaşadım bu forumda. Ben ise böyle birşeyi henüz yapmadım ! yapmamda ! herkesin bir planı ve inanma potansiyeli vardır çünkü.
- Demem odurki bana göre ; : Yaş ayrımına çok takılmıyorum fakat gerçektende bu olayları genelde 15 - 18 yaş arası heyecanlı kardeşlerimiz çok yapıyor bu bir gerçek, BEN 26 yaşındayım, kısaca bu işin kendimdeki sonucu şudur ; ZORBEY denen şahısla, alışveriş yaparken bunları dikkate alın, kesin alıyorum dediği kişi tek siz olmuyorsunuz maalesef. _________________ Atını baştan çıkaran kovboy  |
|
| Başa dön |
|
 |
hop-e

|
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:10 Mesaj konusu: |
|
|
| kabullendiğne bakmayın, hala yanlışlarına devam ediyor. olan biten bunlardan ibaret değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
| obican demiş ki: | | kabullendiğne bakmayın, hala yanlışlarına devam ediyor. olan biten bunlardan ibaret değil. |
obican benim aklımda bu kadarı kalmış.devamını sen anlatabilirsin.evet hatta super distide al diyen sendin.
diğer anlattıklarına gelince haklısın hatta eksik kalan birşeyler daha varsa anlat..
DeePShaDow sana gelince abi sende haklısın fakat 'beni diyerek pazarlığa daha bir güç katmak istedi buraya kadar sorun yok tamam' sözünden sonra sen yine kabul etmedin.çok iyi hatırlıyorum belki sen unuttun. ondan sonra seninde anlattıkların doğru.
o olaydan sonra sadece uyus a deil birkaç kişiye daha mesaj attım hatta o aralar amfi arıyordum çunku.uyusa kesin alacağım demedim sadece fiyat danışmışımdır yada başka birşey sormuşumdur.hatta o sıralar manyaxlost mu tam nicki aklımda değil bu arkdaşında amfisine takiptim.takas için birşey koymuştum ve üstüne + 100 lira istemişti hatta bende 100 lira veremem demiştim. yani ortada kesin alıcam gibisinden birşey yoktu.
ha ama sen abi deseydin OKEY tamam hadi 15 20 ye takılmam satıyorum sana deseydin gerçekten alıcamtım..
onun dışında eksik anlattığım yansıttığım birşey varsa ekleyin. |
|
| Başa dön |
|
 |
groverjackson

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
| bu arada salak gitar hocası lafını duymadığımı sanma.. bugun tunelde benden dayak yemediysen bilki fatih abinin iyimserliğindendir.. sen ordayken camdan fatih abiye seslenen bendim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
| groverjackson demiş ki: | | bu arada salak gitar hocası lafını duymadığımı sanma.. bugun tunelde benden dayak yemediysen bilki fatih abinin iyimserliğindendir.. sen ordayken camdan fatih abiye seslenen bendim.. |
salak gitar hocasımı? peki abi ben öyle birşey demedim ha dediysemde hatırlamıyorum peki demişsem bile 'gitar hocası' neden seni temsil ediyor onu anlamadım abi.bi açıklaman varsa sen yap. |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
| obican demiş ki: | özrünü kabul falan etmiyorum çünkü halen olayları eksik anlatıyorsun!!!!
benim jacksonlar yerine super distortion al diyen bendim sana zaten, bundan dolayı da asla birşey söylemedim. ama bir diğer nickle gelip 35 lira veririm onlara demenden ve hakaretlerinden sonra ipler koptu. o diğer nickini neden saymıyorsun?
hala olayları kıvırıp kendini kurtarmak çabasındasın ama bu kadar kolay kurtulamazsın, önce olan biten diğer olayları da yaz şuralara da görsün millet.
obicana inanıyorum.olayı bende takip etmiştim.uzaktanda olsa. |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:50 Mesaj konusu: |
|
|
| yutup123458 demiş ki: | | obican demiş ki: | özrünü kabul falan etmiyorum çünkü halen olayları eksik anlatıyorsun!!!!
obicana inanma diyen yokki. eğer yukarıda okuduysan obican yalan konuşuyor demedim.ufak bir ekleme yaparak dedikleri tamamen doğrudur dedim zaten |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:53 Mesaj konusu: |
|
|
| reLasH demiş ki: | | yutup123458 demiş ki: | | obican demiş ki: | özrünü kabul falan etmiyorum çünkü halen olayları eksik anlatıyorsun!!!!
obicana inanma diyen yokki. eğer yukarıda okuduysan obican yalan konuşuyor demedim.ufak bir ekleme yaparak dedikleri tamamen doğrudur dedim zaten |
obicana inanıyor sana inanmıyorum demedim.seçtiğim tarafın obican olduğunu belirttim.yalan söylediğini düşünmüyorum.eksik olduğunu düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
groverjackson

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:55 Mesaj konusu: |
|
|
| reLasH demiş ki: | | groverjackson demiş ki: | | bu arada salak gitar hocası lafını duymadığımı sanma.. bugun tunelde benden dayak yemediysen bilki fatih abinin iyimserliğindendir.. sen ordayken camdan fatih abiye seslenen bendim.. |
salak gitar hocasımı? peki abi ben öyle birşey demedim ha dediysemde hatırlamıyorum peki demişsem bile 'gitar hocası' neden seni temsil ediyor onu anlamadım abi.bi açıklaman varsa sen yap. |
bakalım bunu nasıl açıklıycaksın çok merak ediyorum.. ayrıca kimseye adını falanda vermedim. tek diyecegim karşıma çıkma
 |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
baya geçti heralde hatırlamıyorum bu konuşmayı.ha madem olmş bunun içinde özür dileri mgeriye dönüp olayı düzeltemem. karşınada çıkmam. _________________ Referanslar :
sbd983 - holzeminster - cocorii - sinan123 |
|
| Başa dön |
|
 |
groverjackson

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
| sen nasıl durduk yere iftara atar, arkasından konuşursun insanların? bir daha bu foruma girme tünele de gelme |
|
| Başa dön |
|
 |
vdKa

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
gitarinida al git burdan _________________ Aysecigin alpellaya doydugu an... |
|
| Başa dön |