| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
leonjohancool

|
Tarih: Sal 12.08.2008 1:19 Mesaj konusu: Satılmıştır, silinebilir. Teşekkürler. |
|
|
Merhaba arkadaşlar uzunca bir aradan ve tatsız (aslına bakarsanız hale karşılığını alamadığım) bir alışverişten sonra yeniden forumdayım.
Fender Stratocaster (Kore): Kore üretim diyince hemen bir çok arkadaş Squier diyecektir, ancak araştırmalarıma göre gitar Tribute series adı altında korede üretilen bir "Fender" modeli, zaten sapında da öyle yazıyor. Ciddi olarak ilgilenen arkadaşlara seri numarasını verebilirim araştırma yapmaları için. Kırmızı renktedir. Gitarın şu anda bir bakıma ve fretlerinin değişimine ihtiyacı var, ben kendimde bakımını yaptırırdım ancak alan kişinin kendi ihtiyaçlarına göre bakım yaptırması daha iyi olur diye düşündüm. Fiyatıda buna göre ayarladım. İstediğim miktar 325 ytl'dir. Gitar ton olarak meksika üretim standart stratocasterları pek aratmamaktadır. Ancak üzerinde bir kaç vuruktan kaynaklanan boya dökülmesi ve Made in Korea yazısının silinip pilot kalemle USA yazılması gibi önceki sahibinden kalan mirasları bulunmaktadır. Bu nedenlerden dolayı neredeyse bir Kore squier fiyatına veriyorum gitarı.
Takas imkanı bulunmaktadır. Ancak işime yarayabilecek aletlerle takas yapabilirim. Vereceğiniz ekipman + para şeklinde olabilir bu takas. Elektro gitar için pedal ve processor düşünmüyorum, olsa olsa Behringer ADI21, Ultra-G gibi akustik gitar için de kullanılabilecek ekipmanlar olabilir pedal olarak. Ayrıca akustik gitar amfisi falanda olabilir, onun üzerine belki küçük miktarlarda para ödeyebilirim. Bunun dışında elden kolay çıkartabileceğim başka ekipmanlarla da takas mümkün, kısaca siz önerinizi yapın, sonra pazarlık yapalım
Ayrıntılı resimler:
http://rapidshare.com/files/136967004/gitarlar.rar.html
MSN kullanmıyorum, ısrarla istemeyiniz  _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi
En son leonjohancool tarafından Sal 23.09.2008 9:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
qessqinli

Kayıt: May 31, 2008 Mesajlar: 150 Nerden: N e R e Y e . . .
|
Tarih: Sal 12.08.2008 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
takas gibi bir opsiyon varmı acaba... _________________ ' KaPuTu AçMaDaN , mOtOrA uLaŞaMaSsIn '
Referernslarım aklıma geldiği kadarıyla;..(Dragonchaser)...(halilpazarlama)...(ajdarr)...(y_cetin)...(kakalin)...(wanted313)...(the_guitarist)...(salom)...(osman7)...(barker)...(fullblack)... |
|
| Başa dön |
|
 |
_excaLibur_ Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 12.08.2008 12:37 Mesaj konusu: |
|
|
resim koyda görelim.. _________________ Satılık İBANEZ s470 KORE
http://turkrock.com/ftopic92167.html
Kargo ile alışverişte 2 referans
sbd983->Ankaraya Cortz42 yollandı
holzeminster->Kayseriye kelepir fiyata wg580 gitti:D |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

Kayıt: Mar 21, 2007 Mesajlar: 1171 Nerden: Helsinki. Prag. Bükreş. Atina
|
Tarih: Sal 12.08.2008 12:38 Mesaj konusu: Re: Ank: Satılık Fender Stratocaster ve İbanez elektroakusti |
|
|
| leonjohancool demiş ki: |
...
Kısacası takas imkanı var.
...
Her iki gitarın gerçek resimlerinide salı akşamı (yani bu akşam) ekleyeceğim.
|
_________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก
En son uYuS tarafından Sal 12.08.2008 12:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
_excaLibur_ Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 12.08.2008 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
ha pardon görmemişim valla heyecanla okudum ilanı fender aradığım için resmi göremeyince sinirlendim k.bakma saol uyarın için:D _________________ Satılık İBANEZ s470 KORE
http://turkrock.com/ftopic92167.html
Kargo ile alışverişte 2 referans
sbd983->Ankaraya Cortz42 yollandı
holzeminster->Kayseriye kelepir fiyata wg580 gitti:D |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Çrş 13.08.2008 10:50 Mesaj konusu: |
|
|
Dostum ne kızması ne sinirlenmesi?
uYuS, teşekkürler benden önce mesajları görüp cevapladığın için.
Resimler eklenmiştir.
Dediğim gibi takas imkanı belittiğim koşullarda olduğu sürece mevcuttur. _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
the_guitarist

Kayıt: Sep 29, 2005 Mesajlar: 237 Nerden: Kocaeli/İstanbul
|
Tarih: Çrş 13.08.2008 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
eğerki sanada uygunsa Fender'in şu yazıyı yazdıkları yerin bir resimini görebilirmiyim ve sap tek parça maple(akağaç)'mı eğerki bunlar ok ise elimde telecaster var dimarzio yjm manyetikli ve strat saplı yalnız sapın markasını kazımış durumdayım ikiside squierdir .Eğerki çok lazım dersen burgusuz ve eşiksiz olmak kayıdı ile tele sapınıda yollayabilirim extra olarak...
Msn'im :a__guitar@hotmail.com
Tel: 0535 286 56 36 _________________ İMZA |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
cyber_shot

|
|
| Başa dön |
|
 |
BABAJi

Kayıt: Mar 10, 2005 Mesajlar: 255 Nerden: Balıkesir(akcay)
|
Tarih: Çrş 13.08.2008 19:01 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar analog pedallarla takas düşünürseniz stratı alttaki linke bakabilirsiniz.
http://www.turkrock.com/ftopic92151.html _________________ Fender Usa Strat,+VOX Wah(1975 limited edition)+Fender pedal tuner+MS pozitron compressor+Ms Pozitron Crunch Box+Ms LovePedal Eternitiy+Ms Pulsar Tremolo+Dod Grafik Ekolayzır+Pearl Flanger+Ms Delay+Fender Hot Rod Deluxe Lambalı Amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Çrş 13.08.2008 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
ö.m.'ı cevapladım.
BABAJİ, ilgin için teşekkür ederim, ancak analog pedalla takas düşünmüyorum. Umarım ekipmanlarınız en kısa süre içerisinde satılır  _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Prş 14.08.2008 12:24 Mesaj konusu: |
|
|
akustiği imzamdaki mini gibsonla takas düşünürmüsün.+ - ayarlarız  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
raqist

|
Tarih: Prş 14.08.2008 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
Akustik gitarı ben almış bulunmaktayım. _________________ www.myspace.com/amortihuzunler |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Sal 19.08.2008 8:55 Mesaj konusu: |
|
|
Akustik gitar raqist'e ulaşmıştır, o yüzden sildim bilgileri. Güle güle kullansın
Fender ilede ilgilenen bi arkadaş vardı, ayrıntılı resim istemişti, iyi bir fotoğraf makinesi bulamadığım için henüz ekleyemiyorum.
Fenderle takas yapmak içinde telecaster'dan vazgeçtim, les paul kasa istiyorum sadece. _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
tai

|
Tarih: Prş 21.08.2008 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
| om attim. |
|
| Başa dön |
|
 |
vdKa

|
Tarih: Cum 29.08.2008 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
Gitar benim adima ayriltilmistir bir sureligine... _________________ Aysecigin alpellaya doydugu an... |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Cum 29.08.2008 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
Gitarı tolga için ayırdım, telefonla arayıp ulaştı bugün bana, ancak fırsat bulup internete girebildim tatilde, kusuruma bakmasın  _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
vdKa

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ne kusuru abi olurmu ole sey  _________________ Aysecigin alpellaya doydugu an... |
|
| Başa dön |
|
 |
|