Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
sadece bı kac kez evde deneme amaclı kullandım...kutusuyle bırlıkte 140 ytl gıbı bı fıyat dusunuyorum...uzerınde 4 adet efekt vardır.1)OWERDRİVE.')DİSTORYSİN..3)METAL..4)METAL SHACK..yanı evde processorsude ısınızı gorur..uzerındekı efektler boss un orjınal tonlarıdır..bılırsınızkı boss bı roland markasıdır...
Alet gerçekten çok güzel. Bende aynısından kullanıyorum evde çok memnunum. Fiyat gayet makul. İyi satışlar kardeşim. _________________ !!!!Satılık AND1 Basket Ayakkabısı ve Yamaha Magic Stomp!!!!
Asjokere güvenebilirsiniz kendisi grup arkadaşımdır.Şehir de izmirdir.
Dipnot:Metin senin gibi konservatuarda demirbaş olan birnin Distortiona DİSTORYSİN demesi kötü olmuş be kızacak yine bana _________________ Tenis partneri arıyorum... ( :
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız