Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Satılık Sıfır Roland Cube 15 Amfi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Satılık Sıfır Roland Cube 15 Amfi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asjoker

MesajTarih: Prş 28.08.2008 20:06    Mesaj konusu: Satılık Sıfır Roland Cube 15 Amfi Alıntıyla Cevap Ver

SIFIR ROLAND CUBE 15 WATT AMFİ___140 YTL

sadece bı kac kez evde deneme amaclı kullandım...kutusuyle bırlıkte 140 ytl gıbı bı fıyat dusunuyorum...uzerınde 4 adet efekt vardır.1)OWERDRİVE.')DİSTORYSİN..3)METAL..4)METAL SHACK..yanı evde processorsude ısınızı gorur..uzerındekı efektler boss un orjınal tonlarıdır..bılırsınızkı boss bı roland markasıdır...

ılgılenenler:burak_sanem@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
evilchild

MesajTarih: Cum 29.08.2008 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alet gerçekten çok güzel. Bende aynısından kullanıyorum evde çok memnunum. Fiyat gayet makul. İyi satışlar kardeşim.

http://www.turkrock.com/ftopic92848.html
Başa dön
_Tj_

MesajTarih: Cum 29.08.2008 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Asjokere güvenebilirsiniz kendisi grup arkadaşımdır.Şehir de izmirdir.

Dipnot:Metin senin gibi konservatuarda demirbaş olan birnin Distortiona DİSTORYSİN demesi kötü olmuş be Very Happy kızacak yine bana
asjoker

MesajTarih: Cum 29.08.2008 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saol atahan...yavas yavas duzelıyorum:)ıstanbula donus yarın.. .abı her zaman telafuzda bı yanlısım olur.bı de ıngılızce olunca:).sen yazılısını yazmıssın bende okuyusunu:).gelınce gorusucez:)neyse amfı roland olunca hemen satıldı..tesekkurler...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız