Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar 3 ay evvel bir mağazadan almıştım,kutusu garanti belgesi kitapçığı duruyordu fakat annem tarafından atılmışSmile
Kutusu ve garanti belgesi ve kitapçıkları yok. Göndericeğim içerik, Yamaha dd55 davul,iki pedal adaptörden oluşmaktadır.
Amatör ve profesyonel birçok işinizi görebilirsiniz,şahsen ben otelde canlı müzik yaparken kullanıyordum.Taşıması ve ses kalitesi ile sizi memnun edicektir.
Ürün sıfır gibidir,Üzerinde vuruk,çizik yoktur.Trampet sehpasına koyup çalınabilmektedir.Trampet sehpasının tutucağı yerlerde ufak aşınma vardır,nitekim siz kullanırken de olucaktır,alttadır,hiçbir şekilde sorunu olmadığı için kesinlikle iade kabul edilmeyecektir.
Fiyat :290 YTL dir,kargo alıcıya aittir.
Satış,para artı kargo şeklinde yapılacaktır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız