Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Aydın/Satılık Elektro Davul yamaha dd55c 290YTL
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Aydın/Satılık Elektro Davul yamaha dd55c 290YTL

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
memedthedrummer

MesajTarih: Cum 29.08.2008 6:43    Mesaj konusu: Aydın/Satılık Elektro Davul yamaha dd55c 290YTL Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar 3 ay evvel bir mağazadan almıştım,kutusu garanti belgesi kitapçığı duruyordu fakat annem tarafından atılmışSmile
Kutusu ve garanti belgesi ve kitapçıkları yok. Göndericeğim içerik, Yamaha dd55 davul,iki pedal adaptörden oluşmaktadır.

Amatör ve profesyonel birçok işinizi görebilirsiniz,şahsen ben otelde canlı müzik yaparken kullanıyordum.Taşıması ve ses kalitesi ile sizi memnun edicektir.

Ürün sıfır gibidir,Üzerinde vuruk,çizik yoktur.Trampet sehpasına koyup çalınabilmektedir.Trampet sehpasının tutucağı yerlerde ufak aşınma vardır,nitekim siz kullanırken de olucaktır,alttadır,hiçbir şekilde sorunu olmadığı için kesinlikle iade kabul edilmeyecektir.

Fiyat :290 YTL dir,kargo alıcıya aittir.
Satış,para artı kargo şeklinde yapılacaktır.

Kulaklıkları takıp kimseyi rahatsız etmeden çalışın,hoparlörlere bağlayıp stadyumda konser verin Smile

Fotolar,ürünün kendisine aittir.

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız