Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pedallar & Prosesörler hakkında - Hangisini alsam?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pedallar & Prosesörler hakkında - Hangisini alsam?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53, 54  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
candyblues

MesajTarih: Pts 25.08.2008 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar benım 200 ytl civarında param war vahı olan bi processor almak istiyorum digitech zoom filan bakdım ama hakkında dogru duzgun bı bılgı ogrenemedım sızlerın yardımcı olmanızı ıstıyorum ...tesekkurler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 25.08.2008 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

200 daha biriktir gt8 al ikinci el.wahı en güzel prosesör.o fiyat civarı prosesörler pek iç açıcı değil.geç olsun güç olmasın Very Happy
sevendolf

MesajTarih: Pts 25.08.2008 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metalmuff hakkındaki düşünceleriniz?
Başa dön
alp_41

MesajTarih: Cum 29.08.2008 4:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

distorsion pedalı alıcam sizce hangsini almalıyım sert tonlar istiorm metal müzik için
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 29.08.2008 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alp_41 demiş ki:
distorsion pedalı alıcam sizce hangsini almalıyım sert tonlar istiorm metal müzik için
evrenin sırrı ne diyosun yani Very Happy dostum bu soru çok geniş ve kapsamlı bir soru.100lerce pedal olduğu gibi 100lerce fiyat çeşitliliğide var.şu an sahip olduğun ekipman artı düşündüğün bütçeyi söylersen yardımcı olabiliriz.
alp_41

MesajTarih: Cum 29.08.2008 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

130 ytl bütçem var ama 2. el temiz bişi düşünüyorum cort x-6 ve ibz15tbx amfi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oklid

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle herkese merhaba.Bende mt-2,marshall 15cd amfi ve crybaby 535q var.MT-2 nin solo tonları pek tatminkar değil.Daha geniş bir ton yelpazesine sahip olabilmek için boss cs-3 compressor,sd-1 overdrive ve ge-7 ekolayzır pedallarını alsam mantıklı olur mu.150-200 arası bir bütçem var.Hangilerine öncelik vermeliyim ya da bunlara alternatif be alabilirim?Teşekkürler
Başa dön
ghostknight

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oklid demiş ki:
Öncelikle herkese merhaba.Bende mt-2,marshall 15cd amfi ve crybaby 535q var.MT-2 nin solo tonları pek tatminkar değil.Daha geniş bir ton yelpazesine sahip olabilmek için boss cs-3 compressor,sd-1 overdrive ve ge-7 ekolayzır pedallarını alsam mantıklı olur mu.150-200 arası bir bütçem var.Hangilerine öncelik vermeliyim ya da bunlara alternatif be alabilirim?Teşekkürler

Bence hiç birini alma. Paranı biriktir. Yeterli seviyeye gelince amfini falan da sat, tüplü bir amfi al Smile.

Ama dersenki sahnede çalıyorum, pedallara ve ton çeşitliliğine ihtiyacım var. Çaldığım yerlerde de güzel amfiler var.. o zaman iş değişir tabi. Pedalları 2. el almanı tavsiye ederim, O zaman elindeki bütçe yeterli olacaktır hepsi için.
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amfi ve wah sende kalsın hocam.eğer mt-2 tarzı hoşuna gidiyorsa yani sert ton istiyorsan onu sat ml-2 al.hem sert tonlara kavuşmuş olursun hemde sololarda sıkıntı yaşamazsın.ben uzun zamandır kullanıyorum.memnunumda açıkcası.tavsiye ederim.şuan amfi almak için satıyorum herşeyi o başka tabi Smile cs-3 e gerek duymuyorum ben şahsen.clean için çok iyi.gerçekten çok iyi.ama drivelı tonlarda cs-3 (tamamen kişisel) hoş gelmiyor bana.sd-1 çok hafif bir pedaldır.blues için bana göre.yakın bi arkadaşımda var.denedim biliyorum. e.q pedalı içinde bişey diyeceğim, amfin öyle üst düzey bir amfi olmadığı için alırsan bence iyi olur arkadaşım.

NOT : YORUMLARI YAPARKEN BOL KESEDEN ATMIYORUM.DENEMEDİĞİM;KULLANMADIĞIM;HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIM HİÇ BİR ÜRÜN İÇİN TEK BİR KELİMEMİ BULAMAZSINIZ BU FORUMDA.VE KİMSEDE , KİMİN NEKADAR ALET DENEDİĞİNİ NEKADAR EKİPMAN KULLANDIĞINI BİLEMEZ.YORUMLARIMDAN RAHATSIZ OLANLARA DUYURULUR.
oklid

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pedal almak benim için daha mantıklı,genelde stüdyoda çalıyorum.Eq şart gibi sanırım ama MT-2'nin yanında sd-1 kullanan ya da daha değişik kombinasyonlar deneyip önerebilecek arkadaşlar yok mu?
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yanlış anlamazsan bişey sorucam.MT-2'nin yanında sd-1 kullanma isteğin neden acaba.ton genişliğimi olsun istiyorsun.farklı drive tonları yakalamak falan.
oklid

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet o amaçla ama doğru seçim olup olmadığını bilmiyorum onun için sordum
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sd1 i çok iyi tanıyorum.dist. değilde overdrive için istiyosan olabilir.hafif bi pedal.blues için çok ideal olduğu kanısındayım.bende ml2 olduğu için biraz hayal ettim.sonuçta mt2 ye yakın bi pedal.sd1 le nasıl olur diye.ben olsam bu ikisini kullanmam.ama kulak senin zevk senin.inş. bu tarz kombinasyon yapan bir arkadaş bulursun ve soruların cevaplanır.
oklid

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eq pedalını alacağım.Bunun yanına solo tonları için önerebileceğiniz bir pedal var mı?
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyatı çok yüksek ama
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1647&gid=536

genelde stüdyoda çalıyorum dedin.yani lambalı amfi kullanıyorsun.hiç düşünmeden
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=424&gid=187
derim
oklid

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Önerilerin için teşekkür ederim ama eq alacağım için bütçem kısıtlı.En fazla 100 ytlye bişey alabilirim
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozman bunu tavsiye ederim arkadaşım.sololarda iyi bi ton yakalayabilirsin.hem 2. elde bulunur daha ucuza

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=1936&k_id=108&kn=Elektro+Gitar+Analog+Pedal
ghostknight

MesajTarih: Pts 01.09.2008 9:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oklid demiş ki:
Önerilerin için teşekkür ederim ama eq alacağım için bütçem kısıtlı.En fazla 100 ytlye bişey alabilirim

Eq pedalini ne icin kullanacaksin? Mid boost yapip mt-2 yi gayet solo tonlari alabilirsin aslinda ekstradan bir pedala ihtiyacin yok. Ya da mt-2 yi sd-1 gibi bir pedalla driveini cok az acip sadece volume boostlayip kullanabilirsin. Gene de epey gurultu olabilir, mt-2 pek boosta gelen bir pedal degil, en iyisi eq kullanmak.
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 01.09.2008 9:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yutup123458 demiş ki:
fiyatı çok yüksek ama

derim

zw44 solo için ideal bir pedal değil tek başına aslına bakarsan sd1e çok benzeyen bir pedal.zaten zakk normalde sd1 ile amfi driveını boostluyor.genelde bu pedalı alanlar yanılıyorlar.kesinlikle bir dist pedalı değil.elinizdeki tonu güçlendirmeye yarayan transparan bir drive booster bu alet.ama mt2 gibi uyumsuz bi aletle bir işe yarayacağını zannetmiyorum.
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pts 01.09.2008 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
yutup123458 demiş ki:
fiyatı çok yüksek ama

derim

zw44 solo için ideal bir pedal değil tek başına aslına bakarsan sd1e çok benzeyen bir pedal.zaten zakk normalde sd1 ile amfi driveını boostluyor.genelde bu pedalı alanlar yanılıyorlar.kesinlikle bir dist pedalı değil.elinizdeki tonu güçlendirmeye yarayan transparan bir drive booster bu alet.ama mt2 gibi uyumsuz bi aletle bir işe yarayacağını zannetmiyorum.

sonuna kadar katılıyorum sna.zw44 bir dist pedalı değil.arkadaş mt2 nin yanına drive alabilecek bi pedal istediği için ve sd1 tarzı bişey baktığı için söyledim.mt2 nin yanında nasıl duracak bilemem.sadece bi öneriydi.doğrudur demedim Smile

saygılar
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53, 54  Sonraki
51. sayfa (Toplam 54 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız