Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - schaller kilitli burgular
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

schaller kilitli burgular

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dthakankoca

MesajTarih: Sal 12.08.2008 13:05    Mesaj konusu: schaller kilitli burgular Alıntıyla Cevap Ver

2003 amerikan standart stratocasterıma schaller kilitli burgu almak istiyorum bu burguları takmak için headstockta herhangi bir işlem yapılıyormu yoksa direk eskilerinin yerine uyuyormu daha önce bu işlemi yapan bir arkadaşım bu konuda bilgi verirse çok sevinirim cevaplarınız ve ayırdığınız zaman için şimdiden sağolun http://www.guitarcenter.com/Fender-Deluxe-Schaller-Locking-Machine-Heads-100993658-i1130142.gc baktığım burgular bunlar bir arkadaşım direk alıp gelecek
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
D-Sonic

MesajTarih: Sal 12.08.2008 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Verdiğin linkteki isimden, Schaller'in bu burguları özellikle Fender gitarlar için ürettiği anlaşılıyo("Fender Deluxe").Bu yüzden bir modifiye gerekmez herhalde.Bunu dedikten sonra birdaha baktım linke, zaten oradaki bir yorumda da dediğimi doğrulamış arkadaş:

These tuning keys dropped right in my Made in Mexico Strat without modification. Not only are they locking but they are also staggered. I did not really notice a difference in tone but they make changing strings a breeze. These are a must upgrade for any strat.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dthakankoca

MesajTarih: Çrş 13.08.2008 14:59    Mesaj konusu: cevap Alıntıyla Cevap Ver

cevap için sağol gerçekten işime yarayacak koly gelsin saygılar
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Çrş 27.08.2008 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende butarz bi burguyu planet waves indi.cort stratıma takmayı düşünüyordum.sordum ustaya.hiçbi işlem yapılmıyo.eskisi çıkıp yenisi takılıyor
dthakankoca

MesajTarih: Sal 23.09.2008 13:14    Mesaj konusu: cevap Alıntıyla Cevap Ver

ben amerikadan fender schaller locking tuners getirttim standart burguları çıkartıp direk taktım delikleri birebir aynı gitarım 2003 usa standart stratocaster tavsiye ederim .yardım için sağolun bu konuda fikir almak için danışabilirsiniz elimden geleni yaparım
Başa dön
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Sal 23.09.2008 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kendi setupımızla ilgili soruları sabit başlıklarda soruyoruz, kolay gelsin Smile
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız