Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Hardcore pek dinlemesemde büyük fanlarından biriyim İllet'in.Kendi sitelerine de üyeyim zaten.
bikaç ay öncesine kadar tüm hayatım :p Küçük Kız parçası olmuştu. hala öyle denebilir aslında.Günde 3-4 defa dinlemeden edemiyorum. ve klipte süper tabiki.
Barlarda çaldıkları için ve yaşım tutmadığı için canlı canlı dinleme imkanım yok ama takip edebildiğim kadar ediyorum.
youtube açılmayacak gibi gözüktüğü için dns'le ktunnel'la uğraşmayın dedik, videolarımızı bu adrese yükledik. küçük kız'ın klibini, kemancı ve gitar cafe'de çekilmiş canlı performans görüntülerimizi bulabilirsiniz.
Hardcore pek dinlemesemde büyük fanlarından biriyim İllet'in.Kendi sitelerine de üyeyim zaten.
bikaç ay öncesine kadar tüm hayatım :p Küçük Kız parçası olmuştu. hala öyle denebilir aslında.Günde 3-4 defa dinlemeden edemiyorum. ve klipte süper tabiki.
Barlarda çaldıkları için ve yaşım tutmadığı için canlı canlı dinleme imkanım yok ama takip edebildiğim kadar ediyorum.
ve tabiki albüm istiyoruuum kendilerinden.
sana süper geç bir cevap yazaraktan ne kadar arkadaşçıl olduğumuzu göstermek istedim:)
zeytinli'de çıkıyoruz, az yukarıda bilgileri de var hatta. seni de sahne önünde görmek isteriz, desteğin için teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız