Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - gitar boyama desen resim stciker vs.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

gitar boyama desen resim stciker vs.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AllexStone

MesajTarih: Cum 09.05.2008 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

puppet_bloody_bath demiş ki:
AllexStone demiş ki:
Klavye üzerinde hiç çalışmadım ama bayağı gövde boyadım. Malum solağım ve istediğim renkte gitar bulamadağım için kendi gitarımı kendim boyama işine biraz fazla zaman ayırıp çok deneme yaptım hala da deniyorum. Smile

Akılma gelen : Boya atınca zeminde gözle görülmesi zor da olsa engebeler varsa boya atınca bu engebeler kartopu gibi giderek büyüyüyerek belirgin hala geliyor. Acaba boya öncesi ince zımpara ile zemini pürüzsüz hale getirmekle ilgili bir problem olmuş olabilirmi?

Dostum gitarı istediğin renge boyadıktan sonra hangi ciladan kac kat atıyorsun???Merak ettim de Very Happy

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Yukarıda da belirttiğim üzere bu işi hala deniyorum yani luthier liğin köşesinden bile geçecek bilgiye sahip değilim. Bu bilgiye sahip olacak vaktim de yok, olsaydı da da bu zamanı gitar çalmak için kullanmayı tercih ederdim. Laughing )

Bu sebeple size şu kadar kat yaptım gibi bilgiler vermekten kaçınırım affınıza sığınarak. Zira bu doğru olmaz sizi yanıltırım. Ancak finish ile ilgili malzeme olarak bilgi vermek gerekirse yeri gelde stevemac dan aldım yeri geldi çbs nin oto cilasını kullandım. Tamamen o anki imkanlarıma ve hevesime bağlı değişti kullandığım materyaller. Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
puppet_bloody_bath

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok sağol dostum bu arada birşey sorucam benim ESP LTD EX-50 nin üzerinde ve klavyenin arkasında çok ufak çizikler var daha doğrusu pena izleri var bunları kapatmak için oto pasta cila kullanabilirmiyim???
Başa dön
sansasyon

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar gitarın headstockunu boyamayı düşünüyorum. boyadıktan sonra tekrar ibanez logosunu nerden bulabilirim??

bide solak olduğum için tasarım biraz farklılaşıyo sanırım. yani aradığım logo şudur...

http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/6779b3ffe74ce87faa025421266dfba7.jpg
Başa dön
N0SY

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar bnde laguna cg20m açık kahve verniksiz klasik gitar var bn ona komple sticker la şekilli şekilli kapladıktan sonra vernik attırsam olur mu
olursa nasıl vernik attırmalıyım
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pts 25.08.2008 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sticker uygun ama bence boyama olmamalı gitarda. (tamamen kişisel bi tercih bu)

En son yutup123458 tarafından Cum 05.09.2008 17:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
muzlusut
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 05.09.2008 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarın üstüne resim yapan biri vardı alımsatımda bulamadım bu işi yapan biri varsa yardımcı olabilirmi bana .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız