Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Çalıntı 62 Fender Jazz Bass
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Çalıntı 62 Fender Jazz Bass
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bedford
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 06.06.2008 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok geçmiş olsun dostum bnm de Ibanez 1570 imi bagajdan çalmışlardı geçen sene Kadıköy de. Lakin polis e gittim ve zabıt tuturdum. Ancak ilk soruları "neden bu kadar pahalı gitar aldınız?" oldu. O zabıtta bişeye yaramıcak kanımca. Neyse çok geçmiş olsun tekrardan.
OnurSVM

MesajTarih: Cmt 07.06.2008 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunlar artık mafia gibi oldu. Heryerde var bu pisliklerden. Adam izmirden çalıyor istanbulda sattırıyor. İstanbulda çalıp ankarada sattırıyor. Örgüt gibi çalışıyorlar. Umarım en kısa zamanda oraya çıkar gitar bir yerden. Çalanın kullanmak amaçlı çaldığını sanmıyorum. Büyük ihtimalle satacaktır. Bunu ne zaman yapar onu bilemeyiz ama. Belki hemen verir belkide bekler 6 7 ay sonra verir. Şerefsiz değil mi herşeyi yapar. Sinirlendim. Çok çok geçmiş olsun. Umarım bulunur...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bahoo74

MesajTarih: Prş 19.06.2008 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bedford demiş ki:
Çok geçmiş olsun dostum bnm de Ibanez 1570 imi bagajdan çalmışlardı geçen sene Kadıköy de. Lakin polis e gittim ve zabıt tuturdum. Ancak ilk soruları "neden bu kadar pahalı gitar aldınız?" oldu. O zabıtta bişeye yaramıcak kanımca. Neyse çok geçmiş olsun tekrardan.

şu yazıyı okuyunca tüylerim diken diken oldu bütün sinirlerim boşaldı yemin ediyorum bu nasıl sorudur dalga geçer gibi burda insalar çoğu da öğrenci 3 5 kuruşun hesabıyla boğazdan candan artırıp binbir zorlukla ensturuman alıyor sonra bu ensturumanlara bu kadar vergi gümrük koyup fahiş fiyatlara bize aldırtan devletimizin adelet kurumları neden bu kadar pahalıya aldığımızı merak edip alay eder gibi soruyor sanki körmü o kadar pahalasını almasaydın der gibi gerçekten sinir bozucu bir durum böyle bir durumda bırakın küfür etmeyi dövselermiş daha iyi...
burdan ilan sahibine de geçmiş olsun bu yukardaki olayı yaşayan arkadaşımıza da allah hepimize sabır versin böyle durumlarda ne diyelim...elbet çıkar bir yerlerinden
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SSlayer

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Raşit geçmiş olsun olum arkadaşına,aklımda benimde gördüğüm yerden haber ederim sana...
xFRaTx

MesajTarih: Cum 22.08.2008 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok geçmiş olsun hocam bazı kargo firmalarına gitarın resmini ve seri numarısını yollayıp durumu anlatırsan belki bir yararı olur..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
babacan61

MesajTarih: Cum 12.09.2008 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ustam evlat acısı gibi koymuşdur be...çok geçmiş olsun onu çalan namussuzların Allah cezasını vericek unutma kardeş...Rastlarsam gitara studyolarda veya birinde ulaşıcam emin olabilirsin...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RasitPek

MesajTarih: Cum 26.09.2008 5:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok teşekkürler arkadaşlar hala bi gelişme yok kaç ay oldu umarım çıkacak biryerlerden...

onur (SSlayer) sende saolasın şimdi gördüm mesajını kusura bakma geç cevap yazıyorum ve gerçekten insanın içini acıtan bir durum bu,gitarın sahibi olsanızda olmasanızda...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
olgacxxx

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben bir bascı olarak bu acının ne anlama geldiğini anlayabiliyorum......

Vakti zamanımda b5 im çalınmıştı... o zaman bile çok kötü olmuştum.....

birde jazz bass dostum vallaha inş bulunur ya........
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pzr 26.10.2008 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üzerinden uzun süre geçtiği için sabitten kaldırıyorum. Ancak başlık hala buralarda, haber çıkarsa bir şeyler yazılır. Tekrar geçmiş olsun.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız