| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rostocker

|
Tarih: Cum 22.08.2008 14:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Biliyorum onu da Danny Dyer diye bir west ham taraftarı adamın hazırladığı program.Hemen hemen her bölümünü izledim,Discovery veriyodu geceleri.En çok Brezilya'da futbolun algılanışına gerçekten şaşırdım.Hepsi kan davalı adamlar,silahlar konusuyor orada.Rekabatin içine silahın girmesi kötü.Rus taraftarlarda da baya sağlam kavgalar dönüyor.Programın bize ait bölümünde ise Karşıyaka-Göztepe rakabetini de konu etmeleri iyi olmuş ben unuturlar diye düşünmüştüm. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 22.08.2008 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
iste bu baska turlu vakit gecmez burda.sezonda kapandi thai de slklcl hersey suan bari forumlar senlensin.hakkat yav 2 sezondur inonude yeniliyoruz size artik hayirlisi bu sezon cok cemkirmeli boyle surekli didismeli bi sezon olsun bu forumu seviyorum neden bilmiyorum.
ama hakkimi yeme mylife yapmam boyle seyler bosluktan oluyor
azize olayi ise tamamen el aliskanligi ama ozur mu dilicem tobe hasaa _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 22.08.2008 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
Baboli bjk'da daha çok mama var sana,sen onun derdine yansan? 40 milyon dolar diim,çocuklarımın nafakası diiim sen kendi topiine tamamla.
Bizim bayaa bi işimiz var  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 22.08.2008 17:42 Mesaj konusu: |
|
|
yok ben size cemkirecem en cok fb den nefret ediyorum azda gs ye saldiracamda onlar zati yamuk yumuk sezon aciliyor havaya girelim az  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 22.08.2008 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
Ben nefret edecek olsam takımımı rezil rüsva eden adamdan nefret ederdim şahsen. Sen bilirsin  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 22.08.2008 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
| şu ön liberoyu açıklasınlar çile rüzgarında savruldum kaç haftadır, gözümün önünden minik maldonadolar selçuklar geçiyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 12:01 Mesaj konusu: |
|
|
İbo'yu alsınlar önce yemişim önliberoyu , oynasın maldonado ile selçuk,bok gibi para alıolar. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Ben nefret edecek olsam takımımı rezil rüsva eden adamdan nefret ederdim şahsen. Sen bilirsin  |
onun yeri ayri onun yeri ayri cemkir cemkir cemkir cemkir.hele dur az kaldi bakalim cemkircek bisiler cikcak mi gerci izleyemicem maclari ama  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 15:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ben sana buliim bu salak Fener ,Phoenix'te Shaq,Nash filan varken gitmiş Giricek'i almış  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
oyle deme icin icin seviniyon demi giricek geldi diye ama bence tras yane.onemli olan solomon tarzi bi adam ki oylesi zor bide efes cok saglam geliyor bu sene hakemler giricek i sever kesin  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
Baboli pas atıoz almıosun
Giricek için tabii ki sevindim de gereksiz bir yere geldi,İbo çok daha önemli biizm için.
1 numaraya Giricek ününde ve yeteneğinde adam gelse çok daha fazla sevinirdim aslında.
Efes'ten cacık olmaz  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 20:56 Mesaj konusu: |
|
|
Antepli taraftar tv'ye çıkmış taş attık üzerimize saldırdılar diyor,ulan şuursuz musunuz gerizekalımısınız nesiniz be?
Transfer beceriksizliklerini terbiyesizliğe döken antep başkanı bugün Fenerlilere saldırılmasında baş sorumludur,federasyon bu yönetici ve antepspor'a çok ağır cezalar vermelidir. Bugün yine Fenerbahçe ve taraftarı suçlanacak ama Kadıköy dışında her yerde olay çıkmasını yine kimse sorgulamayacak,tüm futbol camiasına selamlar. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
Partizan maçında Allah ve hakem yardımcımız olsun. Ben böyle rezil bir takım görmedim,umarım bir maçlıktır. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
oGSum_uA

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 3:52 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | | Partizan maçında Allah ve hakem yardımcımız olsun. Ben böyle rezil bir takım görmedim,umarım bir maçlıktır. |
inşallah, yoksa bu futbolla galatasaray'ın da fenerbahçe'nin de işi zor |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 11:42 Mesaj konusu: |
|
|
Valla iki maçı da izledim Fener'in tek farkı saha avantajı ve Partizan'ın Uefa'ca pek sevilmemesi ve istenmemesi,diğer tarafta ise Rumenler hakem işlerini iyi ayarlarlar,geçmişten biliyoruz,GS'nin hem iyi oynaması ve hem şanslı olması hem de hakemi de yenmesi gerekecek büyük ihtimal,o yüzden işi daha zor.
Gerçi bu futbolla çıksalar CL'de madara olur ikisi de,umarım sezon başına özgüdür iki takımın da rezil futbolu. Ama inşallah ikisi de çıkar ve başarılı olurlar tabii. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
Önemli bir gol pozisyonu bile yakalamadan 90 dk geçirdik.Antep karşısına tek forvetle çıkıyoruz sanki Madrid le oynuyoruz deplasmanda.Zico da tek forvet oynatıyordu takımı o zaman onu niye gönderdin diye sorarlar adama.Dede hiç oynatmadığı bir sistemle çıkardı sahaya takımı.90 dk boyunca emre ye nasıl tahammül etti anlamadım,uğur gibi adamı mecbur oynatacaksın gol lazım sana.Sadece Volkan ve her zamanki gibi Lugano köpek gibi çalıştı.Semih'le Güiza'yı oynat işte yanyana.Antep'e de tebrikler iyi hazırlanmışlar galibiyeti hakettiler.Bu sezon her takım için zor deplasman olacak gibi.
Takım göbekte ve ilerde alarm veriyor.Sezonun başından beri 3 bölegeye transfer şart diyorum.Kaleci,libero,forvet.Kulübemiz çok zayıf.Bu oyunla partizan burada bir,iki gol bulur bence.Dede ciddidir,disiplinlidir dedik ama sahada takım ne yaptı anlamadık.Sonra sezonun 30'uncu haftası ararız yine bu kaybettiğimiz puanları.Bu takımın ciddi bir dayağa ihtiyacı var.Neyse sağlık olsun diyelim.Ş. liginde gruplara kalmalıyız lamı cimi yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
sevindim tabiki ama cl ye yansimasin rica ediyrum.emre lavuguna guvenip aurelio yu satan mi olacagi budur derim ben daha ilk mactan.gerci izlemedim maci afaaki konusuorum ama olsun  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
kaç sezondur zaten 3 puanla başlayamadık yediğimin süper ligine...
partizanı çiğ çiğ yeriz kimsenin şüphesi olmasın!
ha bu arada; ibo konusunda haklısın da giricek'in nesi var abicim? _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 25.08.2008 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
Giricek gereksiz mevkiye çok ii bir transfer,ben guard ya da pf transferi bekliyordum,Giricek'in bişeyi yok bence NBA'den bu sene gelen en iyi adam,diğerleri gibi ezilmez EL'de.
Bu arada ;
Türkiye Gençler Şampiyonası Sapanca gölü Kırkpınar parkurunda yapılan yarışmalarla sonuçlandı.
6 kategoride toplam 24 yarışın yapıldığı yarışlarda, alınan birinciliklere göre Fenerbahçe 3 kategoride Türkiye Şampiyonu ve toplamda 10 birincilikle en çok yarış kazanan kulüp oldu.
Yarışmalar sonunda Balkan ve Avrupa Şampiyonalarında milli takımımızı temsil edecek. Fenerbahçeli sporcularımız Deniz Akyürek ve Gökhan Çiftçioğlu (Yıldız erkek iki tek dümencisiz), Merve Keleş – Ceren Demirkol (Yıldız bayan iki çifte) Balkan Şampiyonası'nda, Özkan Özdek ( büyük erkek tek çifte) ile Hasan Özcan – Egemen Artık (büyük erkek iki tek dümencisiz) ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil etme hakkını kazandılar.
Birincilik dağılımı
Fenerbahçe 10 birincilik
Sakaryaspor 5 birincilik
Şisecam 3 birincilik
ODTÜ 3 birincilik
Hereke 2 birincilik
Fethiye 1 birincilik alırken, Galatasaray ve Beşiktaş yarış kazanamadı.
Büyükler'den sonra gençlerde de şampiyonluk geldi,altyapı çok sağlam,darısı artık Londra Olimpiyatlarına  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
|