| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Pzr 05.10.2003 23:27 Mesaj konusu: Radiohead başlığını hazmedemeyenler buraya. |
|
|
höst!!!Sataşmalarını kendine sakla... _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
lazarus

|
Tarih: Pts 06.10.2003 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Nasıl bir hitap şeklidir bu böyle.Bu sitede böyle konuşmalara nasıl izin veriliyor?burası görüş bildirme yeri.Mahalle ağzııyla konuşmak için yanlış yer. .Ayrıca neden söylenilen her şeyi insanlar kendi üzerlerine alınır. |
|
| Başa dön |
|
 |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 06.10.2003 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
Sen de sataşma millete o zaman...
Böyle bir cümle olmaz bana göre de:Radiohead dinlemeyi herkes kaldıramaz...
İlginç yaklaşımlarınız var ayrıca bir daha Radiohead Anathema'yla karşılaştırılırsa delireceğim haberiniz olsun...  _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
lazarus

|
Tarih: Pts 06.10.2003 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
| SENDE SATAŞMA MİLLETE O ZAMAN TEŞEKKÜRLER |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Pts 06.10.2003 6:02 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, Lefteyenine ve J_Rotten.. Hesabınız kapanıyordu az önce, ama son kez uyarmak istedim yinede. Bir daha o başlık kilitlenirse, buna sebebiyet verenlerin hesapları da kapatılacak sadece bunu söylemek istedim. Uyarmadan yapmak istemedim bunu.
Bu kadar kompleksli olmanıza gerek yok, adam herkes kaldıramaz demiş, herkez anlayamaz dememiş, öyle demiş olsa da niye üstünüze alınıyorsunuz, birinin bir müziği anlayamaması onun aptal olduğu anlamına gelmez, herkezin anlamadiği müzik vardır, niye hakaret olarak algılıyorsunuz? Höst möst ne oluyor? Kendinize gelin.
J_Rotten senin olayla alakan yokken hemen olaya dalman ve kişisel polemiğe yatkınlığın ilginç geldi bana. Daha ilginci de o tartışmalar, karşilaştirmalar yüzünden silinen bu başlikta henüz hiçkimse karşılaştırma yapmamışken tekrar o konuyu açmak, hatırlatmak istercesine bir daha Anathema'yla karşılaştirilirsa delircem demen, yani oltayi atman ve Anathemayi işin içine sokup diğerlerinide çekip yine başliğin içine edilmesini istemen gözümden kaçmadı değil.
Her başlıkta tartışmalar çıkabiliyor, başlıklar kilitleniyor, ama bu özellikle yapılırsa buna izin vermeyiz haberiniz olsun. Özellike tartışma çıkarmaya çalışanlar siteden uzaklaştırılacaktır. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 06.10.2003 8:14 Mesaj konusu: |
|
|
yahu benim anlamadığım topic yazarları bu konuya niye dikkat etmiyor.. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 06.10.2003 11:46 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | J_Rotten senin olayla alakan yokken hemen olaya dalman ve kişisel polemiğe yatkınlığın ilginç geldi bana. Daha ilginci de o tartışmalar, karşilaştirmalar yüzünden silinen bu başlikta henüz hiçkimse karşılaştırma yapmamışken tekrar o konuyu açmak, hatırlatmak istercesine bir daha Anathema'yla karşılaştirilirsa delircem demen, yani oltayi atman ve Anathemayi işin içine sokup diğerlerinide çekip yine başliğin içine edilmesini istemen gözümden kaçmadı değil.
|
Özür dilerim...(ciddiyim bu arada tutamamışım kendimi sazanlık yapmışım pardon daha dikkatli olurum)
Bu arada açıklamak istedim,bu başlık tam düşüncem değil yani ben Radiohead başlığını hazmedemiyor değilim sadece o Radiohead dinlemeyi herkes kaldıramaz sözüne biraz takıldım ama gereksiz,fazla tepkili ve yanlış bir mesaj atmışım,zaten forumlarda bir sürü şeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz bunu da yarattığım için özür dilerim tekrar...
Kolay gelsin size... _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
November Rain...Sitenize ve forumlarınıza saygımız olup olmadığı çoktan belli olurdu zannediyorum..Benim hiçbir yazımda böylesine sinirlendiğimi gördünüz mü?Veya sinirlenmeme rağmen bu kadar agresifleşmemi?..Lazarus adlı kullanıcı aynı numarayı RHCP başlığında da çekmişti.Orası artık RHCP ve Offpsring'i SEVENLERİN tartıştığı bir başlığa dönüşmüşken "walla sürekli dinleyemem" tarzı aşağılayıcı sözler sarfetmişti...Ve Radiohead başlığında da benim müziklerinden birşey anlamadığımı itiraf etmemden sonra aynı şahıs "Herkes kaldıramaz o müziği zaten" diyor...Bu tesadüf mü?Tesadüfse söylesin...Buradan özürümü dileyeyim...Ama mukayese kabiliyetimiz var az çok..Bana çok da tesadüf gibi gelmedi söylediği...
Rock dinleyen birisi nasıl Radiohead başlığını hazmedemez?... _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 2:14 Mesaj konusu: |
|
|
Ben "falancanın müziğini herkes anlayamaz.." "onu benim kadar bilmiyorsan, böyle konuşamazsın.." tarzı konuşmalara önceki forum döneminde çok rastlıyordum.. Yani bunun adı fanatizmdir ..Söyleyenin de , üzerine alınanın da böyle bir eğilimi var demektir...
Bu kadar ciddiye almayın, böyle lafları.. "O nası şeymiş öyle? ahah" deyip geçin bence... Mümkünse içinizden gelse bile böyle lafları da kullanmayın.. Kimse özel değildir.. Hiçbir müzik tek bir insan için yapılmamıştır... En iyi, o kişi anlamıyordur.. Evet öyle hissedebilirsiniz (hatta beğeniyorsanız, hissetmelisiniz..).. Ama bunu ortalık yerde yazıya dökmek abes kaçar...
Neyse başlıkla ilgili pek bilgim yok.. Sadece bu konu dikkatimi çekti, söyleyecek iki çift lafım vardı.. Hepsi bu kadar.. _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 17:12 Mesaj konusu: |
|
|
| SwaLLoweD demiş ki: | | Bu kadar ciddiye almayın, böyle lafları.. "O nası şeymiş öyle? ahah" deyip geçin bence... |
Bu konuda çok haklısın çünkü insan sinirine hakim olamayınca hem kendisine,hem de karşısındakine zarar veriyor ki bu da çok gereksiz aslında...
Ne yazık ki sinirimi gösterip,sinirim geçtikten sonra anlayabiliyorum ben bunu...  _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
ya işte karşındaki kendini bi b.k zannedip,üstüste çift taban dalınca kırmızı kart kaçınılmaz oluyo..da nerdeyse atılıyomuşuz siteden...Her Allah'ın günü "acaba yarın yazdıklarıma ne cevap verecekler" merakıyla uyuyan biri için bi felaket olurdu.. _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|