| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Sweet_Jazz_Of_Mine

Kayıt: Jul 06, 2008 Mesajlar: 65 Nerden: Emoların olmadıgı yerden.
|
Tarih: Cum 15.08.2008 13:45 Mesaj konusu: Öss yerleştirme |
|
|
| Baslıgı nereye acacagımı bilemedim, cok acil birsey ögrenmem gerekiyor. Bir okula yerleştirildim fakat daha altta olan tercihlerimde olan açıköğretim üniversitesine gitmek istiyorum mümkün müdür? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Cum 15.08.2008 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
değildir. bende tam bilmiyorum gerçi ama mantıken düşündümmü imkansız gibi geliyor. sonuçda belli bi kontenjan var ve sen kontenjanını doldurmuşsun.
belki şöyle olabilir, kaydını üniversiteye yapmazsın ek kontenjandan tercih yaparsın ve puanın kırılarak girebilirsen girersin. tabi bunu ben şimdi uydurdum, olabilmesi mümkünmüdür bilemem. araştırman lazım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Cum 15.08.2008 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım yaşadığın yerde hiç mi bu konuyla ilgilenen öğretmenlerin, danışmanların yok gelip turkrock forumuna danışıyorsun?
ben veya bir başkası, evet yapabilirsin dese bu senin için bir referans mı olacak? _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
Sweet_Jazz_Of_Mine

Kayıt: Jul 06, 2008 Mesajlar: 65 Nerden: Emoların olmadıgı yerden.
|
Tarih: Cmt 16.08.2008 6:34 Mesaj konusu: |
|
|
rehber öğretmen denen insanlarlar birsey bilmeyince, ve tercihi öğrenir öğrenmez sandalye basında yapabilecegimiz en iyi sey buyken evet.
zaten sadece siz düşünebiliyorsunuz sadece sizin kafanız calısıyor. _________________ İyi gitarlar hep çalmayı bilmeyenlerin elinde. |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

Kayıt: Nov 06, 2007 Mesajlar: 537 Nerden: [a,b] Kapalı Aralığından
|
Tarih: Cmt 16.08.2008 9:50 Mesaj konusu: |
|
|
Osym merkezlerindden birinin telefonunu bulup ararsan işin daha garanti olur. _________________ Metallica konserine giden 40.000 kişiyi hatta bütün Metallica dinleyenleri ateist,agnostik,aczimendi müsveddesi olarak gören zihniyeti KINIYORUZ!!!
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=720129 |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Cmt 16.08.2008 9:51 Mesaj konusu: |
|
|
hak veriyorum, türkiye koşulları malum. ama biz de aynı yollardan geçtik. rehber öğretmez birşey bilmez, ben bi türkrocktakilere danışayım, onlar bilir demek de çok doğru bir yaklaşım değil. (hatta hiç doğru bir yaklaşım değil)
sonuçta bu işler ciddi işler, geleceğini tayin edeceğin bir konumdasın. tanımadığın kişilerin ipiyle kuyuya inme. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
madem onu istiyordun keşke daha yukarı yazsaydın sonuçta tercihleri istege göre yapmak lazım.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|