Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Satılık Safkan Alman Kurdu ( 3 Haftalık ) ( SATILMIŞTIR )
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Satılık Safkan Alman Kurdu ( 3 Haftalık ) ( SATILMIŞTIR )

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alfonsoo

MesajTarih: Pts 18.08.2008 18:37    Mesaj konusu: Satılık Safkan Alman Kurdu ( 3 Haftalık ) ( SATILMIŞTIR ) Alıntıyla Cevap Ver

Yer Sorunum Nedeniyle 3 Hafta Önce Doğum Yapan Safkan Alman Kurdumun Kalan 2 Yavrusunu Satıyorum. 1 Dişi , 1 Erkek

Fiyatın Uygun Olmasının Nedeni Acil Yer Sorunum Nedeniyle Satmak Zorundayım

Fiyat : 250 YTL

En son alfonsoo tarafından Sal 26.08.2008 22:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alfonsoo

MesajTarih: Pts 18.08.2008 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Siyah Olan Satılmıştır.
Başa dön
tremolo773

MesajTarih: Sal 19.08.2008 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kalan erkek mi dişi mi?
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Sal 19.08.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alfonsoo kardesim yanlıs anlamada hani o göğsünde beyazlık olan dişi safkana benzemiyor hic Sad bende arıyorum güel bir alman çoban yavrusu ama bulamıyorum göğsünde piçlik var onun yanlış anlaşılmasın Very Happy köpek besleyenelr bilir Ya anne yada babadan kırmalığı var herhalde baba ve annenin resmi mevcutsa atabiliir misin benim kuzende arıyor bi bakalım alabiliriz
Başa dön
dadada

MesajTarih: Sal 19.08.2008 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

siyah olan dışında diğer o ilk resimdeki köpek "saf kan alman kurdu" değildir... ben de alman kurdu besliyorum ve scr'lidir köpeğim... Alman kurtları hayatım boyunca besleyip besleyeceğim tek ırktır diye düşünüyorum ve bir ton alman kurdu gördüm-yaşadım, üstteki köpekte bir kırıklık var... bu demek değil ki annesi gidip başka bir köpekten çocuk yaptı falan Smile arada bu şekilde çirkin ördek yavrusu tadında köpekler çıkabilir ancak alman hükümetinin ilginç bir şekilde alman kurtları için saflık değerlendirmesi vardır(hitler misali) ve bu köpek tipten sınıfta kalıyor direkt...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cardesh

MesajTarih: Sal 19.08.2008 1:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım kusura bakma ama bu köpeğin gözünün üstünde kaşı var. Smile
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Sal 19.08.2008 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy Bende onu anlatmaya çalışmıştım dadada kardeşim eğer elinde yavru olursa bakamazsan falan beni gör bi ara Very Happy
Başa dön
alfonsoo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tremolo773 demiş ki:
Kalan erkek mi dişi mi?

Kalan Erkek
Başa dön
alfonsoo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Baba : Paşa

Anne : Dasy

Başa dön
phanomania

MesajTarih: Sal 19.08.2008 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya sürekli anne baba resimleri koyuyorsun pitbull başlığında da böyleydi ordaki safkan pitbull yavrusu dedigin köğeğin pitbulla alakası yoktu safkan"ÇOMAR" başlığını bi dene istersen bi yerlerden resim bulup koymakla köpeğin seceresi oluşmuş olmuyor
Başa dön
alfonsoo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

phanomania demiş ki:
ya sürekli anne baba resimleri koyuyorsun pitbull başlığında da böyleydi ordaki safkan pitbull yavrusu dedigin köğeğin pitbulla alakası yoktu safkan"ÇOMAR" başlığını bi dene istersen bi yerlerden resim bulup koymakla köpeğin seceresi oluşmuş olmuyor

Köpekten Anlamayan Arkadaşlar Başlığı Kirletmesin Lütfen , Köpeği , Anne Ve Babasını Gelip Görebilirsiniz.
Başa dön
phanomania

MesajTarih: Sal 19.08.2008 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile köpekten cok anlayan arkadasım sen bana bi önceki başlıktaki pitbull un ve burdaki kurtların safkan oldugunu benim götüreceğim bi veterinerde"SAFKAN" oldugunu ispatlarsan köpeklerin hepsini 2 katı fiyatından ben alıyorum ya ispatlayamazsan sen ne yapıyorsun?
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Sal 19.08.2008 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alfonsooo şehir neresi dostum senin eğer yakındaysan bana sana 1 tane saf kangal yavrusu verebilirim bir arkadaşımın kangalı yeni yavruladı bana 1 tane veriyor eğer yakın ildeysen vede istersen kangal yavrusu ile takas düşünür müsün ? dişi birazcık dandik çıkmış ama olsun sevimli duruyor Very Happy
Başa dön
alfonsoo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maniaq_ElectrO ben mersindeyim arkadaşım
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Sal 19.08.2008 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hmm ben sivastayım ya aramız uzakmış Sad kargo vs ilede gitmez bu hayvanlar yazık sağlık olsun iyi satışlar
Başa dön
alfonsoo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maniaq_ElectrO arkadaşım ben otobüsle gönderiyorum başka şehirlere antalya ve izmire yolladım 2 yavru
Başa dön
karagozgokce

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne tatlı bir şey, Maaşallah !! Smile
onlyfortheweak

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beyler ben köpekten anlamam da ilk köpeği görünce sokak köpeği lan bu dedim vala:D
Başa dön
dadada

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

resimdeki köpeklerin anne babası olduğu bilinemez, hadi o köpekler bunun annesi babasıdır diyelim, yine de bu ilk resimdeki köpeğin saf olduğunu göstermez... köpeğin kalitesini belli eden kriterler vardır ve "saf" kelimesi artık teorik bir kelime konumundadır bu konularda... ilk resimdeki köpek de hiç bir zaman gerçek bir "german shefferd" olamaz, dikkat ederseniz fiyatı çok fazla istiyorsun falan demiyorum, orası satıcının bileceği şey bu köpeği 500 liraya da alan olur, ben sadece bilgi vermek istedim kendim de yıllardır alman kurtlarıyla beraber olduğum için ve de bu hayvanları çok sevdiğim için... neyse kolay gelsin arkadaşım sana...

bir de babası kısa tüylüymüş ama annesini çok beğendim, uzun tüylüler daha çok hoşuma gidiyor Smile

son bir şey daha eklemek istiyorum; alman kurtları benim gözümde dünyanın en akıllı hayvanlarıdır (kalkıp da bu lafıma sen kangalları gör gibisinde mesaj yazmayın lütfen, kangallarda muazzam ama alman kurtlarına karşı bi zaafım var Smile) ayrıca polis köpeği (k-9) olarak da kullanılan bu köpekler inanılmaz bir çevikliğe ve koku alma yetisine sahiptirler... sibirya kurtlarının güzel ama aptal oluşuna karşı-alman kurtları güzel ama akıllıdır, bir çok güçlü köpeğin güçlü ama tipsiz oluşuna karşı, alman kurtları da güçlü ve bi o kadar karizmatik bi görüntüye sahiptirler... hemen hemen tüm köpeklerde olduğu gibi karşılıksız severler, sağdıktırlar... köpek sahibi olmak emek-özveri ve sabır ister, zordur.. herkes köpek besleyemez... alman kurtları kolay eğitim alırlar, k-9 eğitimi gibi bir eğitimle köpeğinizi insan gibi yetiştirebilirsiniz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız