| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
alfonsoo

|
Tarih: Pts 18.08.2008 18:37 Mesaj konusu: Satılık Safkan Alman Kurdu ( 3 Haftalık ) ( SATILMIŞTIR ) |
|
|
Yer Sorunum Nedeniyle 3 Hafta Önce Doğum Yapan Safkan Alman Kurdumun Kalan 2 Yavrusunu Satıyorum. 1 Dişi , 1 Erkek
Fiyatın Uygun Olmasının Nedeni Acil Yer Sorunum Nedeniyle Satmak Zorundayım
Fiyat : 250 YTL
En son alfonsoo tarafından Sal 26.08.2008 22:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
alfonsoo

|
Tarih: Pts 18.08.2008 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Siyah Olan Satılmıştır. |
|
| Başa dön |
|
 |
tremolo773

|
Tarih: Sal 19.08.2008 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Kalan erkek mi dişi mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
Maniaq_ElectrO

|
Tarih: Sal 19.08.2008 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
alfonsoo kardesim yanlıs anlamada hani o göğsünde beyazlık olan dişi safkana benzemiyor hic bende arıyorum güel bir alman çoban yavrusu ama bulamıyorum göğsünde piçlik var onun yanlış anlaşılmasın köpek besleyenelr bilir Ya anne yada babadan kırmalığı var herhalde baba ve annenin resmi mevcutsa atabiliir misin benim kuzende arıyor bi bakalım alabiliriz |
|
| Başa dön |
|
 |
dadada

|
Tarih: Sal 19.08.2008 1:30 Mesaj konusu: |
|
|
siyah olan dışında diğer o ilk resimdeki köpek "saf kan alman kurdu" değildir... ben de alman kurdu besliyorum ve scr'lidir köpeğim... Alman kurtları hayatım boyunca besleyip besleyeceğim tek ırktır diye düşünüyorum ve bir ton alman kurdu gördüm-yaşadım, üstteki köpekte bir kırıklık var... bu demek değil ki annesi gidip başka bir köpekten çocuk yaptı falan arada bu şekilde çirkin ördek yavrusu tadında köpekler çıkabilir ancak alman hükümetinin ilginç bir şekilde alman kurtları için saflık değerlendirmesi vardır(hitler misali) ve bu köpek tipten sınıfta kalıyor direkt... |
|
| Başa dön |
|
 |
cardesh

|
Tarih: Sal 19.08.2008 1:50 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım kusura bakma ama bu köpeğin gözünün üstünde kaşı var.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Maniaq_ElectrO

|
Tarih: Sal 19.08.2008 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
Bende onu anlatmaya çalışmıştım dadada kardeşim eğer elinde yavru olursa bakamazsan falan beni gör bi ara  |
|
| Başa dön |
|
 |
alfonsoo

|
Tarih: Sal 19.08.2008 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
| tremolo773 demiş ki: | | Kalan erkek mi dişi mi? |
Kalan Erkek |
|
| Başa dön |
|
 |
alfonsoo

|
Tarih: Sal 19.08.2008 13:08 Mesaj konusu: |
|
|
Baba : Paşa
Anne : Dasy
 |
|
| Başa dön |
|
 |
phanomania

|
Tarih: Sal 19.08.2008 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
| ya sürekli anne baba resimleri koyuyorsun pitbull başlığında da böyleydi ordaki safkan pitbull yavrusu dedigin köğeğin pitbulla alakası yoktu safkan"ÇOMAR" başlığını bi dene istersen bi yerlerden resim bulup koymakla köpeğin seceresi oluşmuş olmuyor |
|
| Başa dön |
|
 |
alfonsoo

|
Tarih: Sal 19.08.2008 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
| phanomania demiş ki: | | ya sürekli anne baba resimleri koyuyorsun pitbull başlığında da böyleydi ordaki safkan pitbull yavrusu dedigin köğeğin pitbulla alakası yoktu safkan"ÇOMAR" başlığını bi dene istersen bi yerlerden resim bulup koymakla köpeğin seceresi oluşmuş olmuyor |
Köpekten Anlamayan Arkadaşlar Başlığı Kirletmesin Lütfen , Köpeği , Anne Ve Babasını Gelip Görebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
phanomania

|
Tarih: Sal 19.08.2008 14:16 Mesaj konusu: |
|
|
köpekten cok anlayan arkadasım sen bana bi önceki başlıktaki pitbull un ve burdaki kurtların safkan oldugunu benim götüreceğim bi veterinerde"SAFKAN" oldugunu ispatlarsan köpeklerin hepsini 2 katı fiyatından ben alıyorum ya ispatlayamazsan sen ne yapıyorsun? |
|
| Başa dön |
|
 |
Maniaq_ElectrO

|
Tarih: Sal 19.08.2008 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
alfonsooo şehir neresi dostum senin eğer yakındaysan bana sana 1 tane saf kangal yavrusu verebilirim bir arkadaşımın kangalı yeni yavruladı bana 1 tane veriyor eğer yakın ildeysen vede istersen kangal yavrusu ile takas düşünür müsün ? dişi birazcık dandik çıkmış ama olsun sevimli duruyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
alfonsoo

|
Tarih: Sal 19.08.2008 14:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Maniaq_ElectrO ben mersindeyim arkadaşım |
|
| Başa dön |
|
 |
Maniaq_ElectrO

|
Tarih: Sal 19.08.2008 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
hmm ben sivastayım ya aramız uzakmış kargo vs ilede gitmez bu hayvanlar yazık sağlık olsun iyi satışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
alfonsoo

|
Tarih: Sal 19.08.2008 14:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Maniaq_ElectrO arkadaşım ben otobüsle gönderiyorum başka şehirlere antalya ve izmire yolladım 2 yavru |
|
| Başa dön |
|
 |
karagozgokce

|
|
| Başa dön |
|
 |
onlyfortheweak

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Beyler ben köpekten anlamam da ilk köpeği görünce sokak köpeği lan bu dedim vala:D |
|
| Başa dön |
|
 |
dadada

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
resimdeki köpeklerin anne babası olduğu bilinemez, hadi o köpekler bunun annesi babasıdır diyelim, yine de bu ilk resimdeki köpeğin saf olduğunu göstermez... köpeğin kalitesini belli eden kriterler vardır ve "saf" kelimesi artık teorik bir kelime konumundadır bu konularda... ilk resimdeki köpek de hiç bir zaman gerçek bir "german shefferd" olamaz, dikkat ederseniz fiyatı çok fazla istiyorsun falan demiyorum, orası satıcının bileceği şey bu köpeği 500 liraya da alan olur, ben sadece bilgi vermek istedim kendim de yıllardır alman kurtlarıyla beraber olduğum için ve de bu hayvanları çok sevdiğim için... neyse kolay gelsin arkadaşım sana...
bir de babası kısa tüylüymüş ama annesini çok beğendim, uzun tüylüler daha çok hoşuma gidiyor
son bir şey daha eklemek istiyorum; alman kurtları benim gözümde dünyanın en akıllı hayvanlarıdır (kalkıp da bu lafıma sen kangalları gör gibisinde mesaj yazmayın lütfen, kangallarda muazzam ama alman kurtlarına karşı bi zaafım var ) ayrıca polis köpeği (k-9) olarak da kullanılan bu köpekler inanılmaz bir çevikliğe ve koku alma yetisine sahiptirler... sibirya kurtlarının güzel ama aptal oluşuna karşı-alman kurtları güzel ama akıllıdır, bir çok güçlü köpeğin güçlü ama tipsiz oluşuna karşı, alman kurtları da güçlü ve bi o kadar karizmatik bi görüntüye sahiptirler... hemen hemen tüm köpeklerde olduğu gibi karşılıksız severler, sağdıktırlar... köpek sahibi olmak emek-özveri ve sabır ister, zordur.. herkes köpek besleyemez... alman kurtları kolay eğitim alırlar, k-9 eğitimi gibi bir eğitimle köpeğinizi insan gibi yetiştirebilirsiniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|