| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nehirmavi

|
Tarih: Sal 15.07.2008 14:45 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | Ayaklanan kurbancılar. Peki son albümü neden 20.000 sattı?  |
demek ki albümü orijinal almayanlar da kendilerini kurbancı olarak tanımlıyorlar... bu dağılma nanesinden sonra, hiçbir kurbanseverin orijinal albüm almaktan çekinmemesi lazım, zira dağılmanın nedenlerinden biri de bu 20.000 lik albüm satışı rezaletiydi...
haydi artık bir istanbul konseri ama. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
soadturkey

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Başlık Kurban grubu ile ilgili olarak açılmıştır. Diğer grup ve müzisyenler ile ilgili yorumlarınızı kendi başlıkları altında yapınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2153 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Cmt 19.07.2008 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
ne bu şimdi? Kurban ile ne alakası var? _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 120 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Cmt 19.07.2008 16:04 Mesaj konusu: |
|
|
| kurban bence en iyi grup |
|
| Başa dön |
|
 |
RaY

|
Tarih: Cmt 02.08.2008 16:09 Mesaj konusu: |
|
|
| zeytinlirockda sahne alcaklarmış heyecanla bekliyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
makeawish

|
Tarih: Cum 08.08.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| 20.000 çok abartılı bir rakam. o albümün maalesef gerçek satış rakamı 6-7 bin civarındaydı. ki bu reklam ve tanıtıma yüklenilmesine rağmen olan rakam bir de. kurban gibi iyi grupların kıymetini bilmiyoruz, sonra da dağılınca üzülüyoruz. garip. |
|
| Başa dön |
|
 |
misskermit

|
Tarih: Cmt 09.08.2008 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
varsın kimse bilmesin kurbanı ben onları 5 yıl öncede seviodum. hatta bilmesin kimse noolur bilmesin  _________________ kurabiye severim  |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_and_shadow

|
Tarih: Cum 15.08.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
ama kimse bilmeyince bu adamlar para kazanamıyor para kazanamayınca da müzik yapamıyor.hoş bilmek bilmemek değil olay kurban kemik rock kitlesi tarafından gayet iyi biliniyor ama işte iş albüm almaya gelince herkes burun kıvırıyo.bende sadece insanlar albümü var kurbanın orjinal olarak ama yeni albümü de alcem.almalıyım bu adamların müzik yapmasını istiyorsam almalıyım _________________ i love rocking my soul
i hate fucking my life |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 15.08.2008 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
çoğu süper metal grupları bırakın 20000 satmasını bu grupların toplam albüm satışlarının sayısı o kadar etmez para neden bu kadar önemli? söylediklerinize göre hem de grubun dağılmasına yol açmış. yazık... _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
2FuN

|
Tarih: Prş 28.08.2008 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
kurban gerçekten iyi bir grup.. hatta idda ediyorum şu anda piyasadaki grupları 2 ye hatta 3 e katlar.. kendi alanlarında gayet yetenekli insanların oluşturduğu bir grup.. ama bazı sıkıntılar nedeniyle bir arada olunca sürekli problem çıkıo  _________________ Jackson DK2M (Eerie Dess Swirl) ----->Metal Muff - Cry Baby 535Q - ADD+ Chorususs
http://www.turkrock.com/post1525714.html#1525714 |
|
| Başa dön |
|
 |
ellibesrockk

Kayıt: Apr 30, 2007 Mesajlar: 181 Nerden: istanbul / k.kıbrıs - lefkoşe
|
Tarih: Cmt 30.08.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
kurbandan bi konser bekliyorum yokmu yakın zamanlarda konseri _________________ On Dakikalık Efelik İçin On Yıl Köleliğe Değermi |
|
| Başa dön |
|
 |
brcn_

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
konyayada bekleriz =( bi ümit =( _________________ DO aS I saY ,, Not As I DO  |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
_trivium_

Kayıt: Dec 09, 2007 Mesajlar: 184 Nerden: fildisi sahilleri
|
Tarih: Prş 04.09.2008 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
| soadturkey demiş ki: | | www.soadturkey.tr.gg |
bu ne şimdi.hayır küfredicem ama yasak.onun için etmiyorum.neyse anlayan anladı.hala türkiyede bunları dinleyenler hele bide utanmadan sitesini kuranlar var ya acıyorum ya.ulan atatürkün kemikleri sızlar be.o insan o önder bu vatanı bunun için mi kurdu yani.gençler kendi ırkına söven gruplar dinlesinde zevke gelsin diye.kınıyorum sadece kınıyorum vede üzülüyorum.neyse burayıda tartısma platformu haline getirmek değil amacım.sadece kendime engel olamadım.yanlış bişey yaptıysam özür dilerim...
kurbana gelirsek.türkiyede sayılıdır bu tip gruplar.hatta kurban kadar iyisi yoktur sanırım.dağılmasına gerçekten duyduğumda çok üzülmüştüm.20.000 albüm satışıda gerçekten şaşırttı beni.bu grup bunu haketmiyordu bence... _________________ imza bulamayınca bende bunu yazdım |
|
| Başa dön |
|
 |
mFeCi

Kayıt: Jun 18, 2007 Mesajlar: 38 Nerden: Mersin/Konya/Bursa
|
Tarih: Cmt 06.09.2008 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
kurban gerçekten türkiyede bu işi en iyi yapan birkaç gruptan biri. 20.000 olayını yeni duydum ve şaşırdım doğrusu. bizim millete serdar ortaç gibi adamlar lazım, en çok desteklenen en çok kazanan da onlar zaten
bu arada
_trivium_, çok haklısın dostum. bu ırkçılık olaylarını bilmeden önce dinlemiştim soad'ı. müzikleri de gayet boş geliyor bana |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pts 08.09.2008 4:15 Mesaj konusu: |
|
|
Kurban'ın İnsanlar albümü 20.000 bile satmamıştır.20.000 çok çok iyi bir rakam çünkü Türk rock piyasası için.Duman ve Mor ve Ötesi dışında maalesef pek satan grup yok.Ki Mor ve Ötesi'nin son albümü de beklenen ilgiyi görmedi.Neyse İnsanlar'a dönelim...Kurban'ın kesinlikle en olgun albümüydü.Zamanında az dinlememiştim.Kerem'in bas arpejleri hala aklımda döner durur.Uyut Beni,A,Zor Güzel,Suç Bende,Yine,Ben liste böyle uzar gider...Bir tane bile boş şarkı yok.Bu albümü almayıpta mp3 olarak dinleyenlerde büyük bir eksiklik hissedebilir.Albümün harika grafik tasarımından mahrum oldukları için. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
ssxI

|
Tarih: Prş 11.09.2008 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
| disturbed_one demiş ki: | | Neyse İnsanlar'a dönelim...Kurban'ın kesinlikle en olgun albümüydü.Zamanında az dinlememiştim.Kerem'in bas arpejleri hala aklımda döner durur.Uyut Beni,A,Zor Güzel,Suç Bende,Yine,Ben liste böyle uzar gider...Bir tane bile boş şarkı yok.Bu albümü almayıpta mp3 olarak dinleyenlerde büyük bir eksiklik hissedebilir.Albümün harika grafik tasarımından mahrum oldukları için. |
kesinlikle katılıyorum bu albümde dediği gibi tek boş parçası yok hatta sert ve kurban albümlerindede öle sıradan koy şarkıları dinle canın sıkılmadan dinliyorsun hepsinde ayrı bi zevk bi tat var buda tabi müzisyenliklerinin kalitesinden kaynaklanıo _________________ Yaa ROCK!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
violett

|
Tarih: Pts 15.09.2008 11:56 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | Dağılmadan önce kimse umursamıyordu, dağıldıktan sonra kıymete bindi grup (gruba ön yargım yoktur, bende severim). Dağıldıktan sonra bir sürü Kurbancı çıktı ortaya. Vay be! |
aynen katılıyorum!
bir de sadece deniz yılmaz'a aşık aptal kız topluluğu dolaşıyor şu günler de ortalıklar da.
Ayrıca deniz solo albüm yapacakmış...bir kurban fan sitesin de okudum..yıllarca dinlerim bu grubu ve deniz'in şahsen böyle birşey yapmasını istemem...  _________________ Kül kız(: |
|
| Başa dön |
|
 |
qu4resm4

|
Tarih: Sal 16.09.2008 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Bencede en iyi Türk rock grubu . |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Pts 22.09.2008 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
Kurban
tarih : 18.10.2008 19:00
mekan : Adana Çukurova Üniversitesi
bilet fiyatları : 18,00 YTL
ön bilgi
- 18 Yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartıyla içeri almama hakkına sahiptir.
Kaynak : http://www.biletix.com/event.htm?id=JGI80 _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|