Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ***
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_excaLibur_
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 12.08.2008 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cortred demiş ki:
Arkadaşlar gt-8 ayırtılan şahıs benim Az önce gürhan abiyle (pedalın sahibi) görüştüm Aleti alamayacağımı bildirdim
Müsadenizle durumu izah edeyim:
Kendisiyle gt-8 için anlaşmıştık Ben de bu arada analog pedallarımı satmaya çalışıyordum Dün bi arkadaşımla anlaştım ve pedalları sattım Bugün kargoyu gönderdikten sonra kendisini aradım ve paramın hazır olduğunu, izmire geldiğinde aleti alacağımı söyledim Eve geldiğimde bi arkadaşım aradı ve yanına gitmemi rica etti Kendisine bir miktar borcum vardı Memleketine dönmek zorunda olduğunu ve nakit para lazım olduğunu söyledi Pedallardan almış olduğum paranın büyük kısmını (borcumu) vermek zorunda kaldım Bu sebepten dolayı bende gt-8 için yeterli nakit kalmadı Gürhan abiyi aradım ve aleti alamayacağımı söyledim Benim yüzümden baya zor durumda kaldı Kendisini arayan 4-5 kişiye aletin ayırtıldığını söylemiş Zor duruma soktuğum bütün insanlardan özellikle gürhan abiden özür diliyorum Gerçekten elimde olan bişey yoktu Borcumu vermek zorunda kaldım Elimde olan birşey olsa hiçkimseyi ve kendimi zor duruma sokmak istemezdim
Saygılar

ayırttırma o zaman arkadaşım.burda kaç kişi seni bekledi post yazmasamda ayırtılmıştırı görünce dedim gitti.niye ayırtıyorsunki.geçecen bu işleri.

Dostum sende ayırtma nakit verene sat direk ya olurmu böyle şey

hatta alayım ben sırada kim var:D
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cortred

MesajTarih: Sal 12.08.2008 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

_excaLibur_ demiş ki:
cortred demiş ki:
Arkadaşlar gt-8 ayırtılan şahıs benim Az önce gürhan abiyle (pedalın sahibi) görüştüm Aleti alamayacağımı bildirdim
Müsadenizle durumu izah edeyim:
Kendisiyle gt-8 için anlaşmıştık Ben de bu arada analog pedallarımı satmaya çalışıyordum Dün bi arkadaşımla anlaştım ve pedalları sattım Bugün kargoyu gönderdikten sonra kendisini aradım ve paramın hazır olduğunu, izmire geldiğinde aleti alacağımı söyledim Eve geldiğimde bi arkadaşım aradı ve yanına gitmemi rica etti Kendisine bir miktar borcum vardı Memleketine dönmek zorunda olduğunu ve nakit para lazım olduğunu söyledi Pedallardan almış olduğum paranın büyük kısmını (borcumu) vermek zorunda kaldım Bu sebepten dolayı bende gt-8 için yeterli nakit kalmadı Gürhan abiyi aradım ve aleti alamayacağımı söyledim Benim yüzümden baya zor durumda kaldı Kendisini arayan 4-5 kişiye aletin ayırtıldığını söylemiş Zor duruma soktuğum bütün insanlardan özellikle gürhan abiden özür diliyorum Gerçekten elimde olan bişey yoktu Borcumu vermek zorunda kaldım Elimde olan birşey olsa hiçkimseyi ve kendimi zor duruma sokmak istemezdim
Saygılar

ayırttırma o zaman arkadaşım.burda kaç kişi seni bekledi post yazmasamda ayırtılmıştırı görünce dedim gitti.niye ayırtıyorsunki.geçecen bu işleri.

Dostum sende ayırtma nakit verene sat direk ya olurmu böyle şey

hatta alayım ben sırada kim var:D

Dostum polemiğe gerek var mı sence? Sitede kimse ayırtma olayına gitmiyor mu? Birtek ben mi yaptım bu işi? Yukarıda da belirttim, elimde olmayan bir durumla karşılaştım GT-8 alıyorum diye sevinirken elimde ne para ne pedal kaldı Sence ben o kadar pedalı satıp (gt-8 almak uğruna), efektörsüz kalmayı ister miyim, "DAHA DA ÖNEMLİSİ" insanları zor durumda bırakmak istermiyim??? Benim durumum çok mühim değil Az buçuk para kazanıyorum Gerekli ekipmanı geç de olsa alırım tekrar
Ben gürhan abinin durumunu çok iyi anlıyorum Ama elimden gelen tek şey, sorumluluğumu kabul edip özür dilemek Sence ne yapabilirim başka? Laf olsun diye sormuyorum Aklına gelen birşey varsa çekinmeden söyle Saygılar
cardesh

MesajTarih: Sal 12.08.2008 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi excalibur arkadaşımız bikaç gün önce atılan the-deathless ondan önce de başka bi adı vardı, yani benim bildiim 2 kere atıldı. yorum yapmıyorum ama adam güzelce yazmış naapsın abi beklemediği olaylar gelişmiş, belki insanlar zor durumda kaldı, ama özür dilemiş daha fazla yapabileceği bişey de yok.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poulles_

MesajTarih: Sal 12.08.2008 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende tam öldü bu çocuk diyordum lan herif telefonuna bak acık getirtme beni ankaraya ! Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cortred

MesajTarih: Çrş 13.08.2008 0:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cardesh demiş ki:
...naapsın abi beklemediği olaylar gelişmiş...

eyvallah hocam o cümleyi kuramadım tam Sen kurmuşsun İnan ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Konuyu kişiselleştirmek gibi bir niyetim yok ama kötü bir insan değilim Böyle birşeyi sanki isteyerek, zevkine yapıyormuşum havasına sokulması hiç de hoş değil Eğer durumumun anlaşılmasına açıklık getirecekse söyleyeyim: Haftada 2 gün program yapıyorum Bir an için çıkarcı, kötü insan olduğumu düşünün Kendimi niye zor duruma sokayım ki? Sonuçta bu işten para kazanıyorum Ve ekipmansız kaldım Bu duruma isteyerek düşmezdim herhalde Tekrar söyleyeyim, konuyu kendime çevirmeye, mağdur olan benmişim gibi göstermeye çalışmıyorum Sadece durumun ciddiyetinin anlaşılması için kendi durumumu da anlattım Umarım herşey netliğe kavuşmuştur
Saygılar
grognard3

MesajTarih: Çrş 13.08.2008 8:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hmm selam tekrar yoğun çalısıyorum başlığa bakmadım neler olmuş...

1)cortred sen canını sıkma olur böyle şeyler durumunu toparlarsan haber verirsin duruyorsa alırsın...

2)polemik yaratmaya çalısan arkadas uzun uzun yazmanın bir anlamı olmamakla beraber 2 katıda para versen sana satılmaz burda alışverişten önce dürüstlük arkadaşlık gelir...

3)hakan aldemir sana tekrar bi ö.m atıyorum...

4)özgürüm bugun izmire geliyorum arayacağım seni...
Başa dön
grognard3

MesajTarih: Çrş 13.08.2008 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya hocam biliyorum arkadasım ben arastırdım ucuza veriyorum dedi 400 yaptırdı...bi daha baskası iiçn bi ilan açmayacam bu ilk ve son oldu arada ben kalıyorum..ama elçiye zeval olmaz demişler...inan benim yapabileceğm bir şey yok bana kalsa 350 ideal bi fiyat...

birde ozelden yazıyorum herkese ama direk gürhanla irtibata gecerseniz sevinirim ben arada kalıyorum cünkü..bide benim patronumun oğlu bişi de diyemiyorum adama Sad
Başa dön
_poulles_

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grognard3 demiş ki:
bi daha baskası iiçn bi ilan açmayacam bu ilk ve son oldu arada ben kalıyorum..ama elçiye zeval olmaz demişler...inan benim yapabileceğm bir şey yok

şimdi anlıyormusun beni yavrum Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_excaLibur_
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grognard3 demiş ki:

2)polemik yaratmaya çalısan arkadas uzun uzun yazmanın bir anlamı olmamakla beraber 2 katıda para versen sana satılmaz burda alışverişten önce dürüstlük arkadaşlık gelir..

bırakıcaksın bu işler Smile tek gt-8 dünyada snnki heralde . haydi sağlıcakla Smile

ayırtın gençler.gün geldiğinde param yok diyip sıyrılın emi :G.Ben en azından farklı msn açıp farklı nickler açıp ne olduğumu gizlemiyorum.msn adresime bakan zaten THe-DeathLeSs olduğumu anlar siz o nacizade beyinlerinizi yormayınız plz .)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_poulles_

MesajTarih: Prş 14.08.2008 4:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

_excaLibur_ demiş ki:
grognard3 demiş ki:

2)polemik yaratmaya çalısan arkadas uzun uzun yazmanın bir anlamı olmamakla beraber 2 katıda para versen sana satılmaz burda alışverişten önce dürüstlük arkadaşlık gelir..

bırakıcaksın bu işler Smile tek gt-8 dünyada snnki heralde . haydi sağlıcakla Smile

ayırtın gençler.gün geldiğinde param yok diyip sıyrılın emi :G.Ben en azından farklı msn açıp farklı nickler açıp ne olduğumu gizlemiyorum.msn adresime bakan zaten THe-DeathLeSs olduğumu anlar siz o nacizade beyinlerinizi yormayınız plz .)

sanırım tek gt8 onda varmış gibi davranan sendin Wink kimsen kimsin sanki önemli bir şahsiyet gibi belirtiyor bide Very Happy üzülüyorum.. hani yaş sınırı iyiden iyiye düştü forumun orası bir gerçek ama en önemli husus atlanıyor büyüğe saygı Wink klavye başında bütüngün forumlarda takılıp insanları gererek geçmesin ömrünüz çalışın üretin müzik yapıyorum diye geçinmeyin hakkaten yapın ama bunun yanında 'müzisyen' bir adama yakışacak tavır sergileyin...
Başa dön
grognard3

MesajTarih: Prş 14.08.2008 4:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasta mısın hastalıklı mısn arkadasım...isteyene ayırır isteyene ayırmam sen niye gocunuyorsun anlamadım ki...tartışma cıksın istemiyorum mahsus yapıyorsun o rahatsız ediyor...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız