Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ***
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kurtt

MesajTarih: Prş 14.08.2008 0:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi nerdeyse bin dolar naptın ya tamam manyetikler falanda o kadar etmez bence jem alırım o paraya
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mfikret

MesajTarih: Prş 14.08.2008 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hangi cem 1000$ ki Rolling Eyes
raistlin17

kurtt demiş ki:
abi nerdeyse bin dolar naptın ya tamam manyetikler falanda o kadar etmez bence jem alırım o paraya

Al tabi.Dikkat et yalniz curuklerinden koymasinlar..

Gitari Emin'in kullandigi donemden bilirim.Buram buram yillanmisligini yansitir tonuna Smile Rg550 bulmak kolay degil,hele hele 95 ve oncesini bulmak hic kolay degil.Iyi satislar dilerim,ayrica 96 Jackson Dr3(Emg 81,85) takasi dusunur musun Smile?
Başa dön
01

kurtt demiş ki:

Yavaş...
kurtt

MesajTarih: Prş 14.08.2008 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya arkadaş o paraya jem 555 rahat alırsın.onu almıyosan git stra al.abi şaka maka biyanarg550 bende satım zamanında 450 dolara modifiye yoktu tabi.ya en baba modifiyeyle 600 dolar etsin çok bence
Başa dön
guitar_lesson2

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben çok temiz 1200 liraya bi kaç tane jem gördüm... ki alın size 500 dolara jem abartıyonuz uçmuşsunuz hatta bu ilandaki gitarın fiyatı da uçuk....
http://www.sahibinden.com/satilik_ibanez_jam_ankaraWQQaXQQ10366821WQQpXQQdisplayitem
01

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O gitar JEM filan değil.Hatta İbanez'da değil.Anlamak için köprüsüne ve çakma vine inlaylerine bakmak yeterli Smile
raistlin17

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

guitar_lesson2 demiş ki:
ben çok temiz 1200 liraya bi kaç tane jem gördüm... ki alın size 500 dolara jem abartıyonuz uçmuşsunuz hatta bu ilandaki gitarın fiyatı da uçuk....
http://www.sahibinden.com/satilik_ibanez_jam_ankaraWQQaXQQ10366821WQQpXQQdisplayitem

Sahtesiyle gercegini ayiramayacak haldeyken nasil olup da bu gitara deger bicebiliyorsun?

Forum ''bence''lerden bikti artik.Kore Jem'le Japon Ibanez'i bir tutup da fiyat hakkinda yorumlarda bulunmayin.Tamam burasi forum,bilgilendirme amacli bazi seyler yazilabilir ancak ben bunlarin hic iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum.Saticinin cidden sifir ya da piyasa fiyatiyla uzaktan yakindan alakasiz bir sey yazdigini dusunuyorsaniz,o.m. yoluyla bilgilendirirsiniz olur biter.Degilse de sizcelerinizi kendi alisverislerinize saklayin.!
Başa dön
guitar_lesson2

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet köprü felan farklı jem alacak olsamda onu almam tamam fakat (başka bulamadım 500 dolara görünce hemen koyudm) ki 1200 liraya daha geçen jem satılıyodu ki bir sürü var öyle... neden se bu forum muhalefetlerle dolmuş.. üstteki 01 ve raistlin17 nickli arkadaşlar daha deminki dolandırıcılık olayına yaklaşış tarzınızdan belli zaten amacınızın düşünce yapınızın ne olduğu... ben ben ben Wink
guitar_lesson2

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

raistlin17 demiş ki:
guitar_lesson2 demiş ki:

Sahtesiyle gercegini ayiramayacak haldeyken nasil olup da bu gitara deger bicebiliyorsun?

Forum ''bence''lerden bikti artik.Kore Jem'le Japon Ibanez'i bir tutup da fiyat hakkinda yorumlarda bulunmayin.Tamam burasi forum,bilgilendirme amacli bazi seyler yazilabilir ancak ben bunlarin hic iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum.Saticinin cidden sifir ya da piyasa fiyatiyla uzaktan yakindan alakasiz bir sey yazdigini dusunuyorsaniz,o.m. yoluyla bilgilendirirsiniz olur biter.Degilse de sizcelerinizi kendi alisverislerinize saklayin.!

iyi o zaman sanane senin bu ilanla alakan yok... sanane...
Başa dön
KeReMmM

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gece gece hiç gülüceğim yoktu valla ne diyim kore ile japonu karşılaştırıyorsunuz sandım ama kore bile değil çakma çin malıyla karşılaştırdığınızı görünce hakkaten yarıldım Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
01

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

guitar_lesson2 demiş ki:
evet köprü felan farklı jem alacak olsamda onu almam tamam fakat (başka bulamadım 500 dolara görünce hemen koyudm) ki 1200 liraya daha geçen jem satılıyodu ki bir sürü var öyle... neden se bu forum muhalefetlerle dolmuş.. üstteki 01 ve raistlin17 nickli arkadaşlar daha deminki dolandırıcılık olayına yaklaşış tarzınızdan belli zaten amacınızın düşünce yapınızın ne olduğu... ben ben ben Wink

Yazdıklarınla,yaptıkların çok komik bir o kadarda çelişkili ifadeler.

Hem sahte bir İbanez ilanını buraya koyup insanları yanıltmaya çalışıyorsun,hemde sağa sola sataşıp milletin düşünce yapısından bilmemneden bahsediyorsun.Sanane benim düşünce yapımdan Smile ?

1200 liraya JEM olmaz.Sırf altta kalmamak için inat etmeye gerek yok.O 1200 liralık JEM en fazla JEM555'tir ki bu gitarıda ne olduğu belli.Ne olura olsun bir kaç defa 1200 liraya JEM555 satıldı diye piyasası 1200 liramı olacak?Yada bunu sizmi belirleyeceksiniz?Saçmalık...

Son olarak o olayın bir dolandırıcılık olayı olup olmadığı kesin değil bu bir...! Bizim orda olayla ilgili bir yorumumuz yok,sadece adı geçen kişi akkında kişisel görüşlerimizi belirttik.Kaldıki bu konunun bu başlıkla bu konuyla ne ilgisi var bana söylermisin?Sırf yazmak için,sırf hatayı kamufle edip konuyu çarpıtmak için saçmaladığını bu insanlar anlamıyorlarmı?

Ama ben şaşırmıyorum senin gibi ilginç kişiliklerden burada yığınla var.
guitar_lesson2

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KeReMmM demiş ki:
Gece gece hiç gülüceğim yoktu valla ne diyim kore ile japonu karşılaştırıyorsunuz sandım ama kore bile değil çakma çin malıyla karşılaştırdığınızı görünce hakkaten yarıldım Smile

3. muhalefet --- adamım sende saçmaladın karşıtırdığımız felan yok korkma sen rahat uyu biz karıştırınca sene bizi uyarırsın bizde ona göre hareket ederiz.. bi daha dikkat et yarılırken ölme lazımsın...
Başa dön
01

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KeReMmM demiş ki:

Yani...

Gülermisin ağlarmısın bir vaziyet var ortada ve halen sağa sola sataşıyorlar,yanlışı düzelteekleri yerde Smile
raistlin17

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

guitar_lesson2 demiş ki:
raistlin17 demiş ki:
guitar_lesson2 demiş ki:

Senin alakan nedir?Benim alakam olmadigi sonucuna nasil varabildin?

Olaya ne kadar hakim oldugun karsilastirma yaptigin gitarlardan belli.Bunun uzerine konusmaya hic gerek yok.

Bizim karsi oldugumuz seyler tam da senin soylediklerin.Muhalefet ve ''ben''cilik.Burada fiyata muhalefet eden sensin.Ve dayanagin da Cin yapimi sahte bir gitar Smile Hadi o dalginligina geldi,digeri de Kore yapimi Jem Smile Ben,ben,ben diyen de sensin.Sence fazla olabilir,sence yuksek olabilir.Ama sence,sadece sence.Ve bu hicbir seyi degistirmiyor.Sencelerinle kal.Anladin mi?
Başa dön
guitar_lesson2

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

01 demiş ki:
guitar_lesson2 demiş ki:

Yazdıklarınla,yaptıkların çok komik bir o kadarda çelişkili ifadeler.

Hem sahte bir İbanez ilanını buraya koyup insanları yanıltmaya çalışıyorsun,hemde sağa sola sataşıp milletin düşünce yapısından bilmemneden bahsediyorsun.Sanane benim düşünce yapımdan Smile ?

1200 liraya JEM olmaz.Sırf altta kalmamak için inat etmeye gerek yok.O 1200 liralık JEM en fazla JEM555'tir ki bu gitarıda ne olduğu belli.Ne olura olsun bir kaç defa 1200 liraya JEM555 satıldı diye piyasası 1200 liramı olacak?Yada bunu sizmi belirleyeceksiniz?Saçmalık...

Son olarak o olayın bir dolandırıcılık olayı olup olmadığı kesin değil bu bir...! Bizim orda olayla ilgili bir yorumumuz yok,sadece adı geçen kişi akkında kişisel görüşlerimizi belirttik.Kaldıki bu konunun bu başlıkla bu konuyla ne ilgisi var bana söylermisin?Sırf yazmak için,sırf hatayı kamufle edip konuyu çarpıtmak için saçmaladığını bu insanlar anlamıyorlarmı?

Ama ben şaşırmıyorum senin gibi ilginç kişiliklerden burada yığınla var.

bide aşşağı atla öl intaar et ne desem başka hmm.. adamım işin yokmu o kadar yazı yazmışsın benim işim yok yatıyorum canım sıkıldı yazıyorum ki 1200 liraya ben sıfır gibi jem satıldığını gördüm hatta biri daha satıyodu siyah... siz olmaz yazmışsınız 1200 e bende 1200 liralık ilanı gösterecektim satılmış bunu gördüm ki yeni açılmış koydum.. o dolandırıcılık olayında yapan adam kınanacak halde dolandırılan eleştirilmiş.. adamın iyi niyeti kötüye kullanılmış.. ki yapanın Allah belasını versin... senin düşünce yapında umrumda değil zaten adamım korkma seni faşit yapmaya zorlamam Wink
Başa dön
guitar_lesson2

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

raistlin17 demiş ki:
guitar_lesson2 demiş ki:
raistlin17 demiş ki:
guitar_lesson2 demiş ki:

Senin alakan nedir?Benim alakam olmadigi sonucuna nasil varabildin?

Olaya ne kadar hakim oldugun karsilastirma yaptigin gitarlardan belli.Bunun uzerine konusmaya hic gerek yok.

Bizim karsi oldugumuz seyler tam da senin soylediklerin.Muhalefet ve ''ben''cilik.Burada fiyata muhalefet eden sensin.Ve dayanagin da Cin yapimi sahte bir gitar Smile Hadi o dalginligina geldi,digeri de Kore yapimi Jem Smile Ben,ben,ben diyen de sensin.Sence fazla olabilir,sence yuksek olabilir.Ama sence,sadece sence.Ve bu hicbir seyi degistirmiyor.Sencelerinle kal.Anladin mi?

ilan sahibi değilsen seninde işin yok... alacakta değilsin zaten.. hiç işin yok... biri fazla fiyat demişi o fiyata jem alırım demiş sizde yok alamaz diyen sizsiniz bence diyende... madem o kadar ben ben ben diyen biziz bu forumda girme bu foruma rahat edersin... başın ağrımaz zamanın bu yazıları yazmakla boşa gitmez..
Başa dön
raistlin17

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Keske sen yazdiklarimi anlasan da bosa gecmese zamanim.Bu forumdan cok fazla sey ogrendim/edindim.Yeni uyeler de ayni seyleri ogrensin/edinsin isterim.Foruma giris amacim bu.

Oncelikle iki gitari detayli olarak incelemeni oneririm.Gitari alip almayacagima karar verecek olan sen degilsin.Ilk mesajimda gorulecegi gibi takas teklifi de yaptim zaten.Konuya hakim oldugunda,bizim bahsettigimiz seyi algilayabilme noktasina ulastiginda gorusmek dilegiyle..
guitar_lesson2

MesajTarih: Prş 14.08.2008 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam komplex lisin cevap vercen... tamam o zaman sende bana bence dediğim sadece bir cümle göster.. o kadar kullanmışsın ben bence bence bence demişim yaaaa... bir tane bence göster hatta bencelerinle kal demişsin.. Very Happy kullanayım o zaman 1 kere şimdi... BENCE jem boktan bir tipe sahip Very Happy bak bence... başka bence göster diğerlerini ben söylemiyorum...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız