Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Devrettik, silinebilir. Ankara: Stüdyomuzu devrediyoruz
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Devrettik, silinebilir. Ankara: Stüdyomuzu devrediyoruz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BTD

MesajTarih: Sal 05.08.2008 10:08    Mesaj konusu: Devrettik, silinebilir. Ankara: Stüdyomuzu devrediyoruz Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar,

Başlıkta da yazdığı gibi kiralık olarak kullandığımız stüdyomuzu devretmek istiyoruz. Biz de bu forumdan adını ve nickini hatırlamadığım arkadaşlardan devir almıştık. Ne yazık ki bize de yar olmadı stüdyo. Grup elemanlarından birisi önümüzdeki günlerde uzun süreliğine yurtdışına çıkacağı için müzik işine epey bir süre ara vermek zorunda kalacağız. Haybeye kira vereceğimize başkasının işine yarasın dedik.

Stüdyo Sokullu Mehmet Paşa Caddesi, Ece Sokak'tadır. Bir apartmanın altındaki bir dükkan ve dükkanın da altında bulunan bir depodan oluşuyor. Alt kattaki depo kısmında ses yalıtımı var. Müzik icra edilebilen bu alt katın boyutları da 3,60m'ye 2,35m. Yani makul sayıda insandan oluşan bir grup rahat rahat girip çalabiliyor. Üst kat ise daha büyük bir mekan. Burayı da nasıl kullanacağınız size kalmış tabii. Rahat rahat yaşanabilecek bir mekan aslında. Alt katta bir tuvalet var. Gayet kullanılabilir durumda. Bizden öncekiler de suyu açtırmamış, bizim de vaktimiz olmadı. Yani gidip su sayacını taktırmanız gerekecek. Elektrik sorunu yok. Biz çıkarken borcumuzu kapatıp çıkacağız zaten.

Ses yalıtımı aslında yeterli. Ama biz gerçekten çok gürültülü bir gruptuk. Gitarı iki tane kocaman hoparlöre bağlıyorduk. Fotoğraflarda görebilirsiniz bunları. Dürüst davranmak gerekirse bir kere komşularımızdan birisi gelip "gençler sizden öncekileri hiç duymuyorduk, siz neden böyle gürültü yapıyorsunuz" gibi birşeyler söyledi. Yani demek istediğim şu ki, "Vay efendim biz death metal, grind core, black metal, vs... yapıyoruz, hayvanlar gibi çalıyoruz, sesimizi hiç kısamayız vallahi" diyorsanız tavsiye etmem. Ama elinizin ayarı varsa hiç sorun yaşamazsınız.

Biz stüdyoyu devir alırken içinde bir tane tekli, bir tane ikili bir tane de üçlü koltuk vardı. Onları aynen bırakıyoruz. İki adet çekmeceli dolap var, onlar da kalıyor. Bir tane 5-6 kanallı, üstünde dandik bir mikseri olan power amfi vardı. Onu da bırakacağız. İtiraf edeyim iyi bir cihaz değil ama iş görüyor. Bir iki mikrofon ve kabloları var. Biz alırken bize bir davul bırakmıştı bizden önceki grup. Daha doğrusu hediye etmişti. Gerçekten tıraş bir davuldu. Pek bir halta yaramıyordu. Artık yok. Bir sandalye var. Bir iki üçlü, beşli priz falan var. Falan filan.... Bir de ördek var. Bizden öncekiler bir gece içip içip stüdyoya gelmişler. Sabah kalktıklarında içeride süs bir ördek varmış Nereden geldi, kim getirdi bilinmiyor. Biz de atmadık, aynen vereceğiz. Bunun dışında bir iki gereksiz zerzevat vardı bize bırakılan. Bir kısmı harap haldeydi, b,r kısmı da çok pisti. Hepsini attık. Zaten mekanı görmeye geldiğinizde detaylı konuşuruz. Fotoğraflarda görünen iki hoparlör ve Fender power amfiyi vermiyoruz, üzgünüm.

Gelelim fiyat konusuna. Biz kira olarak 200 ytl/ay veriyoruz. Bundan sonraki kiracı ne kadar veriri bilmiyorum ama zam olacağını sanmam. Bunu ev sahibiyle konuşmak lazım. Biz alırken yukarıda bahsettiğim malzemeler ve daha da önemlisi ses yalıtımı için 2,500 ytl vermiştik devir aldığımız adamlara. Bu parayı bizden sonrakilerden de peşin olarak rica edeceğiz. "Şimdi şu kadar, önümüzdeki ay bu kadar verelim" le uğraşmak istemiyoruz, üzgünüm.

İstediğiniz zaman gelip görün stüdyoyu demek isterdim ama ben çalışıyorum ve ancak saat 16:00'dan sonra falan çıkabilirim işten. Bu saatten sonra gelirsiniz, isterseniz çalarsınız. Bana da ulaşmak için burayı kullanabilirsiniz. ÖM'lere ve morbidfog@yahoo.com adresime de zırt pırt bakabilirim. İş telefonum 297-77-00 / 120. işim dolayısıyla her an ofisimde olamayabilirim, üzgünüm. Cep telefonu ve msn kullanmıyorum, üzgün değilim.

Benim aklıma yazacak başka birşey gelmiyor. Fotoğrafları aşağıya koyuyorum. Aklınıza takılan herşeyi yüzyüze konuşuruz, daha iyi anlaşırız diye düşünüyorum.

[/img]

En son BTD tarafından Çrş 13.08.2008 20:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tretorian-

MesajTarih: Sal 05.08.2008 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fotoğraf yok hani ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BTD

MesajTarih: Sal 05.08.2008 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben unuttum o işi yahu. Özür dilerim, en yakın zamanda halledeceğim.
Başa dön
ilteris

MesajTarih: Sal 05.08.2008 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dostum fotoğraflar yok bi görseydik Smile (Edit ben ilanı okuyup cevap yazana kadar 2 kişi cevap yazmış)
Başa dön
BTD

MesajTarih: Sal 05.08.2008 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://img181.imageshack.us/img181/7424/s5001718zv3.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/6919/s5001719wf4.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/8264/s5001720dd5.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/5958/s5001721mg0.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/945/s5001722jk8.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/4526/s5001724xc2.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/6572/s5001725tn1.jpg

Sabrınız için teşekkür ederim.
Başa dön
BTD

MesajTarih: Çrş 06.08.2008 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bazı arkadaşların istekleri üzerine yazma ihtiyacı duydum. Maalesef gündüz saatlerinde stüdyoya gelmem, dolayısıyla size de mekanı gezdirmem çok zor. Üzgünüm.
Başa dön
De_Morgan

MesajTarih: Çrş 06.08.2008 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

önceki el değiştirmesinde biz de gezmiştik burayı, tek tanıdık ördek kalmış gerçi. Smile
Başa dön
BTD

MesajTarih: Prş 07.08.2008 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

De_Morgan demiş ki:
önceki el değiştirmesinde biz de gezmiştik burayı, tek tanıdık ördek kalmış gerçi. Smile

Tek tanıdık ördek kaldı, çünkü adamların bize bıraktığı eşyalar o kadar pislerdi ki... hiç uğraşmadık, direkt çöpe....
Başa dön
lotion

MesajTarih: Prş 07.08.2008 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben boyle bişey yazmıs olmana gerçekten uzuluorum.. o studyoya gitmiş birisi olarak şu anki haline yazık diyerek bakmıstım dun fotoğraflara , sonra adamların bıraktığı şeytler pisti gibi şeyler okuyunca şaşırdım anlayamadım..
orda ticaret yapılmıyodu zaten , kendi imkanlarıyla içeride ne varsa alınmıştı, boyle lanse etmen çok hoş değil bence,
Başa dön
BTD

MesajTarih: Prş 07.08.2008 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de o stüdyoya gitmiş ve orayı devir almış ve bütün pisliği temizlemek zorunda kalmış birisi olarak çok üzgünüm. Birşey de lanse ettiğim falan yok. Kendi imkanlarıyla alındı diye heryerini bok götüren eşyalarla mı uğraşacağız?

Kimseye birşey demedim ben, sadece içeride neden o kadar az eşya olduğunu anlatmaya çalıştım. Orası sadece bizim gidip çaldığımız bir yerdi, o yüzden de içeride sadece müzik enstrümanlarıyla kıç koyup dinlenecek kotuklar kaldı.
Başa dön
BTD

MesajTarih: Çrş 13.08.2008 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alışveriş tamamdır. Silinebilir, teşekkür ederim.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız