Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - sizce bu gibson orjinal mi ?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

sizce bu gibson orjinal mi ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gibsonmania

MesajTarih: Çrş 09.07.2008 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sertsessiz demiş ki:
ya şimdi haklısın aslında, 2000ytl. civarı bir para vermeden önce gitarın orijinalliğini sormak soruşturmak tabii ki çok mantıklı. ama yani sorduğun sanırım 5-6 gitardan bir tanesi bile mi orijinal çıkmaz kardeşim? özenle mi arayıp buluyorsun bunları Smile

Very Happy abi sorduğum 5-6 gitarın hepsinide aynı adamdan sordum yani bu sahte gitarı gittigidiyorda satan adamdan nerden biliym bende gitara yeni başladım daha zaten.elektroya gecerken iyi bir gitar la geceyim derken çürüklerde çıkıo işte Smile ama şimdi birisini buldum guitarcenter diye bi mağaza varmış amerikada kendisi orada öğrenci 45 gün sonra gitarla birlikte geliyor Very Happy bu arada gitar gibson explorer PRO siyah
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
janmoreye

MesajTarih: Cum 11.07.2008 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Acaba bu Gibson orjinal mi?
Başa dön
huntam

MesajTarih: Cum 11.07.2008 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Orjinal degilse sen bu işten anlamıyorsun hocam Laughing
Başa dön
serhat13

MesajTarih: Cum 11.07.2008 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"abi sorduğum 5-6 gitarın hepsinide aynı adamdan sordum yani bu sahte gitarı gittigidiyorda satan adamdan nerden biliym bende gitara yeni başladım daha zaten.elektroya gecerken iyi bir gitar la geceyim derken çürüklerde çıkıo işte"

Bu yazılanlardan sonra mesajların samimiyetinden şüphe duymaya başladım.

Hem elektro gitara yeni başlayacaksın, hem 2000 - 3000 liralık gitarlara niyetleneceksin, hemde ellemeden, koklamadan internet üzerinden alacaksın .

Bence bu kadar adamın sana ve samimiyetine güvenip, yorum yazması zaman kaybından başka birşey değil.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
baran_16

MesajTarih: Cum 11.07.2008 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serhat13 demiş ki:

Hem elektro gitara yeni başlayacaksın, hem 2000 - 3000 liralık gitarlara niyetleneceksin, hemde ellemeden, koklamadan internet üzerinden alacaksın .

herkesi kendin gibi düşünme ne insanlar var daha penayı doğru düzgün tutamayıp elinde steve vai amerikan jackson yada gibson lar var bu işler gitar çalıp çalmamaya bakmaz parası varsa alır bu onun bileceği bi iş.eline almadan denemeden alınmaması konusunda sana katılıyorum buda biraz onun iyimserliğindendir diye düşnüyorum herkesin kendisi gibi dürüst olduğunu sanıyodur..artık bu olanlardan sona 2. el alırken iyice incelenmesi gerektiği bir kez daha belli oldu sadece 2. el değil artık 0 larda bile iyice incelenmeli gitar herkes kısa yoldan para kazanmanın derdinde..müziğinde içine karıştı artık bu çok yazık..
Başa dön
Erren

MesajTarih: Cum 11.07.2008 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

janmoreye demiş ki:

Can abi bombasın !
Başa dön
alpburak12

MesajTarih: Cum 11.07.2008 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haha aynen görünce bende çok güldüm bu da orjinal mi :p Cool Cool Twisted Evil
Başa dön
serhat13

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 9:52    Mesaj konusu: ... Alıntıyla Cevap Ver

...

En son serhat13 tarafından Pzr 13.07.2008 14:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
baran_16

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serhat13 demiş ki:
baran_16
"herkesi kendin gibi düşünme" lafından kastını anlayamadım? Neyimi biliyosun ki neye göre konuşuyosun?
Mevzu onun gitar alması yada parası yada penası değil,
samimiyetsizce burada insanları meşgul etmesi.
Hoş hata buraya halen mesaj atmak.

yazdıklarımı otur tekrar oku savunmaya geçilecek bişeyler söylemediğimi anlarsın Wink
Başa dön
evilchild

MesajTarih: Pzr 13.07.2008 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bende bu adamın tuzağına düşmekteydim az kalsın...ESP Explorer almaya niyetlemiştim tam.Bu arada diğer gitarlarının da fotoğraflarını yolladı.2 adet ESP Explorer,1 adet LTD Exploer,1 adet Gibson Explorer,1 adet Gibson Custom(başlıkta ilk resimde ki gitar) 1 adet Gibson Menace ve 1 adet Marshall tahminimce 50W amfisi var.İçime düşen ilk kurt Menace'in manyetiklerini görünce düştü.Normal siyah humbucker manyetikler vardı.Daha sonra siteden 'Agmed' adlı arkadaşımla konuştuk ve araştırmaya başladık.Bu başlığı gösterdi bana ve ben kesinlikle sahte gitar sattığını anladım.İsteyen arkadaşlara diğer gitarların resimlerini de yollayabilirim.Ayrıca msn i mevcut.Bu adamın tuzağına hiçbir müzisyen arkadaşımız düşmesin.Bu başlığı açtığınız için de çok teşekkürler.

http://www.turkrock.com/ftopic92848.html
Başa dön
ibanezci_cocuk

MesajTarih: Pts 14.07.2008 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle bu herif bu baslığı göremeyen birilerine satacak bu gitarları bence polise vermek lazım bunun gibileri
Başa dön
gibsonmania

MesajTarih: Pts 11.08.2008 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serhat13 demiş ki:
"abi sorduğum 5-6 gitarın hepsinide aynı adamdan sordum yani bu sahte gitarı gittigidiyorda satan adamdan nerden biliym bende gitara yeni başladım daha zaten.elektroya gecerken iyi bir gitar la geceyim derken çürüklerde çıkıo işte"

Bence bu kadar adamın sana ve samimiyetine güvenip, yorum yazması zaman kaybından başka birşey değil.

arkadaşlar mesaja bakın allahaşkına.sanane kardeşim param var verip alıyorum.seni mi ilgilendirir bu ? dediği saçmalığa bak.mantıklı konuş madem.elimde başka gitarlarda var elektro ama canım birde gibson sahibi olmak istiyor belki?y kardeşler herşey bir yana ben almışken en iyisini alarak başlamak istedim tek suçum bu bazı asalak moronlarada batmış sanırım Very Happy
Başa dön
gibsonmania

MesajTarih: Pts 11.08.2008 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ha bu arada baktım herkes kazıklamaya niyetlendi bende gittim amerikadaki gitar centerdan aldım gitarı arkadaşlar:D gitar gelince video ve resim koymayı düşünüyorum.aldığım gitar gibson sg special.aslında explorer idi hayalimdeki gitar ama explorer gitarı çalmak gerçekten oturarak çok zor.explorer gitar ondan almadım bende
Başa dön
Osxfang2

MesajTarih: Sal 12.08.2008 9:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım kaç kere oturarak explorer kasa gitar çaldın.. neresi zorluk veriyor anlamıyorum.. oturarak çalınması zor olan bir gitar varsa oda V kasadır.. kimine göre zordur kimine göre çalınması kolaydır. ama genelleme yaparsak V kasa gitar oturarak zor çalınır. ama explorer kasa öyle değildir !
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorla_odun_kesilir

MesajTarih: Sal 12.08.2008 9:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

explorerler oturarak çalması en rahat gitarlardır.(bence)
Başa dön
yavrucuk

MesajTarih: Sal 12.08.2008 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

firebird rahatmıdır peki?
Başa dön
PuNcHiE

MesajTarih: Sal 12.08.2008 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

janmoreye demiş ki:

Değil gibi duruyo, çünkü içindeki kablolarını ortadan yarıpta koymamışlar galiba benim bildiğim bütün orjinal gibsonlar "yarmaca karpuz" yöntemiyle üretiliyor, nerden mi biliyorum çünkü dedem gibson firmasının eş başkanı! Very Happy Rolling Eyes
yutup123458

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

janmoreye demiş ki:
1) Seri Nosu hatalı.
2) Teorik olarak seri nosu bu olsaydı gitar 2005 yapımı omalıydı. 2005 yapımı bütün LP Customlarda headstock arkasında Custom Shop Logosu var.
3) 2005 yılı LP Customların seri nosu CS5xxx şeklinde normalde. Bununkisi malum
4) Klavye Gül ağacı gibi duruyor. LP Customlar Abanoz tuşeli.
5) Gibson LP Customların akort burguları Grover marka ama burgu kısımlarının şekli böyle değil.

sonuna kadar katılıyorum.ben bugüne kadar gül klavyeli bi custom görmedim.çok iyi taklit edilmiş bi gibson
sertsessiz

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya söylenmiş zaten sahte olduğu, haftalar, hatta aylar öncesinin başlıklarını hortlatıp zaten söylenmiş olanları söylemenin -müzik enstrümanları ve alım satım bölümlerine "şööyle bir" bakmak yeterli- post kasmaktan başka bir sebebi var mı?!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
reLasH

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 2:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dimebucker demiş ki:
Headstock taki yazı değişik.Sanki Gibsun yazıyor. Uzaktan bakınca orijinal gibi duruyo zaten anlamak zor. Ama istersen gibsona bir mail at...

gibsonun kendi resmi sitesindede gibsun tarzı bir logo var.ordan ayırt edemeyiz.neyse sahte olduğu ortaya cıktı ve en azından arkadaşlarımz paralarını bir dolandırıcıya kaptırmamış oldu.

teşekkürler bu başlığı açan ve araştıranlar için
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız