| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
radyokafa_

|
Tarih: Çrş 06.02.2008 19:02 Mesaj konusu: |
|
|
metallica coverı yapan gruplara karşı mesafeliydim hep.ama trivium'un `master of puppets`coverı bir başka olmuş.solo bile çok iyi _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
acil_demokrasi13 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 08.02.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
berbat. _________________ <div>... ve tanrı heavy metal\'i yarattı!</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
vader

|
Tarih: Cum 15.02.2008 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
''Bir Trivium öle kolay yetişmiyo arkadaşlar'' işte grup elemanlarının bugünlere nasıl geldiğini anlatan sözleri
"Bir garajımız vardı, diğer tüm garaj gruplarından farklı olarak o kadar da bize ait sayılmazdı, kırmızı Dodge bir kamyonet ve herhalde eve taşındığımızdan beri birikmiş türlü ıvır zıvırla paylaşıyorduk garajı. Güleceksiniz belki ama tek sorunumuz akustik değildi, gitarlarımız sağa sola çarpıyor ve hasar alıyordu, çizilen boyalar ve eski püskü gitar pedallarının kulağa hiç de hoş gelmeyen efektleri eşliğinde Maiden, Metallica ve Megadeth çalıyorduk. Nedense Florida'da herkes sörf ve kaykayla meşgulken ve on dört yaşında kız arkadaş edinmeye başlamışlarken, biz karanlıktan önümüzü göremeyene kadar müzik yapıyorduk. Karanlık basınca ise duruyorduk... Ta ki biri gidip ışığı açana dek!" |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
işte çalışmanın ürünü... _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
entity22

|
Tarih: Pzr 30.03.2008 8:11 Mesaj konusu: |
|
|
rain  |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1646 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Pzr 30.03.2008 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
İşte budur çalışan kazanır dememişler boşuna  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Coreality

|
Tarih: Cmt 12.04.2008 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
| vader demiş ki: | ''Bir Trivium öle kolay yetişmiyo arkadaşlar'' işte grup elemanlarının bugünlere nasıl geldiğini anlatan sözleri
"Bir garajımız vardı, diğer tüm garaj gruplarından farklı olarak o kadar da bize ait sayılmazdı, kırmızı Dodge bir kamyonet ve herhalde eve taşındığımızdan beri birikmiş türlü ıvır zıvırla paylaşıyorduk garajı. Güleceksiniz belki ama tek sorunumuz akustik değildi, gitarlarımız sağa sola çarpıyor ve hasar alıyordu, çizilen boyalar ve eski püskü gitar pedallarının kulağa hiç de hoş gelmeyen efektleri eşliğinde Maiden, Metallica ve Megadeth çalıyorduk. Nedense Florida'da herkes sörf ve kaykayla meşgulken ve on dört yaşında kız arkadaş edinmeye başlamışlarken, biz karanlıktan önümüzü göremeyene kadar müzik yapıyorduk. Karanlık basınca ise duruyorduk... Ta ki biri gidip ışığı açana dek!" |
işte ya azim!
Ascendancy gibi bir albüm yapmış grup çok severim o albümü ama The Crusade için aynı şeyi söyleyemiycem :/ _________________ Close your eyes, pray for plagues,
Cleanse this Earth, bring our dooms day...
www.myspace.com/thedeathbeforeterror |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Cum 18.04.2008 3:09 Mesaj konusu: |
|
|
böyle yaşam öyküleri beni hep azimlendirmiştir,bizde anadolu lisesinin toplantı salonunda çalıyorduk tenefüslerde,ögle aralarında,çıkışta,herkes kantın kuyruguna gırerdı ,ya da sevgılısıyle el ele gezerdı,bızde kosup ensturmentallarımızın ellerını tutar onları severdık ki işe yaradı...kolay olmuyor hıcbır sey...
Coreality; The Crusade ,bana göre güzel bir albüm tabi söylediğin albümle kıyaslama yapmadan,etkisinde kalmadan bakıyorsan.
Sindirilmesi gereken bir albüm The Crusade...
The Crusade parçası bence aşırı derecede teknik ve duygu barındırıyor... _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
KoRnoManiac

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 7:58 Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle,ilk dinlediğin zaman bir "apışık kalma" yaşanıyor parça 8 dönmüyor ve asimetrik geçişler var ama dinledikçe insan hem şaşırıyo hem ısınıyo parçaya
mükemmel gitar riffleri ve soloları insanı bu herifler canlı performansta nasıl çalıyolar diye düşünüp kafa patlatmaya sevk ediyo  _________________ Ibanez RG550 capon(pafpro+steve's special)+Cort KX1Q+BOSS GT-8+Mühtelif miktada pena,jack... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
üçüncü albümden sonra dvd çıkarırlar diye düşündüm ama bir albüm daha yapıp sonra çıkaracaklar sanırım. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
YXRWC01B

|
Tarih: Cum 02.05.2008 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
| İlk albümleri bence en iyisi. Vokaller daha agresif ve brütal. Ne diyebilirim ki millet bu grubu Bullet For My Valentine emoları ile kıyaslıyo ve haksızlık ediyo. |
|
| Başa dön |
|
 |
KoRnoManiac

|
Tarih: Prş 22.05.2008 6:10 Mesaj konusu: |
|
|
sound açısından benzerlik var bence.Bana sorarsan benzer müziği kat be kat melodik,daha yırtıcı sololar ve daha iyi vokalle bütünleştirmişler bullet for my valentine emolarına kıyasla
Ayrıca 86 doğumlu bi adamın(gencin) böyle vokal yapması,daha da önemlisi böyle gitar çalması beni ziyadesiyle yaralamış,kafamı sağa sola vurmama sebep olmuştur _________________ Ibanez RG550 capon(pafpro+steve's special)+Cort KX1Q+BOSS GT-8+Mühtelif miktada pena,jack... |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Cmt 09.08.2008 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
bu grubun solisti,2006 downland festivalinde Jonathan nın ani bir rahatsızlık gecirmesi sonucu konserde Blind ı sölemişti.
Jonathan Davis in sevdiği bir sanatcı ve ona guveniyor.Blind için ona teklif götürmesinden de belli.
Trivium hakkında tek bildiğim bu  _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
KoRnoManiac

|
Tarih: Pts 11.08.2008 0:29 Mesaj konusu: |
|
|
| HIVjonathan demiş ki: |
Trivium hakkında tek bildiğim bu  |
daha çok şey öğrenmelisin  _________________ Ibanez RG550 capon(pafpro+steve's special)+Cort KX1Q+BOSS GT-8+Mühtelif miktada pena,jack... |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Pts 11.08.2008 12:20 Mesaj konusu: |
|
|
| KoRnoManiac demiş ki: | | HIVjonathan demiş ki: |
Trivium hakkında tek bildiğim bu  |
daha çok şey öğrenmelisin  | tamam işte burdan öğretin siz. o şekilde öğrenirim. hem bilmem gereken en fazla kaç ilgi çekici şey olabilir ki ?  _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 15.08.2008 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
Kerrang! dergisinin verdiği 'Iron Maiden' tribute albümünde 'Iron Maiden' şarkısını söylemişler.
Yeni albümleride eylül de.
http://www.myspace.com/trivium _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
Coreality

|
Tarih: Cum 15.08.2008 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albümden bi parçalarını dinledim adını hatırlamıyorum iyiydi.. _________________ Close your eyes, pray for plagues,
Cleanse this Earth, bring our dooms day...
www.myspace.com/thedeathbeforeterror |
|
| Başa dön |
|
 |
_trivium_

Kayıt: Dec 09, 2007 Mesajlar: 144 Nerden: manisa/izmir/ankara/çankırı
|
Tarih: Çrş 20.08.2008 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi benim ilk dinlediğim sarkıları a gunshot to the head of trepidation.bende apayrı bir yeri var grubunda şarkısnında trivium gerek riffleri gerek sololarıyla son yılların en iyiy çıkış yapan gruplarından.ayrıca azim vede istekleride gözardı edilemez.başarılar diliyor ve de yeni albümlerini merakla bekliyorum. _________________ referanslarım:
y_cetin,expers,johny,wampiers89,_tj_,metallizasyon |
|
| Başa dön |
|
 |
_trivium_

Kayıt: Dec 09, 2007 Mesajlar: 144 Nerden: manisa/izmir/ankara/çankırı
|
Tarih: Çrş 20.08.2008 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi benim ilk dinlediğim sarkıları a gunshot to the head of trepidation.bende apayrı bir yeri var grubunda şarkısnında trivium gerek riffleri gerek sololarıyla son yılların en iyiy çıkış yapan gruplarından.ayrıca azim vede istekleride gözardı edilemez.başarılar diliyor ve de yeni albümlerini merakla bekliyorum. _________________ referanslarım:
y_cetin,expers,johny,wampiers89,_tj_,metallizasyon |
|
| Başa dön |
|
 |
Tugsy

Kayıt: Aug 21, 2008 Mesajlar: 30 Nerden: M.Ereglisi / Tekirdag
|
Tarih: Prş 21.08.2008 19:02 Mesaj konusu: |
|
|
Metalcore ile tanışmam Triviyim-Ascendancy sayesinde olmuştur.Boş şarkı olmayan şaheser bir albüm.The Crusade'de Heavy'ye kayma oldu ama yeni albümlerinde eski sounda dönmüşler sanırım. _________________ MM Web Zine
Safsataya , ikiyüzlülüğe ve samimiyetsizliğe prim vermeyin... |
|
| Başa dön |
|
 |
|