| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
emptyspiral

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
konserde özellikle painkiller'dı sanırım, kalından çaldılar, orjinal versiyon çalmadılar, aynı tadı veremedi, kötü oldu gibi geldi bana. _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
bado66

|
Tarih: Prş 24.07.2008 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Nihayet Türkiye'yi de hatırladılar. Buna da şükür bence.Sanki daha geleceklermiş gibi bir his var.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Me_ThuS "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cum 01.08.2008 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
Kulenin önünde sesler oldukça iyiydi bence baslar çok net olmasada. Bir efsane görmüş olmak müthiş di. Ayrıca halil o heyecandan çekebildin mi bilmiyorumda Halford un konser başında sol taraftan çıkışını çektiysen onu bekleriz.
Benim anlamadığım insan You got another thing coming çalıp üstüne birşey çalmadan gitmez 1 tane daha Angel of Retribution dan beklerdim en azından.
Son olarakta çıkışta hiç durmadılar hemen van'a atlayıp gittiler o büyük hayal kırıklığı oldu bekleyenlere. Ben sakatlanmış durumdaydım resmen yürümek acı veriyordu O yüzden kalabalığa dalıp resim felan diye kasamadım. _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
Satılık Joemeek Jm27 Condenser,Nady Rack Compressor\\Gate
http://www.turkrock.com/ftopic85191.html |
|
| Başa dön |
|
 |
ahmet42

|
Tarih: Cum 01.08.2008 10:02 Mesaj konusu: |
|
|
Benimde merak ettiğim ama üşendiğim için hiç bi şarkısını dinlemediğim bir grup Ama yorumlara bakılırsa dinlemeye deyer |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 01.08.2008 10:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Me_ThuS demiş ki: | Kulenin önünde sesler oldukça iyiydi bence baslar çok net olmasada. Bir efsane görmüş olmak müthiş di. Ayrıca halil o heyecandan çekebildin mi bilmiyorumda Halford un konser başında sol taraftan çıkışını çektiysen onu bekleriz.
Benim anlamadığım insan You got another thing coming çalıp üstüne birşey çalmadan gitmez 1 tane daha Angel of Retribution dan beklerdim en azından.
Son olarakta çıkışta hiç durmadılar hemen van'a atlayıp gittiler o büyük hayal kırıklığı oldu bekleyenlere. Ben sakatlanmış durumdaydım resmen yürümek acı veriyordu O yüzden kalabalığa dalıp resim felan diye kasamadım. |
playlistten bende çok şikayetçiyim , beklediğim çoğu şarkıyı dinleyemedim.performansları çok güzeldi ama biraz bitsede gitsek tadı vardı sanki judasta.bis falan hiç güzel olmadı.ya bir ara en öne kadar gittim ama eşimle birlikte olduğumuz için geri kaçmak zorunda kaldım çünkü pogo olayı vardı sanki punk konseriymiş gibi.ama yinede izlemey değerdi hacı mertebesine erişmiş olduk birde maiden tarafından kutsansak fotolar gelecek yakında daha çok var... |
|
| Başa dön |
|
 |
Me_ThuS "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cum 01.08.2008 11:02 Mesaj konusu: |
|
|
Çevremde judastan iki şarkı bilmeyip konsere gelenler yığınlaydı zaten. Tek başıma bağırıp çağırırken şarkılarda sanırım oldukça ilginç bir görüntü teşkil ettim Çoğu şarkıya seyirci tepkisi de iyi değildi Eat Me Alive,Sinner,Hell Bent gibi eski şarkılara kule tarafında eşlik eden insan duyamadım ben. Gerçi Angel gibi çok yeni bir şarkıya da eşlik eden yoktu ya neyse  _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 01.08.2008 11:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Me_ThuS demiş ki: | Çevremde judastan iki şarkı bilmeyip konsere gelenler yığınlaydı zaten. Tek başıma bağırıp çağırırken şarkılarda sanırım oldukça ilginç bir görüntü teşkil ettim Çoğu şarkıya seyirci tepkisi de iyi değildi Eat Me Alive,Sinner,Hell Bent gibi eski şarkılara kule tarafında eşlik eden insan duyamadım ben. Gerçi Angel gibi çok yeni bir şarkıya da eşlik eden yoktu ya neyse  | yav boşversene abi painkiller işte judasın başka şarkısı varmı ki ?  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
Me_ThuS "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cum 01.08.2008 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
Bide Breyking dı lov var öyle deme  _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Cum 01.08.2008 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | night_slash_rain demiş ki: | halil konserde hemen gordum senı yaw, mavili biseyler giymistin demi  |
ahahahaha çıkıştada reynaya gitsem orda da foto çekerdin
ne kenan erçetingöz tadında adammışsın evet mavi bi badi vardı.la gelseydinya konuşurduk kçım ağrıdı yerde oturmaktan  |
kızlar sarmıstı etrafını abı, aşamadım o duvarı  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 01.08.2008 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
resim ekliyom arada .doğru 5 kız değerinde 2 tane mtealci kardeşimiz vardı etrafımda , değirmen taşı gibi hey maşşallah
 |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 01.08.2008 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Cum 01.08.2008 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
insanların angel'da horned hand yapması da ayrı bi olaydı tabi  _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 03.08.2008 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
O kalabalığın ortasında da baya kalite çekmişsin resimleri ha,güzel...
Artık düğün resimlerini de bekliyoruz Harun'cum şöyle takı merasimindeyken  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 04.08.2008 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
| rostocker demiş ki: | O kalabalığın ortasında da baya kalite çekmişsin resimleri ha,güzel...
Artık düğün resimlerini de bekliyoruz Harun'cum şöyle takı merasimindeyken  | abi millet kına hazırlıyo gizli gizli girdim nete para transferi yapacam diye yoksa kolumdan yakalayan biyere çekiyo.çıkış şarkısı olarak final countdown , dans şarkısı olarakta firehouse- love of a lifetime şarkısını önerdim kabul etmediler yastayım
judas fotolarını daha koyacağım daha güzel resimler var vakit yok  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Sal 05.08.2008 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
konserden sora ( gidemedim metallicaya gittim. abi napam judasa saygı büyük ama lik gözağrım gideyim dedim ) judası tekrar keşfetmiş biri olarak judas sadece painkiller deildir diyorum. bir METAL MELTDOWN nerde?? bi Ram it Down nerde? nerde bi Night Crawler, Exticer. The hellion/Electric Eye neden yok?? yapma judas, yapma halford yapma lemmy hehehehehe _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
Me_ThuS "Müziktek" Mod

|
Tarih: Sal 05.08.2008 22:48 Mesaj konusu: |
|
|
Electric Eye çaldılar ama mesajının bilmeyen insanlara ithafen mi yoksa Judasa çalmadıkları şarkılar için sitem olarak mı yazıldığını tam anlayamadım.Hayırlısı _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Sal 05.08.2008 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
her ikiside hehehe _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
ThrashMania Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 05.08.2008 23:45 Mesaj konusu: |
|
|
Bu konseri kaçırdım çok pişmanım şimdi.Ama seneye İron Maiden gelirse gözümü kapıyıp bastırıcam parayı  |
|
| Başa dön |
|
 |
MetalDaze

|
Tarih: Cum 08.08.2008 10:13 Mesaj konusu: |
|
|
TurkRock forumlarina uzun zamandir bakmiyordum..Judas Priest konserinden sonra bu basliga ne mesajlar atildi ve kimler atmistir diye aklima takilinca bir geziniyim dedim.Ve,yine ayni simalar gozume carpti:)
Halil abicim bu basligin yukunu kaldirdigin icin cok cok tesekkurler konser oncesinde siteyle ilgili yardimci olamadigim icinde tekrardan ozur diliyorum..
Konsere gelecek olur isek; Teskereme 1 ay kala hayatimin en buyuk olaylarindan birini kaciriyo olmak beni cok fazla uzdu.Nasip degilmis dedim ve konserdeki kalabaligin agzindan cikacak olan olumlu sozlere adapte oldum ve onlari bekledim.Tam da bekledigim gibi gelisti ve birkac ses sistemi ile ilgili sorun disinda,ha bi de playlistin cekici gelmemesi disinda Turkiye'de ki en iyi performans diyebilcegimiz konseri sevgili Judas Priest elemanlari bizi sasirtmayarak gerceklestirdi.
Ses sistemi konusunda sunlari soyleyebilirim ki burasi Turkiye iste anca ulkeye sokana kadar diyorum..
Playlist konusunda ise; grup o kadar zor bir karar vermek durumunda ki,yani tum parcalarinin nerdeyse klasik oldugu bir grup elemanisin ve ben sana sorarim konserde iste 15 parca calcan dediler 20'ye yakin albumun icinden bunlari sec! Ha ha,komik bence onlara anlayis gostermemiz gerekiyor bu durumda..Mutlaka kendimize gore en favori Judas Priest eserleri vardir ama iste o an icin bence sahnede ki grubun varligina sukretmeliyiz..
Evet,bir efsaneye sahit olduk,kimisi birebir kimisi ise ruzgarinin.Oyle ya da boyle mukemmel bir tecrubeydi muzik adina.Orda bulunan yaklasik 10 bin kisi torunlarina dunmus gibi gozleri dolu dolu anlatabilecegi bir ani geride birakti.Dream Tv ve NTV Roportajlarindan yola cikar isek gelecek sene Istanbul'u sallamaya tekrar gelmek istediklerini ilettiler.Iste bu heyecan verici kendi adima.Ama ister gelsinler ister gelmesinler gelecek sene 2008'de kacirdigim tum organizasyonlarin acisini yurt disinda bir Judas Priest konseri ile cikarmayi hedefliyorum nasipse:)
Ha bu arada,tek parcalik Judas Priest fanlari olsun ya da yillardir Judas Priest hayaliyle yasayan abilerimiz amcalarimiz bu konsere gitme zahmetinde bulundular.Ben bunun icinde katilim gosteren her kisiye tek tek tesekkurlerimi sunuyorum.. _________________ www.judaspriest-turkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 11.08.2008 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
abi valla senin konseri kaçırmana inan senin kadar çok üzüldüm.çok emeğin var çünkü judas priest Türkiye üzerinde.neyse bir daha geleceklermiş beraber gideriz.hem playlist konusunda baskı yaparız  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
|