Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Judas Priest
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Judas Priest
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emptyspiral

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konserde özellikle painkiller'dı sanırım, kalından çaldılar, orjinal versiyon çalmadılar, aynı tadı veremedi, kötü oldu gibi geldi bana.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bado66

MesajTarih: Prş 24.07.2008 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nihayet Türkiye'yi de hatırladılar. Buna da şükür bence.Sanki daha geleceklermiş gibi bir his var..
Başa dön
Me_ThuS
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cum 01.08.2008 0:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kulenin önünde sesler oldukça iyiydi bence baslar çok net olmasada. Bir efsane görmüş olmak müthiş di. Ayrıca halil o heyecandan çekebildin mi bilmiyorumda Halford un konser başında sol taraftan çıkışını çektiysen onu bekleriz.

Benim anlamadığım insan You got another thing coming çalıp üstüne birşey çalmadan gitmez Very Happy 1 tane daha Angel of Retribution dan beklerdim en azından.

Son olarakta çıkışta hiç durmadılar hemen van'a atlayıp gittiler o büyük hayal kırıklığı oldu bekleyenlere. Ben sakatlanmış durumdaydım resmen yürümek acı veriyordu Very Happy O yüzden kalabalığa dalıp resim felan diye kasamadım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ahmet42

MesajTarih: Cum 01.08.2008 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benimde merak ettiğim ama üşendiğim için hiç bi şarkısını dinlemediğim bir grup Very Happy Ama yorumlara bakılırsa dinlemeye deyer
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 01.08.2008 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Me_ThuS demiş ki:
Kulenin önünde sesler oldukça iyiydi bence baslar çok net olmasada. Bir efsane görmüş olmak müthiş di. Ayrıca halil o heyecandan çekebildin mi bilmiyorumda Halford un konser başında sol taraftan çıkışını çektiysen onu bekleriz.

Benim anlamadığım insan You got another thing coming çalıp üstüne birşey çalmadan gitmez Very Happy 1 tane daha Angel of Retribution dan beklerdim en azından.

Son olarakta çıkışta hiç durmadılar hemen van'a atlayıp gittiler o büyük hayal kırıklığı oldu bekleyenlere. Ben sakatlanmış durumdaydım resmen yürümek acı veriyordu Very Happy O yüzden kalabalığa dalıp resim felan diye kasamadım.

playlistten bende çok şikayetçiyim , beklediğim çoğu şarkıyı dinleyemedim.performansları çok güzeldi ama biraz bitsede gitsek tadı vardı sanki judasta.bis falan hiç güzel olmadı.ya bir ara en öne kadar gittim ama eşimle birlikte olduğumuz için geri kaçmak zorunda kaldım çünkü pogo olayı vardı sanki punk konseriymiş gibi.ama yinede izlemey değerdi hacı mertebesine erişmiş olduk Very Happy birde maiden tarafından kutsansak Very Happy fotolar gelecek yakında Very Happy daha çok var...
Başa dön
Me_ThuS
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cum 01.08.2008 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çevremde judastan iki şarkı bilmeyip konsere gelenler yığınlaydı zaten. Tek başıma bağırıp çağırırken şarkılarda sanırım oldukça ilginç bir görüntü teşkil ettim Very Happy Çoğu şarkıya seyirci tepkisi de iyi değildi Eat Me Alive,Sinner,Hell Bent gibi eski şarkılara kule tarafında eşlik eden insan duyamadım ben. Gerçi Angel gibi çok yeni bir şarkıya da eşlik eden yoktu ya neyse Very Happy
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 01.08.2008 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Me_ThuS demiş ki:
Çevremde judastan iki şarkı bilmeyip konsere gelenler yığınlaydı zaten. Tek başıma bağırıp çağırırken şarkılarda sanırım oldukça ilginç bir görüntü teşkil ettim Very Happy Çoğu şarkıya seyirci tepkisi de iyi değildi Eat Me Alive,Sinner,Hell Bent gibi eski şarkılara kule tarafında eşlik eden insan duyamadım ben. Gerçi Angel gibi çok yeni bir şarkıya da eşlik eden yoktu ya neyse Very Happy
yav boşversene abi painkiller işte judasın başka şarkısı varmı ki ? Very Happy
Me_ThuS
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cum 01.08.2008 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bide Breyking dı lov var öyle deme Very Happy
Başa dön
night_slash_rain

MesajTarih: Cum 01.08.2008 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
night_slash_rain demiş ki:
halil konserde hemen gordum senı yaw, mavili biseyler giymistin demi Very Happy

ahahahaha Very Happy çıkıştada reynaya gitsem orda da foto çekerdin Very Happy
ne kenan erçetingöz tadında adammışsın Very Happy evet mavi bi badi vardı.la gelseydinya konuşurduk kçım ağrıdı yerde oturmaktan Very Happy

kızlar sarmıstı etrafını abı, aşamadım o duvarı Very Happy Laughing
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 01.08.2008 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

resim ekliyom arada .doğru 5 kız değerinde 2 tane mtealci kardeşimiz vardı etrafımda , değirmen taşı gibi hey maşşallah Very Happy

Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 01.08.2008 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
emptyspiral

MesajTarih: Cum 01.08.2008 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

insanların angel'da horned hand yapması da ayrı bi olaydı tabi Laughing
rostocker

MesajTarih: Pzr 03.08.2008 0:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O kalabalığın ortasında da baya kalite çekmişsin resimleri ha,güzel...
Artık düğün resimlerini de bekliyoruz Harun'cum Very Happy şöyle takı merasimindeyken Very Happy
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 04.08.2008 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rostocker demiş ki:
O kalabalığın ortasında da baya kalite çekmişsin resimleri ha,güzel...
Artık düğün resimlerini de bekliyoruz Harun'cum Very Happy şöyle takı merasimindeyken Very Happy
abi millet kına hazırlıyo gizli gizli girdim nete para transferi yapacam diye yoksa kolumdan yakalayan biyere çekiyo.çıkış şarkısı olarak final countdown , dans şarkısı olarakta firehouse- love of a lifetime şarkısını önerdim kabul etmediler yastayım Sad
judas fotolarını daha koyacağım daha güzel resimler var vakit yok Very Happy
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Sal 05.08.2008 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konserden sora ( gidemedim metallicaya gittim. abi napam judasa saygı büyük ama lik gözağrım gideyim dedim ) judası tekrar keşfetmiş biri olarak judas sadece painkiller deildir diyorum. bir METAL MELTDOWN nerde?? bi Ram it Down nerde? nerde bi Night Crawler, Exticer. The hellion/Electric Eye neden yok?? yapma judas, yapma halford yapma lemmy hehehehehe
Me_ThuS
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Sal 05.08.2008 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Electric Eye çaldılar ama mesajının bilmeyen insanlara ithafen mi yoksa Judasa çalmadıkları şarkılar için sitem olarak mı yazıldığını tam anlayamadım.Hayırlısı
Başa dön
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Sal 05.08.2008 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

her ikiside hehehe
ThrashMania
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 05.08.2008 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu konseri kaçırdım çok pişmanım şimdi.Ama seneye İron Maiden gelirse gözümü kapıyıp bastırıcam parayı Very Happy
Başa dön
MetalDaze

MesajTarih: Cum 08.08.2008 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TurkRock forumlarina uzun zamandir bakmiyordum..Judas Priest konserinden sonra bu basliga ne mesajlar atildi ve kimler atmistir diye aklima takilinca bir geziniyim dedim.Ve,yine ayni simalar gozume carpti:)

Halil abicim bu basligin yukunu kaldirdigin icin cok cok tesekkurler konser oncesinde siteyle ilgili yardimci olamadigim icinde tekrardan ozur diliyorum..

Konsere gelecek olur isek; Teskereme 1 ay kala hayatimin en buyuk olaylarindan birini kaciriyo olmak beni cok fazla uzdu.Nasip degilmis dedim ve konserdeki kalabaligin agzindan cikacak olan olumlu sozlere adapte oldum ve onlari bekledim.Tam da bekledigim gibi gelisti ve birkac ses sistemi ile ilgili sorun disinda,ha bi de playlistin cekici gelmemesi disinda Turkiye'de ki en iyi performans diyebilcegimiz konseri sevgili Judas Priest elemanlari bizi sasirtmayarak gerceklestirdi.

Ses sistemi konusunda sunlari soyleyebilirim ki burasi Turkiye iste anca ulkeye sokana kadar diyorum..

Playlist konusunda ise; grup o kadar zor bir karar vermek durumunda ki,yani tum parcalarinin nerdeyse klasik oldugu bir grup elemanisin ve ben sana sorarim konserde iste 15 parca calcan dediler 20'ye yakin albumun icinden bunlari sec! Ha ha,komik bence onlara anlayis gostermemiz gerekiyor bu durumda..Mutlaka kendimize gore en favori Judas Priest eserleri vardir ama iste o an icin bence sahnede ki grubun varligina sukretmeliyiz..

Evet,bir efsaneye sahit olduk,kimisi birebir kimisi ise ruzgarinin.Oyle ya da boyle mukemmel bir tecrubeydi muzik adina.Orda bulunan yaklasik 10 bin kisi torunlarina dunmus gibi gozleri dolu dolu anlatabilecegi bir ani geride birakti.Dream Tv ve NTV Roportajlarindan yola cikar isek gelecek sene Istanbul'u sallamaya tekrar gelmek istediklerini ilettiler.Iste bu heyecan verici kendi adima.Ama ister gelsinler ister gelmesinler gelecek sene 2008'de kacirdigim tum organizasyonlarin acisini yurt disinda bir Judas Priest konseri ile cikarmayi hedefliyorum nasipse:)

Ha bu arada,tek parcalik Judas Priest fanlari olsun ya da yillardir Judas Priest hayaliyle yasayan abilerimiz amcalarimiz bu konsere gitme zahmetinde bulundular.Ben bunun icinde katilim gosteren her kisiye tek tek tesekkurlerimi sunuyorum..
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 11.08.2008 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi valla senin konseri kaçırmana inan senin kadar çok üzüldüm.çok emeğin var çünkü judas priest Türkiye üzerinde.neyse bir daha geleceklermiş beraber gideriz.hem playlist konusunda baskı yaparız Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Sonraki
29. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız