Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
sübyancı olup aynı zamanda 31 vakit namaz kılmak isterdim...yada kasap açıp grindcore albümleri satmak isterdim..ne bileyim.din hocamızla split albüm çıkarmak isterdim...black in the mümin olayı...
American fender strat olup bütün gitarla kafa tumak istiyom _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Tarih: Pts 30.04.2007 12:55 Mesaj konusu:
paranın adını başka bişi koyacak kadar zengin olsaydım sermayemin 5-3'ü kadar bağış yapardım..amerikada bi özürlü rahatça gidip alış veriş merkezinde alış veriş yaparken bizim insanımız kapı dışarı çıkamıyo..istediğim ve olmasını istediğim şey tamamen bu gibi konular.. _________________ imzam yok parmak bassaam
Tarih: Prş 31.07.2008 4:11 Mesaj konusu:
duş almak istiyorum ama ıslanmak istemiyorum...
arabam olsun ama tekerleri olmasın istiyorum...
uçalka uçmak ama yer altından gitsin istiyorum... _________________ Korn dinliyorum ,öyleyse varım!!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız