| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ginoobili

|
Tarih: Pts 28.07.2008 15:11 Mesaj konusu: [ist] Satılık / Takaslık Epiphone Explorer [Emg 81&60] |
|
|
alalı 1 sene kadar oldu gitarımı nice stüdyolar besteler konserler geçirdik beraber ancak hem ünv için şehirdışına çıkıcak olmam hemde artık evdeki kısıtlı zamanımda bu gitarla verimli çalışamamam yüzünden gitarımı satılığa / takaslığa çıkarıyorum..
önce bir resim;
gitardan bahsetmek gerekirse maun gövde ve maun sapa sahip. klavyesi oldukça iyi bir gülağacı ve gitar set-neck. ancak set neck olması les paul gitarlar gibi sapı olduğu anlamına gelmiyor gayet ince ve oturaklı bir sapı var.
manyetikler emg 81-60. gitara takılalı fazla olmuyor. emg 81 bilindik manyetik zaten 60 ı anlatmak gerekirse düşük gainli cleanleri aktif bir manyetikten beklenmiycek derecede güzel riflerde 81 ile kullanıldığında 81e boost imkanı veriyo sololarda ise dolgun tatlar bulabiliyosunuz:)
gelelim fasulyenin takas imkanlarına.. öncelikle belirtmeliyimki kesinlikle bir gitar ile takas edicem vede o gitar en azından benim sattığımın seviyesinde olmalı..
takas aklımdaki gitar tipi:
*superstrat
*h-h veya h-s-s manyetik dizilimine sahip
*japon veya kore üretimi (USA ye hayır demem:D )
*jackson - ibanez - ltd - esp - gibson (+ sı eksisi konuşulur)
takas için aklıma ilk gelen gitarlar;
*jackson dk2 - dk2m - sl3 - slsmg - dkmgt - dxmg gibi japon modeller..
ve diğer satılık gitarlarınız çekinmeyin teklif edin..
Gitarın Satılık Fiyatı: 775 ytl.. Birkaç Hediyem olabilir alıcak kişiye..
Tekliflerinizi bekliyorum..
Msn adresim: onur@gs05.com (mail atmayın)
Mail adresim: onuruzun89@yahoo.com
Ayrıntılı resimler ilk fırsatta eklenicektir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
metallizm2 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 28.07.2008 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Bc Rich Bich (Kore) + Dimarzio DP103 DP155 (USA) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 28.07.2008 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Hatta birde Scorpions marka Kore üretim pek fazla bulunmayan bir gitar verebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Pts 28.07.2008 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
metallizm dostum teklifin için teşekkürler ancak şu an için kabul edemiycem.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 28.07.2008 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
Tamam dostum. Bundyyy  |
|
| Başa dön |
|
 |
necromancer41

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 13:38 Mesaj konusu: |
|
|
gitar çok iyi aklımda da yok değil ama bilemiyorum:) biraz takip edicem başlığı hatta hergün bakacağım.belki satılmadan yeter artık alayım derim. _________________ RGTHRG2(JB-JAZZ)/GT6/VS30R
REFERANSLAR
hakanaldemir, obican, byazganc, erginnn, solitude71, Osxfang2, dethklok, A-Lee, aimlessmentality
www.piscesforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
thrashers

Kayıt: Dec 10, 2007 Mesajlar: 90 Nerden: İstanbul - Kocaeli
|
Tarih: Çrş 30.07.2008 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Üretim yeri neresi acaba ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
üretim yeri kore arkadaşlar.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 14:14 Mesaj konusu: |
|
|
Takas önerimle ilgili yorum yapmadın abi? _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Anlamsız post kasan arkadaşlar, siz de kendinizi yukarıdaki gruba dahil ediniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
peeedeee arkadaşım sana malesef olumsuz bi cevap atmıştım ancak ulaşmamış sanırım. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar gitar forumdan bir arkadaşımıza uğurlanmıştır hayırlı uğurlu olsun kendisine. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
Anladım abi, ulaşmadı bana mesaj. Alan arkadaşa hayırlı onsun, 10 numara gitar aldı ( o EMG 60'da gözüm kaldı valla:) ) _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Anlamsız post kasan arkadaşlar, siz de kendinizi yukarıdaki gruba dahil ediniz... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Gerçekten güzel gitar.Hayırlı uğurlu olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
necromancer41

|
Tarih: Prş 31.07.2008 9:22 Mesaj konusu: |
|
|
hadiy abukadar çabukmu.kim aldı ondan alalım _________________ RGTHRG2(JB-JAZZ)/GT6/VS30R
REFERANSLAR
hakanaldemir, obican, byazganc, erginnn, solitude71, Osxfang2, dethklok, A-Lee, aimlessmentality
www.piscesforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|